Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpekve
tag
Nekem a kb 7 éve vaterán vett noname kínai autós GPS még mindig megfelel, így nem volt szempont a GPS a döntésnél, de valóban elvárható lenne a működése, ha már egyszer benne van ez a funkció. Ha gondolod összehasonlításképp feltelepítem én is azt a programot, ami a képen van. Ráadásul van egy ZTE Skate-m is összehasonlítási alapnak. Persze attól nem lenne jobb a Tiéd...
www.csiro.hu
-
gyűrű
addikt
Te ezzel így jártál.Te vagy a fehér holló.
Lehet hogy kifogtál egy selejtet.
Attól hogy a "vélt vagy valós" problémáiddal telesírod a fórumot, a gps másoknál még jól működik.
Nálam, és akiknek van még az ismerősöknél, még senki sem panaszkodott.
A gps, az igoval tökéletesen megy, semmi gond,gyorsan talál holdakat, tökéletesen navigál.
Add el ezt a hulladékot, és akkor senkinek sem kell olvasni itt a rinyákolásodat, ami nem csak nekem, de már másoknak is unalmas...
Uff
-
BlackPriest
őstag
érdekes, nekem pont a blade gps-e volt szar (egyszerre hárman vettünk telót és az enyém volt a leggyengébb), a lenovo viszont jó.
egyetlen gondom a telóval, hogy újabban telefonáláskor leromlik az érthetetlenig a hangminőség, újrahívás után meg jó. és nem mindig csinálja, nem tudom mi lehet a gond
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest