Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imoka
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a készüléket hivatalos helyen a Mediamarkt-ban. Épp szoktatom magam egy samsung s3-as után, de az alábbi jelenséget tapasztalom néhány órája: Néhány percenként kb. 15-20 másodpercre eldobja a mobilhálózatot. Vodafone kártya van benn. Szoftverfrissítés megvolt, az utolsó gyári van fenn. Tapasztalt ilyet valaki? Vihetem vissza? -
-
imoka
csendes tag
válasz qbeer666 #3952 üzenetére
Amúgy tetszik, jók az első benyomásaim, de tényleg kezdem unni, hogy gyakorlatilag ott tartunk, hogy ezek a drága cuccok 2-3 év alatt lennullázódnak... Kb. 15 éve mindig csúcskategóriás telefonokat veszek. Eddig az volt a tapasztalat, hogy használtam 2-3 évig őket gondtalanul, ugyan buktam rajtuk 50-60 ezer forintot eladáskor, de legalább el tudtam adni őket, mert működtek ennyi használat után is, és nem esett zéróra az értékük... most volt egy lenullázott S3-asom, és tudom, hogy ha vennék 240-ért egy S7-et, ugyanerre a sosra jutna 3 év alatt. Na ezt éreztem most luxusnak és inkább rámentem egy jó ár-érték arányú készülékre. Ez lenne a Honor.
Bocs, hogy itt tombolom ki magam, de dühít. Na de nem akarok offtopic lenni, szóval be is fejezem. Amúgy biztos vagyok benne hogy lehet szeretni ezt a készüléket ha hibátlanul teszi a dolgát, mert szimpi a tudása, sebessége.
-
imoka
csendes tag
Sajnos azóta is ledobál, pedig most már máshol tartózkodom. Voda dobott egy automata üzit pár órája, hogy használjam a 4G hálózatukat, ehhez újra is indítottam a készüléket, de nem segített. Még tegnap este próbáltam azt is hogy manuálisan választottam ki a Voda 3G hálózatát, ugyanúgy ledobált.
Sim-el annyi történt, hogy eredetileg micro volt és a MM-ben kivágták a nano foglalathoz. Amikor hálózaton vagyok, minden működik, fogad hívást és tudok is hívni, csal pár percenként ledobál. Egy kollégám mondta, hogy neki produkált egyszer hasonlót egy korábbi Motorola telefonja, kicserélték az egész sim foglalatot vagy mit.
Én nem akarok ilyesmivel bajlódni, mivel 2 napos készülék, inkább visszakérném a pénzt és vennék egy másikat. -
imoka
csendes tag
Na elmesélem a tegnapi vodás sim-es sztorimat, hátha tanulságos lesz:
Szóval tegnap voltam vodánál, kaptam egy vadi új sim kártyát. Pár percen belül aktiválódott, betettem a telefonba és kb. 3 perc múlva már ugyanúgy lépkedett le a hálózatról. Oké, mondom kártya kizárva, irány a bolt vissza a telefonnal. Visszacserélték szó nélkül, persze nem volt már a fekete/szürke változat amit preferáltam, csak a fehér/ezüst, de ebbe hamar belenyugodtam… Átmásoltuk az újra az adatokat, de mondtam a srácnak, hogy tegyük már bele az újba a sim-et, kíváncsi vagyok mi történik. 3 perc nem telt el az új sim-el, az új készülék ugyanúgy lelépked… mondom fasza. Beleraktunk egy másik vodás kártyát és kb. 15 percig amíg benne volt, stabilan működött. Arra tudtunk csak gondolni, hogy valahogy a voda hálózati hozzáférésemmel vagy hálózati regisztrációmmal lehet a gond. Ami érdekes, hogy amióta benne volt a másik voda kártya, elkezdett ritkábban ledobálni, utána 1-2 óra alatt csak egyszer lépett ki. Este kikapcsoltam a 4G-t és azóta pedig egyáltalán nem dobál le, bár sokat azóta még nem nézegettem. Ha megint elkezd szarakodni, csak a vodához tudok menni, de gőzöm sincs hogy tudnak-e ezzel valamit kezdeni.
-
imoka
csendes tag
válasz Csika11 #3972 üzenetére
Nem, csak médiatartalmakat és kontaktokat hoztunk át. Egyébként az jutott még eszembe, hogy esetleg a microSD ami benn van, és a korábbi telómból jött, okozhat-e bármilyen keverést. Kétlem, de annyit tudnék még tenni, hogy ezt letesztelem. Bár mondom, most megtáltosodott és este óta hibátlanul működik .
Továbbra is arra tudok gondolni, hogy a voda rendszere a ludas, esetleg a készülékváltás kavart be a hálózati regisztrációnak, vagy valami ilyesmi. Egyébként tegnap mondta ismerősöm, hogy a vodánál csak az adat megy 4G-n, a hanghívásoknál automatikusan átáll 3G-re. Lehet hogy itt lesz valami keverés és nehezen értette meg a rendszerük hogy 3G-s készülékről 4G-sre váltottam. Passz. Szerintem ezek olyan dolgok amiket sosem fogok megtudni -
imoka
csendes tag
válasz lancer995 #4401 üzenetére
Szia! Én is S3-ról váltottam kb. 3 hete. Benyomásaim:
H7 nagyobb, szögletesebb. Kicsi kezem és zsebem van van, szóval nem mondom hogy kényelmesebb, de ez ugye egyéni probléma.
Kijelző kicsit fakóbb a túlszaturált amolednél, a fekete nem "annyira" fekete, ugyanakkor a felbontás jobb, a színek teljesen rendben vannak, napsütésben használható, szóval egyáltalán nem visszalépés. Mondom ezt úgy, hogy hobbifotósként háklis vagyok a vacak kijelzőkre. Az automatikus fényerő állítás is sokkal ügyesebb, mint ami az S3-ban van.
Ami a legnagyobb pozitívum: működési sebesség. Nem akad, nem döccen, minden megy egyszerre, patent. Böngésző, görgetés és minden egyéb jóval gyorsabb. Egyszóval a felhasználói élmény rendben van.
Kezelőfelület szerintem szintén rendben van, logikus és jól néz ki. Az S3 az android 4.3-al ezután már nagyon fapadosnak hat.
Meglepett, de a hangminősége is jobb mint a Samué.
Rendszer stabil, nem fagy, nem csinál hülyeségeket, úgy, hogy 3 hete folyamatosan be van kapcsolva.
Üzemidőben is jobb: S3-at naponta töltöttem, ezt kétnaponta. Wifi is stabilabbnak tűnik, a jelerősség szerintem jobb.
Ami negatívum: már most recseg-ropog a telefon hátuljának az alja. Igaz - mint írtam - pici zsebben, tok nélkül hordom és pl. mikor ülök, vagy cipőfűzőt kötök, eléggé megfeszül a zsebemben. Ezt még az S3 gagyi műanyag hátlapja sem produkálta 3 év használat után, úgy, hogy a végén már naponta 4-5 alkalommal pattintottam le a hátlapját, mert lefagyottÖsszességében szebb és jobb telefon a honor, minden szempontból jelentős előrelépés, bár ennyiért elvárnám hogy meg se nyikkanjon.
-
imoka
csendes tag
válasz kekkola #4418 üzenetére
Gondolom a gyártási tűrés és minőségellenőrzés "megenged" egyáltalán nem recsegő és recsegésre fogékonyabb példányokat egyaránt. Én utóbbit foghattam ki . Hozzáteszem az első 1 héten az enyém sem produkált hangokat, csak miután volt pofám zsebre tenni és rendeltetésszerűen használni . Amúgy számomra az a konklúzió, hogy a telefonok az elmúlt 2-3 évben átlépték a számomra kényelmes méreteket, nekem valami 4,7"-os keskeny kávájú cucc lenn az optimális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest