Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exterior
csendes tag
Üdv mindenkinek. Most szeretnék váltani én is, olvasgattam az előző hszokat.
Valaki már kérdezte, de nem válaszoltatok rá. Hol érdemes venni S4 es HOS-t?
És akkor most mi a helyzet a 4.1 es frissítéssel? Mert többen írták hogy nem sikerült frissíteni.Előre is köszönöm a választ.
-
Exterior
csendes tag
válasz CyberSoma #3261 üzenetére
Gondolkodtam rajta én is. Csak Tnél már nem lehet rendelni. 120ért meg már sok amikor 91-92 ért már megkapod. Engem a játékok sem izgatnak nagyon, a lényeg hogy akadásmentesen fusson. Az egyetlen ami zavar hogy állítólag az s3-as többet fogyaszt, és rövidíti a már amúgy is rövid üzemidőt :-/
Teljesen kiakaszt, mert 2 telefon tetszik a piacon. Ez meg a sgs II. Azzal meg az a bajom hogy állítólag rövid a kijelző élettartama. Habár rövid...relatív... Minnél több cikket olvas el az ember, kiderül hogy nincs is olyan telefon amit megvesz, és esetleg 2 évnél tovább kiszolgálja, és rendesen fog működni. A szerencsére meg nem szeretném bízni Régen bezzeg nem voltak ilyen problémák -
Exterior
csendes tag
Ezer hála hogy vagytok Ti, de én már ebbe nem látok bele...és amikor az x8-asomat rootoltam ott is mindent a leírás szerint csináltam, végül valahogy nagy nehezen sikerült, de az nem egy drága telefon. Esetleg megveszem a HTCt és ilyen problémám van, én még fizetnék is, de egy ilyenbe biztos nem vágnék bele egy új telóval.
Amikor ilyet olvas az ember, abba is belenyúltak mi?
Kártyafüggetlen magyar nyelvű mobiltelefon, 24 hónap gyári, HTC garanciával!
A készülék Németországból importált, gyárilag kártyafüggetlen.
A készülék bekapcsolásakor egy T-Mobile logó jelenik meg, azonban semmilyen egyéb T-Mobile beállítással nem rendelkezik, mely hátrányosan érintené a mindennapi használatot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest