Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) mustang08


mustang08
aktív tag
LOGOUT blog

A legfontosabbat kihagytad: Milyen az íze?

(#2) konikan válasza mustang08 (#1) üzenetére


konikan
aktív tag

Igaz :B

Középszerűnek mondanám az összeredményt. Érződik magán a pácon, és az "ínyenc ketchupon" is az instant ízvilág egy kicsit, de nem mondanám rossznak. A hasábburgyonya nekem kicsit sótlan volt, de ennyi :)

"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"

(#3) AllTheBest


AllTheBest
senior tag

Ilyet pár hete mi is csináltunk ,szerintem jó cucc :)

Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb

(#4) A_Papa válasza mustang08 (#1) üzenetére


A_Papa
aktív tag

:)

Papa

(#5) total90


total90
veterán

Ennyi idő alatt csinálhattál volna épp ehető ételt is. Ezért híznak el sokan, mert ilyen porokkal meg vackokkal főznek.

Ha nincs jó, ló a szamár is.

(#6) Hieronymus válasza total90 (#5) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Ennek a pácizének nagyot üt az összetétele.
Többek között tartalmaz:
Szárított burgonyapehely
Szárított céklalé koncentrátum
Élesztőkivonat

Mindegyikre nagy szükség van hús pácolásához.

Nyomokban ..... és halat tartalmazhat.

Gondolom a szárított céklalével közös zsákban szállítják a halport. ;]

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#7) dugynok válasza total90 (#5) üzenetére


dugynok
senior tag

Ennyi :)
Húst só-bors-fokhagyma kombóval pácolni, szószt ketchup+gyömbér+oregano+méz+cayenne-i bors kombóval összerottyantani, kész is.

[ Szerkesztve ]

(#8) Valed


Valed
tag

Oldalanként 3-5 perc? Nem maradt az nyers, iszonyat rágós?
Amúgy ha elolvasod az ilyen kész pácok hátoldalán hogy pontosan milyen fűszerek vannak bennük tized annyi pénzből magad is kikeverheted, ráadásul saját ízlésnek megfelelően mindenből annyit raksz bele amennyi neked jól esik.

(#9) greenity


greenity
aktív tag

Kezdetnek nem rossz a zacskós cucc :) Én pl nem szeretem az ilyet. Kolléga esküszik a bolognai fűszerkeverékre, mert akkor nem kell kóstolgatni, de én a főzésben pont azt élvezem, hogy a saját szájízemre formálhatom egy kicsit a kajákat.

Érdemesebb neten olyan recepteket keresni, amik egy-másfél óra alatt megvannak, vagy gyorsan meg lehet csinálni és a többit a sütő végzi el.

Én most majdnem mindig ilyet főzök, sütök hétköznap másnapi ebédnek, bár most éppen meghalt a sütőm.

"Egy mosolynál jobb a több"

(#10) konikan válasza Valed (#8) üzenetére


konikan
aktív tag

Személy szerint szeretem ha a közepén egy kicsit rágós marad, de ebben az esetben ez nem volt tapasztalható.

(#9) greenity
Nem szeretem kóstolgatni én sem annyira.

[ Szerkesztve ]

"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"

(#11) greenity válasza konikan (#10) üzenetére


greenity
aktív tag

Nem kötekedésképp tényleg: de akkor hogyan fűszerezed a dolgokat?

"Egy mosolynál jobb a több"

(#12) konikan válasza greenity (#11) üzenetére


konikan
aktív tag

Ezekre az instant porokra gondoltam. Ha van egy olyan por amit valamivel bekeverek, és kész, és nem nekem kell összekeverni mindent, ami olyan lesz amilyen az aktuálisa szájízemnek megfelelően akkor néhanapján szívesebben használom azt, mert egyszerűbb az egész.

"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.