Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
p06
senior tag
válasz Gabó75 #11184 üzenetére
Hát szeretem a saját izlésem szerint alakítani a hangzást. Akkor lehet olyanokat hallgatok ami nem jól kevert nem tudom (nem értek hozzá csak szeretek zenét hallgatni), de számomra van előre lépés az eq. állításával. Bár lehet placebo és olyan hallásom van mint egy betonfalnak nem tudom
Xaels: oké köszi, jó ki füles lehet ilyesmin gondolkodtam/ok én is, de még bírja a jelenlegi
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz Gabó75 #11184 üzenetére
Gabo75, ha hangmèrnök vagy, akkor tudod azt is, hogy az sem mindegy, hogy milyen rendszer hajtja meg, min szól a zene... Ezèrt van a fülesek között zene...htc headsettel alig van basszus alapbea-n, amikor a melohelyemen (studio) bedugtam egy sennheisert, majd megőrültem... ugyanazzal a beállítással. Pl. Èn kocsiba hallgatok zenèt csak, HOX-ról csak főzés közben TuneIn radio, kocsiba 3 èvnyi (lassù) munka volt egy homogèn, èlethű rendszer összehozása, hogy 0-ás eq-val szóljon tisztán... Az eq csak utóbeáll ugye, mivel a gain-t változtatja....
Amúgy abban igazad van, hogy illik eltalálni egy olyan eq-t, ahol minden zenét rendesen visszaad a rendszer, de ez nehéz.
Off vègeA külső hangszóró az alján tisztább, mint a 2éves dell inspironom...
Tènyleg jól láttam, hogy két mikrofon van, egy alul, egy felül, egyik beszédhangra, másik atmoszfera szűrésre?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Óra topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest