Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
én külön vettem OP rendszert, de az angolhoz is le lehet tölteni a magyar nyelvet (ha nem tartalmazná alapból) és akkor minden magyarul lesz
az SSD-re a válaszEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nbware
senior tag
itt igazából lehet ott fogsz szívni, hogy rendszerrel vetted, így az a vinyón van és nem az ssd-n. Tehát először át kell tenned egy programmal, ami megint csak nem egyszerű, ha nem értesz a géphez... ilyen esetben külön vettem volna inkább az oprendszert. Egyébként is drágábban adják a géphez, mint ha külön vetted volna. ja arról nem is beszélve, ha elszáll a vinyó akkor buktad a windowst is, míg ha külön veszed akkor nem
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
vottokar
senior tag
Tegnapelőtt megjött a gép. Kb. felinstalláltam az alapból szükséges programokat. Tetszik. Ma megrendeltem a Samsung SSD-t és egy plusz sleeve-t hozzá.
Szépen megy minden kivéve a Fallout3-at. Az megfagyogat néha. De számoltam erre. Még XP alatt is volt, hogy kilépett."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
nbware
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.