Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Azért az önmagában véve dícséret egy márkának, ha újra ott választasz autót. A szüleim pl a harmadik Renault-jukat használják, és nagyon meg vannak elégedve.
Ezt nem is tudtam, hogy a Renault megvette a Nissant. Azért a Nissant jobb márkának tartom bármelyik francia autómárkánál, pedig nekem idáig volt Renault-om is, most Citroenem van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Szerintem a Nissannal minőségi fejlesztést vett azért a Renault.
A középső konzol nekem nagyon tetszett mikor ezt az autót nézegettem annak idején, és csak az ára miatt nem ez lett véve, amúgy hibátlan választásnak tartom. Milyen egyébként a gyakorlatban? Én elég nehezen parkolok hátrafelé, és az én kocsimból össz-vissz két extra maradt ki, a tempomat és a tolatóradar... Mind a kettőt tudnám értékelni. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #16 üzenetére
Akkor az nem olyan nagy gond. Lévén hogy se 10 se 2 centire nem szeretnék rátolatni semmire.
Navigációs csomag mennyire használható hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest