Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu9494.
csendes tag
Üdv én nemrégibe vettem egy ascend y200 at és az lenne a kérdésem hogy root nélkül a google+ t és egyéb gyári alkalmazásokat lehet valahogy törölni? Illetve a ram ot hogy tudnám min 50 mega felett tartani?
-
balu9494.
csendes tag
Köszi a segítséget és az mitől van hogy youtube t nézek és fél percenként vagy percenként megállítja magát? Ugyan ez van pl az angry birds nél is játszok és pause menüt magától behozza!
-
balu9494.
csendes tag
hiába megvárom hogy betöltse megy a videó és olyan mintha megállítanám! Az angry birds től kb 3 játékkal is kipróbáltam a simát a seasonst és a star warst de mint olyan hogy pause menüt behozza! Nfs shiftnél szintúgy! A raging thunder meg szaggat sztem a ram miatt! De még az nem is volna baj csak ez a pause gond rossz mert nem lehet játszani tőle!
-
balu9494.
csendes tag
akkor olyan progi nincs amivel a felesleges gyári appokat törölni lehetne? Hát nem tudom ezt a youtube kérdést én frissítettem a 4.valamennyire! A játékok közben nem lehet az hogy kevés a ram? mert ma kb 20 mega szabad volt de hiába leállítottam pl a térképet ugyanúgy bekapcsolt! Meg miket szabad leállítani?
-
balu9494.
csendes tag
Szokott olyan is futni hogy beállítások azt is kilőhetem? Neked mennyi ramod van?
-
balu9494.
csendes tag
es hogy csináktad? mik futnak leírod?
-
balu9494.
csendes tag
nekem ami fut beállítások facebook köpönyeg smartcardservice google szolgáltatások térkép android bill
és így 118 foglalt 23 szabad -
balu9494.
csendes tag
Ez az ics rom miben jobb a gyárinál?
-
balu9494.
csendes tag
És ezt a ram expander hogy kell használni? Ez a meglévő ramot nagyobbítja vagy virtuálisan csinál?
-
balu9494.
csendes tag
és ezt a ram expandert csak fel kell tenni a telóra és kész? Vagy valamit még állítani kell? Nem rootolt telón is megy? Ezzel a telót tönkre lehet vágni?
[ Szerkesztve ]
-
balu9494.
csendes tag
ez az ICS RC2 rom miben különbözik a gyáritól? több ram vagy hely van benne? Minden megy rajta? Fényérzékelő stb?
-
balu9494.
csendes tag
Nem tud valaki tpt s megoldással ics szoftvert? Esetleg a ram expandert ha felteszem akkor minden játék szaggatás nélkül megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- LEGO klub
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ford topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től