Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
honeker
őstag
mondja már meg valaki milyen a B117 ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
gabancs
addikt
-
Defy
csendes tag
16 GB Micro Sd kártyát szeretnék venni, melyik gyártóét ajánlanátok bele?
Észrevehető a különbség a class 4 és a class 10 között eme telefonba? -
okoska74
senior tag
Sajnos csak kínai.
[System]
Optimalizálás rendszer stabilitását
Optimalizálása és fejlesztése WIFI kompatibilitás[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
Bocsi. De egy ideje nem tudtam vele foglalkozni. Legközelebb próbálok gondosabb lenni.
Emlékeim szerint igen, de ha hülyeségeket kezd csinálni a telefon akkor csak a wipes megoldás marad.
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
TomWexX
addikt
Újra működnek a linkek a téma összefoglalóban! Csak egy kicsit panaszkodni kellett az oldalfejlesztőknek.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
honeker
őstag
[link] B117
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
gabancs
addikt
A B114 se akar végleges lenni.
-
monroe8609
aktív tag
Elegge meghalt a topik.... szivesen olvasnek ujdonsagokat a telorol meg a romokrol..ma elkertek megnezni h mi ez.. Kivettem a tokjabol(gyari) mielott atadtam nem ajartam elhinni h milyen tok nelkul... egyszeruen zsenialis.a srac csak forgatta meresztette a szemet h ez honnan jott buszke voltam megdicserte pedig eleg kritikus egy emberke ő..
-
Nimda
addikt
válasz monroe8609 #4823 üzenetére
Nem biztos, hogy rosszat jelent ha nincs élet mert lehet,hogy mindenki megelégedéssel használja.De azért várjuk a következő frissítést.
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Kb két hete van meg a P6. Alapvetően szeretem, meg vagyok elégedve vele.
Van néhány apróság amit valószínű hogy user error miatt nem tudok beállítani ebben kérném a segítségetek1. Be van kapcsolva a közelség érzékelő, mégis amikor befejezek egy hívást, és elveszem a telefont a fülem mellől szerintem túl sok idő eltelik amíg a teló bekapcsolja a kijelzőt kb 3-4 másodperc... Ez szerintetek normális másnak is ilyen lassan reagál? Az előző telóm HTC HD2 volt az gyakorlatilag 1 sec alatt bekapcsolta a kijelzőt
2. Ha tárcsázok valakit és felveszik a túl oldalon akkor rezzen egyet a telefon. Ez nagyon idegesítő! Nem tudom hogy kell kikapcsolni
3. A zárolás feloldásához hozzáérek a középső nagy gombhoz hogy elhúzzam jobbra a gombot akkor is rezzen egyet a telefon, ha hozzáérek. Gyári téma van fent sima feloldás...
4. a 3 betűs navi programot nem tudom működésre bírni, valószínű rossz a sys.txt- de már mindent állítottam a felbontás jó, de mégse indul
Olvastam itt hogy volt akinek sikerült futtatnia, ha tudtok légyszi segítsetekGyári 107-es ROM van fent független a készülék nem root-olt.
Egyébként semmi wifi meg térerő eldobást nem tapasztaltam még amit itt lehet olvasni néha.
-
TomWexX
addikt
A 3 betűs navit hanyagold itt! A magyarázatot megtalálod a téma összefoglaló legalsó bekezdésénél...
A többiben így hirtelen nem tudok segíteni, mert ami téged idegesít, az szerintem jó dolog. De hát nem vagyunk 1formák...
A közelségérzékelő nálam 1 sec-es..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Zsocy155
őstag
válasz Zsocy155 #4839 üzenetére
Ahogy a Marketen olvastam a rendszerkövetelményeket, úgy tűnik, hogy működik a P6-al, legalábbis az alkalmazás ami kell hozzá.
Rendszerkövetelmények:
1.Android készülék dual-core CPU és a NEON támogatás (pl. Tegra3)
2.Android 4.0.3 ("Ice Cream Sandwich") vagy újabb
3.DTT/Freeview/DVB-T/ISDB-T 1seg lefedettség
4.High felbontású csatornák, kódolt programok ISDB-T és DVB-Fullseg T2 adások nem támogatottak.
5.Android eszköz szükséges támogatja az USB OTG1. Nekem az MX player NEON változat.
2. Egyértelmű
3. Gondolom ez helyfüggő.
4. Ez nem tudom mi.
5. A P6 támogatja az OTG-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest