Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Lol Kajak no comment!
-
erdoke
titán
Azért nem ''ICCE'', hanem ''ICZE''.
Nem tudtad, hogy 0,89285714285714285714285714285714 ICCE = 1 ICZE?A legjobb aláírás a héten
-
divot
veterán
Csak, hogy teljesebb legyen a kép:
A borászt Sebestyén Csabának hívják, és bukovinai székely származású - ezzel magyarázható az ICZE régies írásmódja.
Egyébként pedig nem tudom, hogy megy a palackozás, de egyrészt kurva drága lenne egy, a szokásos űrmértéktől eltérő üveget legyártatni nagy tételben, másrészt amilyen hülye uniós szabályozások vannak, lehetséges, hogy nem is lehet csak úgy eltérni a szabványoktól. -
paramedic
aktív tag
Az egyik kedvenc borom, kiváló ár/érték aránnyal!
-
róland
veterán
Ha jól emlékszem, akkor 0,7 l a ''szabvány'' boros palack. Tehát már a 0,75 l is eltér a szabványtól.
Véleményem szerint ez a bor megérdemelte volna, hogy 1 iccés kiszerelésben kerüljön a piacra. (Nagyon jó reklámkampányt lehetett volna hozzá kapcsolni.)http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
Igazad van, én emlékeztem rosszul. Most gyorsan megnéztem vagy 10 palack bort itthon, s vagy 0,5 l-es vagy 0,75 l-es palackokban vannak. A kisebbek jellemzően jobb minőségű fehér borok, pl. Tokaji, Szent György hegyi.
Azt azonban tartom, hogy marketing szempontból megérte volna a 0,84 l-es (1 iccés) palack.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
törölt tag
Arra gondoltak a kedves kollégák, hogy mekkora plussz költséget jelentene a szabvány 7,5-es üvegek helyett 8,4-esekbe csomagolni?
Nem beszélve arról, hogy ez az áru mennyiségét 12%-kal dobja meg. Mivel ez valamelyest minőségi bor, ezért maga a bor fajlagos ára a drága, és nem a csomagolásé. Namost egy rövid és durva becslés után kiderül, hogy a fogyasztói árat ez csaknek 25%-kal dobná meg.
Ezt ma magyarországon kigazdálkodni pedig nem lehet. -
róland
veterán
Gondolom, nem ez az egyedüli terméke. Amúgy elég sok egyedi palackos csomagolás van. (Pl. a különböző szőlőfürtöket formázó palackok.)
Kockázat nélkül pedig nincs átütő siker az üzletben. Gondolom, egy 1000 db-os tételnél már nem olyan vészes az egyedi palack legyártatása, s a termék árát sem növelte volna vészesen.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
divot
veterán
Jó bort nem töltenek szőlőfürtös giccsbe - az a turistáknak való.
Átütő sikert pedig ebben a kategóriában ilyen - marketing szempontjából - olcsó fogással nem lehet elérni. Aki ugyanis 1500 forint körüli, fölötti borokat vesz, az már ért hozzá, tehát nem igazán hozza lázba a körítés. -
-
sagem
addikt
én valahogy nem tudom átérezni enek a ''problémának'' a súlyát
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.