Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
-
djtoomi
addikt
válasz #25954560 #15 üzenetére
Én is ezt láttam léegelőször!!!! Ami a topikban van nem láttam de ezt már igen.Utána kicsit( )később mikor már rég volt PH! akkor rátaláltam és 2006 áprilisáig csak olvastam de akkor hatalmas késztetést éreztem odabentről hogy beregiljek és azóta mikor elmegyünk nyaralni vagy bárhova nem látok 2-3 napig PH!-t akkor megőrülök.Most sileni voltunk a családdal és délután forró tea meg alvás helyett inkább mig a család aludt elugrottaqm netkávézóba PH!-t lesni Ha tudom akkor hogy +A BIT ide jut akkor hohó... Istenem.Milyen szép idők is voltak azok.Még nem volt C2D meg X2 között ilyen nagy vita melyik a jobb nem volt 8800GTX meg R600 és nem volt ennyi gépfejlesztés....
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
JulWCZar
senior tag
válasz #25954560 #15 üzenetére
Én úgy emlékeztem Prohardverként találtam rá az oldalra, de most hogy látom a Plusabitos designt már rémlik hogy jártam ott, nem is egyszer.
Valahogy 2001 végén kezdtem el olvasni a PH!-t, de hónapokkal később regeltem. HWSW-vel kezdtem, ott valahogy 2001 nyarán kavarodtam a fórumba.
A két portál mindig más volt valahogy. Sajnos az akkori színvonal az egyáltalán nem jellemző a mai fórumokra egyik oldalon sem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest