Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
-
MODERÁTOR
-
liskov
tag
Reggel a sarki közért hentespultjánál előttem állt a sorban.
Amúgy kizárt. B20-at jellemzően ritkábban lakott területeken használják, ahol kis igénybevételú, de nagyobb területet szeretnének lefedni. Városban inkább a 2600mhz-es sáv dominál, ami pont az ellenkezőleg, kicsi, de sok előfizetővel rendelkező területet szokott fedni. Persze előfordulhat, hogy városban is a 800 mhz-es sávot használják, de nem jellemző.
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
Xiaomi.eu stable: a china stable az alapja, nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet 7.5.1.0 verziótól tartalmaz. A kínai verzióval egy időben frissül, telepítése manuálisan, nyitott bootloader és TWRP feltétel.
Xiaomi.eu developer: china developer az alapja nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet 6.6.30 verziótól tartalmaz. A kínai verzióval egy időben frissül, telepítése manuálisan, nyitott bootloader és TWRP feltétel.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Milestone2
nagyúr
Vedd fel a kapcsolatot privát a hozzászólás írójával. Szerinte lehet, megoldható.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest