Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel1987
csendes tag
Sziasztok. Most lettem tulajdonosa egy Coolpad f1-nek és eddig nagyon tetszik a készülék. Eddig két problémát tapasztaltam vele:
-bluetooth-t bekapcsolva és keresve a plantronics headsetem nem találja meg, a telefont más készüléken látom, de az én telóm csak keres-keres,de semmit se talál,
- s másik lehet h én vagyok a hibás,de alapból a kettes simről akar hívni mindenkit,ezt át lehet állítani, vagyis h én válasszak, h egyes vagy kettes simről akarok hívni?
Ez a rom van rajta: moly.wr8.w1315.md.wg.mp.v19 vagy romot kellene cserélni?Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
kornel1987
csendes tag
válasz pècsimunkás #5931 üzenetére
Most már igen , de ennél a rendszernél legalább műkszik a bluetooth. Köszi szépen.
-
kornel1987
csendes tag
Eddig nagyon elégedett vagyok a romoddal, tegnap rektam fel, minden műkszik rendesen. Annyi lenne, hogy ahogy felraktam most a volumefixet, első hívásnál szétkapcsolt és azt a színes animációt láttam, mint a kezdőképernyőnél, mintha lefagyott volna, vagyis a hívás szétkapcsolt. Ezzel a patch-el jobban hallanak és én is jobban hallom,akivel beszélek. Köszi a munkádért.
-
kornel1987
csendes tag
Bocsi a zavarásért, de egy kis problémám lenne a rommal vagy user hiba. A romodat használom,de aki hív engem 2-3-4 kicsöngés után azt mondja be neki, hogy a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható. Ilyennel esetleg nem találkoztál, vagy külön nem lehet valamit beállítani? Előre is köszi.
-
kornel1987
csendes tag
válasz kornel1987 #6002 üzenetére
Megnéztem a két sim kártyát(vodafone,telenor). Megcseréltem őket és a hiba átment, vagyis csak a vodafone-os kártyánál jelentkezik. Előtte a romot újra raktam, a leírtak szerint,de a hiba sajnos ismét megvan. Valaki találkozott hasonlóval?
-
kornel1987
csendes tag
válasz Robit Sakraf #6012 üzenetére
Másik telóban jól működik, próbáltam.
-
kornel1987
csendes tag
válasz Robit Sakraf #6014 üzenetére
Passz, nem találtam semmi olyan dolgot.
mexel: A 12.17-i romod van fent, új vodás sim kártya, nem vágatott.
janaman01: Fura mert van amikor kettőt csörög, van hogy nyolcat.
-
kornel1987
csendes tag
Mindent töröltem előtte, ahogy le van írva.Miui volt előtte. Most teszteltem,először 8-at kicsörgött, másodszorra 3 után eltűnt a csörgés a telefonon,kiírta, hogy nem fogadott hívás, de közben amiről hívtuk, azon azt mutatta, hogy még kicsörög, kb még 2 csörgéssel rá mondta, hogy a hívott szám nem kapcsolható. Ez fura volt nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
kornel1987
csendes tag
Azóta nem hagyott nyugodni, úgy tűnik jó lesz,vagyis nagyon remélem. Állítgattam a kártyát ide oda, végül amikor 2g-re állítottam, ott kicsörgött sokszor, fel is vettem, jó volt. Ahogy visszaállíottam 3g-re 2-3 csörgés és nem volt kapcsolható. Lehet hogy annak betudható, hogy nálunk vidéken viszonylag gyenge a voda lefedettsége, ugyanakkor a régi telómmal működött. Na mindegy is,az a lényeg,hogy most erre állítva jó
-
kornel1987
csendes tag
-
kornel1987
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek mennyi a reális ára egy használt szép állapotú Coolpad f1 telefonnak? Már fontos lenne a 4g, csak azért cserélném le. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest