Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz BenHans #30274 üzenetére
Azt követően pár verzióval végre kijavították a dolgot és utána már rendesen működött és elvileg jól is működik a jelenlegi verzióval is.
Bár az új verziók se hoztak nagy megváltást azóta se, pl. olyan dologgal kapcsolatban, mint a kijelző és a kapacitív gombsor kikapcsolása hívás közben, de persze rengeteg apró hibája van még.Én azóta, ha lehet, akkor a LINE nevű alkalmazást használom ilyen célokra.
Mondjuk itt is jelen van (bár minden egyéb ilyen alkalmazásnál is), hogy nem tudja lekapcsolni a kijelzőt és a kapacitív gombok világítását, de ezen túl más gondja nincs és a hívás minősége állandó, valamint nem is szakadozik.
(Persze, ha a legjobb minőség kell a hanghívásnál, akkor a Skype jön egyedül szóba, ha wifivel használjuk, de mobilnettel nem alternatíva, mert úgy a legtöbbször használhatatlan.)A billentyűzetes kérdéssel kapcsolatban nekem a Swype jött be eddig a legjobban, főként azért, mert lokalizált a kiosztása, tehát az ékezetes karakterek legnagyobb része külön billentyűt kapott és a jelenlegi tapasztalataim szerint nincs másik olyan alkalmazás, ami rendelkezik magyar szótárral és lokalizált kiosztással.
[ Szerkesztve ]
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz BenHans #30274 üzenetére
Szia!
Anysoft keyboard is jól működik, én azt használom már évek óta. Letöltöd az alap programot, aztán a magyar kiegészitést és választhatsz többféle ékezetes kiosztás mellett is. Itt is külön billentyűt kaptak az ékezetes betűk és a méretük is módositható.
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.