Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Dominó csomagban egész jó ára van(72 000Ft webshop rendelés esetén).
Nekem ma érkezik, alig várom -
Gergőke88
addikt
Most hozta meg nekem a GLS futár a T-től.
Sajnos vihetem is vissza délután, mivel a kijelző bal illetve jobb oldalán is sárga a kijelző.. -
Gergőke88
addikt
válasz Real Ghoost #37 üzenetére
Dominó csomagban rendeltem, úgy nem csökkent az ára.
engusz. Én HTC Radarról váltottam. Szerintem a program kínálat miatt megéri váltani. De pl. a böngészés lassabb mint a Radaron volt, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz Real Ghoost #42 üzenetére
Miért váltottam:
-játékok, a facebook alkalmazás egy hulladék a w7.5-ön szerintem.
-dropbox
-gmaps -
Gergőke88
addikt
Visszavittem ma a sargulas miatt, de nem volt nekik keszleten masik.
Viszont egyre halvanyabb a sargulas, mar alig latom.
Lehetseges hogy a ragaszto meg nem szaradt meg benne? Anno ugyanez volt az iPadnel is.
A masik lehetosegem, hogy visszakuldom 8napon belul.
Szerk: Egy kis tapasztalat is legyen:
A gyári böngésző szerintem hagy kivetnivalókat maga után, de az Opera tökéletes rajta.
A zenelejátszó felülete átgondolt.
Real Ghoost: A szervizes szerint normális ez... De mivel nem volt másik készülék ezért nem tudta megnézik egy másik kijelzőét, de azt mondta ha zavar küldjem vissza és rendeljek egy másikat.[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Tud valaki olyan widgetet, amivel egy gombnyomasra nemara tudom tenni a keszuleket?
Illetve az emailek, sms hangnak nem tudok megadni nema uzemmodot? -
Gergőke88
addikt
válasz Piotre87 #173 üzenetére
Ennyiért vannak jobb vételek a piacon és kész.
2 napig használtam és lassú volt. Türelmetlen emberek? Nem en vagyok a telefonert, o van ertunk.
Van pénze? Ezt miből gondolod? Visszakapom a teljes vételárat.... Illetve engem igenis zavartba sárga folt az aljában pl. bongeszes kozben
Pinnacie: Szerint pont a bongeszes kozben ki a legjobban a memoria illetbe a sebesseg hianya. Ha tudod valahol probald ki.[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz Real Ghoost #471 üzenetére
Iphone 4-t.
Volt S2-m annak a sebességével nem voltak gondok, weblapokat is normálisan lehetett böngészni, de a méret túl nagy volt.
Használtam egy ideig HTC Radart az fényévekkel gyorsabb volt mint a One V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest