Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Newton harmadik törvénye
- Trump vagy Harris
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
akitto
tag
Mindenkinek jo napot,
kb. 2 hete nekem is sikerult egy ilyen telefont vennem (edigital H60-L04 - Emui 2,3) minden nagyon tetszik csak lenne egy kerdesem, a nyalokaval megkapom az Emui 3 is?
A masik problemam hogy sem Viber uzenet (valakinek problema hogy sargan villog a led, en orulnek neki) sem SMS-nel nincs Led ertesitesem! Ez igy normalis?
Koszonom a figyelmet, szep delutant mindenkinek...[ Szerkesztve ]
Honor6 - H60-L04C900B521 / Amazfit GTR 47 / Redmi Note 9 Pro
-
akitto
tag
Sziasztok, tegnap egy kis segitseggel sikerult Emui 3 ''varazsolni '' ra, de eleg lehangolo a helyzet... Nem tudok launchert hasznalni sem Nova sem Go Launcher nem megy . Az iGo ami Emui 2.3 tokeletesen ment itt most az sem.. (a Szulinapp iGo sem megy!!)
Vissza kellene tegyem az Emui 2.3 vagy valakinek valami velemenye?
Koszonom szepen a segitseget!!Honor6 - H60-L04C900B521 / Amazfit GTR 47 / Redmi Note 9 Pro
-
akitto
tag
Sziasztok, szep estet na sikerult az iGo-t is felteni ( a sys-ben modositottam a felbontast).Baratkozom az Emui 3-al, kicsit KICSIK a betuk, a megjelenitesnel probalgattam a betumeretet de valahogy nem az igazi! Az allapotsorba nem modosul a meret, az email, facebook ott igen, tehat mintha nem modositana mindenutt.. Egy-ket itteni forumtars eddig is nagyon sokat segitett (B114-rol B370 frissiteni ) remelem most is kapok valami tippet. Itt is olvasgattam, de nem lettem okosabb. Koszi szepen a segitseget!!
-
akitto
tag
válasz nickedez89 #6166 üzenetére
Sziasztok, valahonan nem lehet letolteni magazine temakat (boviteni)? Meg kell varni amig felajanlja a frissitest?
Kosszi!Honor6 - H60-L04C900B521 / Amazfit GTR 47 / Redmi Note 9 Pro
-
akitto
tag
Jo estet, egy olyan kerdesem lenne hogy valaki talalkozott mar olyan problemaval hogy nem lehet eltuntetni a navigacios savot!!! Regeben ment 2-3 hete, most meg semmi, probaltam ujra inditani a telefont tobbszor is,a beallitasoknal a navigacio sav ki-be kapcsolo semmi, a navigacio gombok kombinaciojat lehet valtogatni es kb. annyi... H60-L04 / Emui 3.
-
akitto
tag
válasz nickedez89 #9482 üzenetére
Köszönöm igy már világos! Visszont nem látom a mentés opciót, igy is el tudod menteni a képeket?
[ Szerkesztve ]
-
akitto
tag
válasz nickedez89 #9485 üzenetére
Az ok, megosztás opció van így is, csak ha a szivecske mentessél állítólag megmaradnak a magazine képek. Bocsi ha nem voltam elég érthető! 😀:-)
-
akitto
tag
válasz nickedez89 #9552 üzenetére
Nekem pont ilyen van! 3-5 töltés nem több! :-(
-
akitto
tag
Elnézést, uraim a felvett beszélgetést hová menti a telefon? Köszönöm!
-
akitto
tag
Hard reset után, elveszett a dark (black) téma amit eddig használtam, keresgéltem le töltöttem vagy kettőt de valahogy nem kezelik a magazin unlockot, nem tudom mi lehet a probléma? Esetleg valaki tudna-e valami sötét téma linket küldeni, azt meg köszönöm...
-
akitto
tag
Segitseg!
Kb. 4 napja ez a hiba uzenet jelent meg a telefonon '' Sajnáljuk a com.android.phone folyamat váratlanul leállt'', ra OK-eztam 3-4 masodperc ismet feldobta az uzenetet. Nem lehet semmit kezdeni vele mert allandoan fel jon a hiba uzenet.. Mar 4-5 Hard resetet adtam megy 1-2 nap es ismet!!!! Kezd nagyon de nagyon bosszanto lenni! Nem tudom mi lenne a megoldas?
Valakinek hasonlo problemaja volt-e?
H60-L04 B370
Bizom tanult forum tarsaimban hogy tudnak valami esszeru magyarazatot adni, es segitenek orvosolni ezt az idegesito problemat! Koszonom!Honor6 - H60-L04C900B521 / Amazfit GTR 47 / Redmi Note 9 Pro
-
akitto
tag
válasz ADAM1337 #10225 üzenetére
Hat nem birtam magamal, es frissitettem Lollipopra! De! Nem akkart harom gombossal elindulni az istenek sem. A honor feliratnal nem ment tovabb! Helyi frissitessel siman fel ment. Ajaj lesz itt meg baj, ugy gondolom
U.I. A ROM-ot az osszefoglalobol toltottem le!Honor6 - H60-L04C900B521 / Amazfit GTR 47 / Redmi Note 9 Pro
-
akitto
tag
válasz RootRulez #10265 üzenetére
@RootRulez, a segítséged kellene sehogyan sem tudom munkára bírni a ledet bejövő Viber üzeneteknél! Feltettem a Light managert, az alapértelmezett led kezelőt ki kapcsoltad? Csak a light manager aktív?(android 5.1.1 B521/ H60-L04) Köszi szépen a segítséget! :-)
-
akitto
tag
Bocsi, lemaradt a másik kérdésem hogy van-e rá lehetőség hogy bekapcsolásnál néma legyen?! Tehát silent boot vagy minek hívják!?
-
akitto
tag
-
akitto
tag
válasz speederiii #10314 üzenetére
Én is így jártam a héten, de helyi frissítsel sikerült! Szerintem próbáld meg!..
-
akitto
tag
válasz speederiii #10325 üzenetére
Örülök neki! Azt a tippet kaptam itt a fórumon hogy utána mehet egy 3 gombos, nekem ez elmaradt!... :-(
-
akitto
tag
A Kk-el a képekre szépen felkerült A GPS címke, Lollin nem igazán sikerült a kamera beállításoknál engedélyezve van a GPS címke. Valakinek valami tipje esetleg? Köszi...
-
akitto
tag
Másnak is el-eltűnnek a hozzá adott magazine unlock képek?! Lollipop...
[ Szerkesztve ]
-
akitto
tag
válasz Mesike32 #10635 üzenetére
Nekem meg az volt az első dolgom hogy feltegyem a Novát, (régebbi telefonon is az volt). Ez a launcher ott "folytatja" ahol abba maradt. Pld. Külföldön vásárlásnál elég sokat használom a valuta váltót és nincs gond, kikapcsol a kijelző, vissza kapcs és ok. A Go Launchert is próbáltam de valahogy a Nova nekem kezelhetőbb és logikusabb... Persze ez csak az én véleményem! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Gumi és felni topik
- LG monitorok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest