Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Kedves "az anyaghasználat, meg a prémium érzés, az a fontos; a műanyag az le van sz*rva" típusú felhasználók!
Benéztem a HTC One X topikba, és mit látok? A nagyon prémium telefon a 2-3. csere után már "csak" erős nyomásra színeződik-vibrál, és már csak 1-2 hibás pixel van... Csak gratulálni tudok nektek. Az összeszerelés adja meg nektek azt az érzést, hogy: Ez igen!!!
Nem rémlik pixelhibás bejegyzés a SGS2 topikból. Persze ennek is megvannak a bajai (beégés, foltok) -, nem véletlenül tért vissza a Samsung is a sima AMOLEDhez -, de ne a minőségre verjétek a melletek, ha ez is csak egy kalap sz.r.
Amúgy jó kis telefon ez a H1X, de nem látom értelmét a cserének.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
Én csak itt olvasgattam, és ment fel bennem a pumpa. Annyira szajkózzák itt ezt a minőséget (ami max. érzet), de semmivel sem jobb. A régi telóm nyeklett-nyaklott (igen Samsung) mégsem volt soha, semmi baja.
Engem csak ez a része bosszant, a többin lehet értelmes módon vitázni.
(egy másik fórumon is olvasom, hogy bezzeg az Alma anyag használata milyen jó ---> Az illető tokban hordja. Akkor nem mindegy?)
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
Úgy látom nem érted. Az egy Spica volt, nem ennyi pénzért; és semmi, ismétlem semmi hibája nem volt.
Én inkább ennék olyan almát(hülye példa), ami kívülről nem olyan szép, de finom, mint olyat ami kívülről szép, de belül rohad. Ez így már elég világos?
Ha valóban jobb minőségű lenne, és nem csak érzetről beszélnénk, akkor elfogadom az álláspontod, de így...
@Xaels: Nem a jelenlegi telómról volt szó. Vicces, hogy épp egy HTC-s emlegeti a port.
Szóval a Spicát építőiparban használtam (vas, beton, ilyesmi) és nem volt soha, semmi gondja.
Ja és én sem használok tokot.[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
Fóliát tettem a kijelzőre, mert nem bíztam a Gorillában, de baja nincs...
(Na jó. A hátulján alul, ahol felfekszik, ott hajszálkarc hegyek vannak, de körbe sehol semmi.)[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
Én sohasem állítottam, hogy a Samu hibátlan. Azt sem állítom, hogy jobb, de ami itt megy az felháborít.
@tvamos: Gorilla ez is, az is. Nem fejtem ki bővebben.
@tildy: ahogy olvasgattam, bizonyos esetekben nem feltétlenül kell nagy erő. Tesztekben még az Archos tableteknek is felrótták, hogy elszíneződik a kijelző, ha hátulról nyomkodják, pedig az nem prémium (Igaz ott az összes ilyen.)
Elmonodom mégegyszer: Nem én tartom szarnak a HTC-t, hanem sok HTC-s nézi le a Samut; ez az ami bosszant.
-
belashx
senior tag
Ez a része már nem neked szólt.
Amúgy én meg épp HTC Desire S és Xperia Arc között dilemmáztam, amikor kb. "hozzámvágtak" a SGS2-t, amiért csak a Spicámtól kellett megválni.@tvamos: Nekem semmi bajom a telefonom külsejével, nézegetni meg a kijelzőt szoktam használat közben, de abbahagyom, mert erről szólna a 100. kommentem(etek) is.
Mindenki örüljön csendben a magáénak.
-
belashx
senior tag
A Spica 2009 év végén jelent meg, a Wildfire pedig 2010 tavasz.
A Samu olyan 60e körül volt amikor én vettem (2010 április) úgy, hogy kaptam mellé IGo-t külön kártyán, Magyarország térképpel - ilyen telefon talán azóta se volt)A HTC pedig 90e körül volt függetlenül.
Nem tűnt olyan rossz választásnak, akkoriban. A HTC viszont jobban optimalizált volt.
Akkor sem került volna képbe a Wildfire, ha létezett volna az 1. Androidos telefonom vásárlásának pillanatában, mert a felbontása nagyon ratyi volt már akkor is. (240x320)Most nézem, hogy Youri márciust adott meg megjelenésre. T-mobile-nál tuti nem volt akkor.
[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
Ha egy áron lett volna (ha egyáltalán lett volna) a kettő; tapasztalat nélkül valszeg a Samut választom, de a kijelző miatt erre nem látok sok esélyt (hogy belekerült volna a látómezőmbe). Ennek mondjuk már nincs jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest