Hirdetés
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzGöbe
tag
válasz nomad138 #2112 üzenetére
Nekem is ugyanez van, meg még párunknak, nincs semmi futó alkalmazás "elvileg", ami sokat fogyasztana, néha beragad ez-az, néha újra kell indítani. (nekem épp a vodás sw van rajta, a 110-es)
(#2107) Tesco Value:
Én feltetettem a matt full bodyt, 11k-ért, de kicsit elrontotta a ragasztást a srác, mert ahogy az oldalán a képernyő alatt a fém váz élesen le van törve, ott nem illesztette pontosan, a fólia pedig nem fog megtapadni a 45°-os letörésen, ott most már kicsit eláll. Amúgy pedig a piszok megtapad a fólia szélén és a full fekete telón azért észrevehető, úgyh lesz rá tokom is. Legalább a tok alatt nem fog karcolódni a telefon. (De lehet, h felragasztatom még1x) Az is lehet, h lecserélem majd 1 üveg fóliára elöl, ha rosszabb lesz. Félek, h nem véd úgy ez a műanyag, mint az üveg...#Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a föld ovális, éljenek a techno partyk tovább' is!
-
p2pp
őstag
válasz nomad138 #2112 üzenetére
Nálam a wifi alapú, bluetooth alapú keresés is ébren tartotta a rendszert.
Ezen kívűl a Facebook, Messenger, Viber és One Drive ébresztette fel.
De már egyik sem teszi. Facen is ki lehet kapcsolni a rendszerébresztést.
A One Drive tudott 100 feletti fogyasztást is produkálni a háttérben.
30%-ról egy szempillantás alatt lenullázta a telót nyaralás alatt
Már nem teszi, mert a kamera szinkronizálás beragadt. Kikapcsoltam csak wifire.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest