Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:28

LOGOUT.hu

LG G2 mini téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#951) #97543424 válasza wrox (#950) üzenetére


#97543424
törölt tag

Leszedtem,ujrainditottam,megprobáltam,és ugyanazt irja ki a towelroot mint amit utoljára linkeltem képen látni.Ha visszaállitom a rendszert nem lesz jó?

(#952) wrox válasza #97543424 (#951) üzenetére


wrox
senior tag

Megpróbálhatod, ha nem sajnálod, hogy be kell lakni újra. Veszteni nem vesztesz vele.

(#953) sphe


sphe
senior tag

Lehet, hogy abban van a titok, hogy gyári appokat letiltanak egyesek már root előtt. Csak tipp....

(#954) kisandroid


kisandroid
csendes tag

Fotót szerettem volna küldeni skp on de ez a szöveg fogadott!!
Csak ezen a készüléken tárolt fájlokat küldheti!
Mi lehet a hiba??

(#955) SektorFlop


SektorFlop
aktív tag

az automatikus fenyero eszrevettetek hogy csak szoftveresen nem tamogatott? erdekes hogy a hardver benne van meg is kihagytak.

"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."

(#956) DonMaster válasza SektorFlop (#955) üzenetére


DonMaster
addikt

ezt hog yérted? bár szemyély szeinrt másik androidos telon is cska ennyi iylen érzékelöt láttam elöl mitn a g2 mini nél tehát fura, bár teszem hozzá az auto féynerö nem ér egy fabatkát se , minek? 505-on böven jo vagy 100%-on ne álitgassa már össze vissza nekem féyntöl fügöen este is jo és npal is flynebn a 100% meg az 50%-is , spec nem érdekel különösen, de ha van valami konkrétum vagy hasonlo az jöhet,

jah infokén-t az lg jo rég ota ugy csinál mobilokat hoyg kiadja sok hardverel és klurbva fpaados softal, és frisitésekkor jah hoyg van iylen hardver is akor a frisitésel már ez is megy , küövi frisitésnél jah van iylen si akor már ott ez is megy. ez beált szokása az lg nek .androidon.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#957) DQ


DQ
tag

Tegnapelőtt megjött a G2 mini. Független, telenor kártya került bele. Tegnap este megnéztem, hogy van-e frissítés. Volt. Ráengedtem. Szépen lefutott a két lépés, pár perc múlva újraindult, azóta gyakorlatilag használhatatlan. A kijelző szörnyen érzékeny! Szinte tizedmásodpercre kell megérinteni, hogy azt csinálja, amit akarok. A koppintás 4., 5. kísérletre sikerül. Lapozni kínszenvedés, mert ha ikonhoz érek, azonnal indítja.
Csináltam egy gyári visszaállítást, a helyzet nem változott.
Jött egy hard reset, a helyzet nem változott. Illetve annyit, hogy ekkor feltűnt, hogy gépelésnél mintha érzéketlenebb lenne a kijelző, picit hosszabban (olyan, mintha erősebben) kell nyomni a karaktereket, hogy be lehessen írni valamit. (fólia van rajta, de frissítés előtt semmi ilyesmit nem vettem észre)

Úgy rémlik, hogy a vásárlás előtti napokban valahol olvastam erről a jelenségről, de most nem találom. Sem itt, sem máshol.
Van valakinek ötlete?
2 nap után küldhetem is vissza?
Ezután (ha megoldódna ez a gond) merjek gyári frissítést feltenni?

(#958) SektorFlop válasza DonMaster (#956) üzenetére


SektorFlop
aktív tag

amikor telefonalsz a kamera melletti erzekelot letakarod elsotetul. az a fenyerzekelol. Am van mindenfele alkalmazas amivel lehet szabalyozni hogy ha auto a fenyero, mikor mennyire allitsa min-max

"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."

(#959) kisnokia


kisnokia
aktív tag

Idol 2 S tulaj vagyok. Bizonyos szervízmizériák miatt le kell cserélni a telómat, és még nem tudom, fogok-e váltani, de van egy napom dönteni. Reális alternatíva a G2 és a Sony M2. Ezért összefoglalná nekem valaki a tapasztalatokat (bár tudom, hogy ilyenkor az az első reakció hogy olvassam végig a fórumot.) Az Alcatelnek erőssége a kijelző, a megjelenése, jó a hangja és sebessége, legfontosabb gyengéje a kamera. 2-3 hónap után kezdenek gyűlni a minőségi problémák is, de azt még nem lehet látni, hogy meghaladják-e az átlagot. Az LG kamerájával meg vagytok elégedve? A KK SD kártya korlátozása nem zavar a gyakorlatban? Nagy sóherség az értesítő LED és a kijelző automatikus szabályozásának a hiánya, (illetve most látom csak a beszélgetésetekből, hogy mégis lenne??) de igaz, erre van kikerülő megoldás? A képernyő papíron gyengébb, mint az Alcáé. Milyen a gyakorlatban? Köszi: k

[ Szerkesztve ]

(#960) vazzz válasza SektorFlop (#958) üzenetére


vazzz
őstag

Az nem a közelség-érzékelő?

(#961) wrox


wrox
senior tag

Tegnap szükségem lett volna a navigációra.
Mivel a frissítés, illetve recoveryben a reset után nem telepítettem semmilyen navigációt, gondoltam jó lesz a google térkép is.
Cím beír, jelre várok, de az sehol. Gyorsan feletettem a GPS statust, hogy le tudja manualisan tölteni az A-GPS adatokat, de semmi. Nem talál műholdat.
Előtte minden baba volt, pár mp, de most nem.
Valaki találkozott ilyennel?
Illetve szoftverfrissítés óta már nem LTE-t ír ki, hanem 4G-t, meg mintha egy kicsit lasabb is lenne a mobilnet.
Ez is érdekes.

(#962) #97543424 válasza wrox (#952) üzenetére


#97543424
törölt tag

Visszaállítottam mindent gyárira,ujraprobáltam de semmi ! Most sem sikerült a root!

(#963) g0dl


g0dl
addikt

Itt is megkérdezem, hátha valakinek van mindkettővel tapasztalata.

LG G2 mini, vagy Sony xperia M2 ? A hw közel ugyanaz.

Létezik-e G2 minihez egyszerű root, ami nem érinti a garanciát?

(#964) ORCA58 válasza SektorFlop (#958) üzenetére


ORCA58
addikt

Azt a közelség érzékelő teszi!

(#965) SektorFlop válasza ORCA58 (#964) üzenetére


SektorFlop
aktív tag

en azt hittem hogy ugyan az a hardver vegzi.

"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."

(#966) Flayer válasza g0dl (#963) üzenetére


Flayer
senior tag

Szia!
A root mindenképpen garivesztéssel jár!
De lehet unrootolni a telót!
A towelroot apk-val egy gombnyomás a rootolás és a super su pedig unrootolni is lehet!

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#967) sphe válasza SektorFlop (#958) üzenetére


sphe
senior tag

Ezt a Samsung wave is tudta, pedig abban nem volt light sensor. Ezt máshogy, a proximity szenzorral oldják meg. Az LG g2 mini telefonban hivatalosan tesztek, és specifikációk szerint továbbra sincs fényérzékelő, tehát nincs automata fényerő.

(#968) sphe válasza DQ (#957) üzenetére


sphe
senior tag

Ha Magyarországon vásároltad garral, akkor vissza, 14 napon belül ezt e-mailben vagy írásban kell jelezni es elküldeni. Ha nem postai úton vetted, hanem személyesen történt az átvétel, akkor normál garanciával javítják.

g0dl: Ha jó akku idő kell, akkor ezt választhatod nyugodtan. Nem hiszem, hogy valakinek egyszerre két közép kategóriás telefonja lenne. :D A root mindig garancia veszteséggel jár, viszont erre vannak unroot módszerek. Nyilván mivel nem LG hivatalos dolog, nem garantált, hogy minden telefonon működik.

[ Szerkesztve ]

(#969) defer86


defer86
csendes tag

Sziasztok! Ha valaki tudna segiteni,azt nagyon megköszönném, nem tudom, hogy más talàlkozott-e ezzel a problémával!? Kb 2 hete vásároltam függetlenül egy g2 minit paromnak, ami elkezdte elöször azt csinalni, hogy ha vízszintes felületre van letève, akkor a kijelzö nem jol erzékeli az erintést! A kalibràciót megcsináltam, egy darabig jó volt. Ezután èszrevettem, hogy ha töltön van, ami a gyàri, akkor kézben tartva sem erzekeli megfelelöen pl. az èrtesitesi sáv lehúzása megszakad. Ha a telot ujrainditom, akkor egy ideig minden tökeletes. Gyári kit-kat van rajta, a telefon nillkin fresh tokban, a kijelzöt üvegfolia vedi. Elöre is köszönöm a segítsèget!

(#970) Bozek válasza defer86 (#969) üzenetére


Bozek
nagyúr

Próbáld egy ideig tok nélkül használni, mert szerintem a mágnes zavarja meg a telefont.

(#971) sphe válasza defer86 (#969) üzenetére


sphe
senior tag

Nekem jó ideje duplán kell kétszer a kijelzőre kattintani. Ez egyrészt azért van, mert letiltottam a kijelző programjaibol is párat, és mert kikacsoltam a beállítások között az ujj húzással történő, vagy tap code feloldást. Ekkor az történik, hogyha lezárom a telefont, és még egy percen belül vagyok, nem ment alvó akkumulátor kímélő üzemmódba, akkor egyetlen dupla érintéssel feloldom a kijelzőt. Ha már percek óta alvó módba került, vagy a power gombbal zártam le, akkor az első dupla érintés csak felebreszti, majd a második dupla érintés kapcsolja be a kijelzőt.

Az érintés sáv lehúzás pedig lehet, hogy azért akad, mert a fólia nem kompatibilis, vagy zsíros lett.

Szerk: ha be van kapcsolva az elforgatás, nézd meg kikapcsolt állapotban milyen.

[ Szerkesztve ]

(#972) defer86 válasza Bozek (#970) üzenetére


defer86
csendes tag

Köszi, tok nélkül is ugyanúgy csinálja, nekem is egy ilyen tok van a nexus 5-ön, annak a szélén is van egy pici màgnes, de annak semmi baja! Az nem lehet, h vmilyen szoftveres hiba, mert ha újraindìtom, akkor egy ideig tökéletes? A kopp feloldàst is kikapcsoltam, ezutàn is jó volt egy darabig, majd a névjegyzékbe belépve a jegyzék le fel mozgott, mintha ràzkódna!

(#973) lujzy27 válasza defer86 (#972) üzenetére


lujzy27
csendes tag

Nekem is ugyan az a problémám mint neked.Nálam sem mindíg érzékel a kijelző,pláne ha asztalon van.Szerintem szoftveres gond lesz.Nekem gyári tokban van,jó minőségű fóliával.

[ Szerkesztve ]

(#974) DQ válasza sphe (#968) üzenetére


DQ
tag

Közben megoldódott...
Azt viszont nem tudom, hogy mitől javult meg. Mint írtam volt gyári visszaállítás, volt hard reset. Aztán volt még 2-3 hard reset, majd félredobtam, s elkezdtem keresni azt, amiről írtam: valakinek már volt ue. a problémája, csak nem tudom hol olvastam még a vásárlás előtt. Aztán olvasgattam arról, hogy kinek milyen verzió van jelenleg, s ekkor meg akartam nézni, s lőn csoda: a kijelző tökéletesen működött. Lehet, hogy a hard resethez az is kell, hogy ne legyen benne kártya? Bár úgy is próbáltam előtte is...
Mindegy, most jó, újra be lett lakva. Ja, a verzió, amire frissített: v10g-226-03.
Más bajom jelenleg nincs... illetve a hárombetűs csak úgy megy, hogy minden futás után kell egy gyorsítótár (vagy adattár?) törlés. Utána fut, majd a következő futás után kiakad. Az külön poén, hogy ue. egy másik telekomoson fut, bár ott az első futás után az visszaáll az egyel alacsonyabb felbontásra.

Ja, és egy kérdés:
Mivel lehet a telefonkönyvet kényelmesen kezelni pc-n?
Ez a pc suite nem valami barátságos, a visszatöltéssel is sokminden elveszett. Samun a MyPhoneExplorer erre tökéletes volt, de ezt az lg-t (vagy a kitkat-ot) nem szereti. (Igen, az usb hibakeresés be lett kapcsolva... ...ez esetleg bekavarhatott a frissítésnél? Mármint az előző hsz-ben leírt problémát okozhatta ez?)

(#975) samu74


samu74
addikt

Nem tudom volt-e már,de a fejlesztői opciók-futásidő kijelölése- art használata módban gyorsabb az alkalmazások közti váltás és nem töltögeti újra a főképernyőt...

-----------

(#976) metrion


metrion
aktív tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, G2 minit vagy Alcatel Idol 2 S minit vegyek és hogy a G2 minin van-e gyárilag fólia?

[ Szerkesztve ]

(#977) samu74 válasza metrion (#976) üzenetére


samu74
addikt

G2 mini,egyértelmű. :) Ami nekem nem szimpi a G2-ben az,hogy nincs értesítő led meg Hd kijelző. Fólia az nincs.

Art módhoz még annyit tennék hozzá

[ Szerkesztve ]

-----------

(#978) metrion válasza samu74 (#977) üzenetére


metrion
aktív tag

Galaxy Ace-ről váltok erre, nem nagyon érdekel a LED, HD kijelző viszont jó lett volna. :/

(#979) Flayer válasza samu74 (#975) üzenetére


Flayer
senior tag

Én átraktam art-ra de nagyon szaggatott a teló így visszaállítottam!

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#980) golyós válasza DQ (#974) üzenetére


golyós
őstag

Miért nem kezeled a Gmailben? :F
Metrion: nekem Hd a kijelzőm (talk 5h) de a feleségem G2 minijén egyáltalán nem érzem hiányát.Elég ez a felbontás neki szerintem.

[ Szerkesztve ]

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#981) samu74 válasza metrion (#978) üzenetére


samu74
addikt

Hát, az Ace-hez képest ez egy megváltás lesz. :)
Flayer : induláskor közvetlen akadozik pár percig,de utánna hasít.

[ Szerkesztve ]

-----------

(#982) kisnokia válasza samu74 (#977) üzenetére


kisnokia
aktív tag

Én meg, amint korábban írtam, pontosan azon gondokozok, hogy maradjak-e az Idol 2 S-nál, vagy váltsak +10E-ért a G2 Minire.....A kamera nagyon vonzó, a RAM kezelés hasonló, viszont megszerettem a az 5"-os, HD felbontást. A Mininek ráadásul a kezelőgombok is helyet vesznek el. Az egyik teszt lehúzta a képernyőt, a másik, MA-s teszt megdícsérte. A gyakorlatban mit tapasztaltok? Esetleg van, aki össze tudta hasonlítani a Minijét egy HD-sel? A másik kérdés: ezek a hátlapi gombok nem zavaróak, ha autós tartóban használjátok a telót? Ill. tokos használatnál nem jelentenek gondot?

(#983) kisnokia válasza metrion (#978) üzenetére


kisnokia
aktív tag

Létezik noLED app, ami a képernyőn értesít, illetve olyan is van, amelyik az előlapi kamerával szabályozza automatikusan a képernyőt!

(#984) Bozek válasza samu74 (#975) üzenetére


Bozek
nagyúr

Azt azért ne felejtsd el, hogy még nagyon sok alkalmazás nincs optimalizálva ART futtatási környezetre, így nem biztos, hogy mindegyik normálisan fut. Még mindig a Dalvik a legelterjedtebb, nem is lehet elvárni a fejlesztőktől, hogy másra optimalizáljanak. Konkrétan a Z1C-ből a Sony ki is vette ezt a lehetőséget.

(#985) kisnokia válasza kisnokia (#982) üzenetére


kisnokia
aktív tag

Még annyit kérdeznék, hogy a minőséget illetően eddig mi a benyomásotok, jelentkeztek-e esetleg típushibák?

(#986) kobayashy válasza kisnokia (#982) üzenetére


kobayashy
tag

Nem hiszem,hogy a méretbeli külömbség(0.3") észrevehető lenne.
A HD felbontástól is alig marad el a kijelző,ami szerintem egyáltalán nem feltűnő.
Nagyon jó kis készülék szerintem.

(#987) kobayashy


kobayashy
tag

A minőséggel semmi gond,tipushiba eddig nem jelentkezett még semmi.
Én egyenlőre még a root-ot is feleslegesnek tartom,mert nincs miért.
Nem akad,nem fagy,kiválló üzemidő.
A szolgáltatós szemetet meg egy hard reset megtoldja.Csak egy újbóli belakás az ára.
A fiamnak vettem nyúzza egész nap már lassan 2 hete,de szerencsére semmi gond nincs vele.

(#988) kisnokia válasza kobayashy (#987) üzenetére


kisnokia
aktív tag

Rootolni én sem akarnék...Akkor egyértelmű negatívumot nem is tudsz mondani? Láttam, hogy az LG is pazarló a RAMmal, de ezt már megszoktam az Alcánál is.Erre gondolsz szolgáltatói szemét kapcsán? Melyiknél vagy? A Telenornál? Gondolom a kamerával elégedettek vagytok!

(#989) JeffDebr


JeffDebr
tag

sziasztok
hétfő este óta én is birtoklok egy ilyen kis mobilt,
de egyetlen dologgal nem boldogulok.
az pedig, a : file-másolás
csak úgy megy, ha a mini-n bekapcsolom az appot,
miután csatlakozok usb-n, pc-n pedig csak az Intéző látja,
a Total Commander nem ismeri fel.
átnéztem a fórumot, de én nem találtam erre megoldást.
létezik, csak átsiklottam felette???

[ Szerkesztve ]

Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra

(#990) DonMaster válasza SektorFlop (#958) üzenetére


DonMaster
addikt

nem biztos hoyg aza féynérzékelö , mert lehet távolságérzékelö az szokot lenni benne és az érzékeli eg megadot pl 10cm-nél ha közelebb vezsed hivásközben akor elsötéüla kép, de probáld ki csak az érzékelö fölöt az ujadat hivés közben látni fogod te is hogy az táv érzékelö , bár lehet melete féynérzékelö is ezt nem tagadom, de a hivást azt boztos táv érzékelö .

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#991) hosze


hosze
újonc

Sziasztok valaki segítsen!
Bekapcsoltam az art módot és annyira szaggat és lefagy hogy nem tudom visszaállítani!
Mit csináljak?????

(#992) Bibby válasza kisnokia (#982) üzenetére


Bibby
addikt

Van egy új nexus7-em. Annak a fullHD kijelzőjét mindenhol agyondícsérik, és szerintem egymás mellé téve sem kell szégyenkeznie az LG-nek, sőt a színek még szinte szebbek is.

Ελευθερια η θανατος

(#993) wrox


wrox
senior tag

Erre tud valaki valami okosságot?

(#994) DonMaster válasza hosze (#991) üzenetére


DonMaster
addikt

gyári visza álitás és jo lezs hidd el, nekem inkább az art bekapcsolásnál 1 bajom let hoyg a dalviknál van 1,2gb helyem addig az artnál maradt 400mb helyem, t9öbbet foglalnak a progik, de gyoirsabb , max álitsd visza dalvikra .

wrox
hard reset?
nekem pöpecül megy gps data nevü progival néztem , de a 3 betüs talál azonnal jelet , nagyon pontosra érdemes tenni, ha ampbil netet nem nyomodbe akor is nagyon jo és gyorsan talál jelet, semmi probléma nincs vele,
az a frisitö cucc amit irtál azt nekem se töltöte le de attol fügetlenül megy

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#995) kisnokia válasza Bibby (#992) üzenetére


kisnokia
aktív tag

Kösz!

(#996) kobayashy válasza kisnokia (#988) üzenetére


kobayashy
tag

t-mobilos,kamera rendben van szerintem,sőt.
talán a belső memória kevéske,de kb 6-8 játék,sok élőháttérkép,de még van hely bőven.
A szabad RAM kb átlag 200Mb.Nincs gond vele.
Meg úgyis telinyomja az android ha több lenne benne.
Jól kezelik már a RAM-ot,nem kell semmi cleanmaster és társai.Inkább csak árt vele,mert a progi kilövi a rendszer meg úgyis betölti megint.Lassítva a telefont,meg az akksit meríti feleslegesen.

(#997) hosze válasza DonMaster (#994) üzenetére


hosze
újonc

kb 400mb helyem volt amikor átállítottam és el sem jutok a beállítás menüig mert lefagy!
Mit csináljak? kiírja hogy kevés a hely és nem fog minden működni!

[ Szerkesztve ]

(#998) samu74 válasza Bozek (#984) üzenetére


samu74
addikt

Én is csak most kezdtem el tesztelni így,nekem így sokkal jobban tetszik. Eddig nem találkoztam semmi hibával, bár olyan sok appot nem használók. Kicsit csodálkozok hogy sokaknak gondjuk van így...Kicsit bosszantó volt hogyha a böngészőből visszaléptem akkor újra töltötte a főképernyőt. Az is érdekes hogy nálam megy a root másnál meg nem ezzel a szoftverrel...Mintha nem ugyanazt a telefont használnánk. :)

-----------

(#999) samu74 válasza Bozek (#984) üzenetére


samu74
addikt

Hoops, dupla.

[ Szerkesztve ]

-----------

(#1000) DonMaster válasza hosze (#997) üzenetére


DonMaster
addikt

hard reset, és akkor elsz hely és menni fog bár ujra bekel lakni , de jobbagt nem tudsz vagy akadva belépsz és visaz álitod az art-röl dalvikra ,

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.