Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Most vásároltam H6 készüléket, ami frissítésként felajánlotta EMUI 3.0, érdemes ezt a frissítést végrehajtani?! Köszi
-
Lallerboy85
tag
válasz Lallerboy85 #9192 üzenetére
Végrehajtottam ezt az EMUI 3.0 frissítést, és azóta a kamera ikonja eltűnt, sehol nem találom...Pls Help!
-
Lallerboy85
tag
Play áruház + pár hasonló dolognak eltűnt az ikonja...hová lettek ezek?
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Nem vagyok túlzottan otthon ebben a telefonos témában, de tegnap amikor frissítettem EMUI3.0 ra azt simán a frissítésnél felbukó ablakból tettem, és visszaolvasottak alapján un. 3 gombos inditás az ajánlott.Nem nagyon értem pontosan miért jobb az, valaki leírná esetleg? Köszi
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Lent a gombok(visszalépés, ill alaphelyzetbe) ha egykezesre állítom a telot, mindig jobbra kerülnek....de tegnap óta vmi történt és baloldalon helyezkednek el, ami spec baromi rossz egy jobbkezesnek...miért került át oda és hogy lehet jobbra belőni?! Köszi
-
Lallerboy85
tag
Hali. Kövezzetek meg ha nagyon hülyét kérdezek, de akkumlátor élettartam szempontjából, hogy jobb telefont tölteni, kikapcsolt v. be k. állapotban...esetleg teljesen mindegy?! Köszi előre is!
-
Lallerboy85
tag
válasz JoeCockBill #9724 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
Lallerboy85
tag
Hali.
A töltőcsatlakozó nektek is nehezen pattan be a foglalatba? Nálam eléggé kell "erőszakolni"...
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Amikor a telefont összekötöm a számítógéppel(win10), nem találok un leválasztást....ha csak simán lehúzom a telefont a kábelről nem lehet semmi baja?! Köszi
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Jelzőfény,jelzőlámpával kapcsolatban lenne kérdésem.Beállítás/megjelenítés/jelzőlámpa be van kapcsolva.
Ha hiv valaki telefonon, vagy facebook messengeren üzenetet kapok és nincs épp nálam a telefon, sosem világít a jelzőlámpa...gondolom én ennek a telefon elején kellene felül lennie....Barátnőm H4c je tökéletesen jelzi zöld villogóval...mi lehet a probléma?! Köszi[ Szerkesztve ]
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem!
Van egy Honor 6 os készülékem aminek az akksija mondhatom tökéletesen jól bírta..viszont egyik napról a másikra eléggé elkezdett merülni...8 óra alatt,kikapcsolt wifi, és elvileg mindent leállítok az akksi 20 százalékot csökken...ami máskor max 2 százalék volt..Azóta van ez a dolog amikor feltelepítettem az un Rayman játékot, amit azóta le is töröltem már.....Várom javaslatokat mi lehet a gond...köszi -
Lallerboy85
tag
Sziasztok.
Fentebb már írtam, jóformán semmi választ nem kaptam arra, hogy a H6 készülékem akksija elkezdett gyorsan merülni, amivel korábban semmi baj nem volt...Ha csinálok egy gyári visszaállítás dolgot az orvosolhatja a dolgot, mennyire ajánlott az??? Köszi
-
Lallerboy85
tag
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok!
Elsőként is nem vagyok nagy telefonszakértő...de a mai nap folyamán a frissítő feldobott egy olyan ablakot, hogy h60 l04c900b521 re frissíthetem a telefont, amit meg is tettem...Pár oldalt visszaolvasva látom ezt az un háromgombos variációt,amiről igazából fogalmam nincs Lényeg az, hogy megtörtént a frissítés, ez így megfelelő e, vagy nem ebben a formában kellett volna csinálnom? Köszi előre is!
-
Lallerboy85
tag
Hali. B521 Lolli telepítése után nektek is megjelentek ilyen ikonok mint pl: WPS OFFICE, okos vezérlő,VMALL...ezek mire jók?
-
Lallerboy85
tag
Hali.
521 Lolli telepítése után, van egy két alkalmazás, amire nincs szükségem. A program törlést a beállítások/alkalmazáskezelő/ eltávolítás formában tudom megtenni? Teljesen törlődnek így a dolgok, vagy van erre vmi jobb megoldás??? köszi
-
Lallerboy85
tag
-
Lallerboy85
tag
Hali.
B521 lollim van. Ha a főképernyőn megjelenik kis kép, amikor valaki rám ír facebookon,arra hiába nyomok rá és próbálom "kukába" húzni, nem lehet valamiért...mi lehet a baj, ez nálatok is így van?Köszi
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha pl youtube on zenét hallgatok, és bármi mást, pl facebookozni szeretnék mellette, azt hogy lehetne megvalósítani? Le lehet e a youtube ot "tálcára" tenni?Köszi
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok.
Jelenleg B521Lolli van a H6 on, viszont nem nagyon vagyok megelégedve vele...legjobban a telefonom anno a b370 el szerepelt.(ha jol tudom az volt a gyári) Kérdés az lenne, hogy tudnám arra visszaállítani?Köszi
-
Lallerboy85
tag
Hali.
"h60 l04c900b521" Nekem a 370 vmivel gyorsabb volt, azt veszem néha észre kicsit szaggat, "megdöccen"...Ill. az akksi is mintha picivel jobban merülni. Egyébként helyi frissítéssel lett feltéve...nálad az általam említett dolgok megvannak vagy teljesen pozitív? Köszi
-
Lallerboy85
tag
Hali.
B521 Lollipopp van a telefonomon frissítve,amit maga a telefon ajánlott fel....ha jól emlékszem, amikor vettem a telefont B370 volt rajta, ami nekem jobban tetszett. Lényeg a lényeg ha factory resetet csinálok, akkor abba az állapotba áll a telefon vissza amikor megvásároltam? Illetve ennek a "visszacsinálásnak" ez a módja vagy másképp kellene eljárni? Tehát a factory reset mennyire ajánlott dolog...? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- ÚJ! CSAK KICSOMAGOLT! Xiaomi 14T PRO 5G Dual Sim 512GB 12GB RAM Titan Black
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G DUALSIM, 256/12GB fekete, GARIS
- Apple iPhone 16 új, Pink 1db , White 1db, Cyan 1db, 128Gb, gyári független,1 év apple garival
- Iphone 12 pro
- iPhone 15 128GB Makulátlan! Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest