Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz FіkuszKukіsz #347 üzenetére

„Mondjuk egy angol nyelvű, adminoknak szóló szakmai leírást összehasonlítani egy adatvédelmi nyilatkozattal, ami a mezei felhasználókhoz szól kissé vicces.”
    Érdekes, hogy az éves szinten 12 milliárd $ nyereséget termelő cég adatvédelmi nyilatkozatát hasonlítod össze egy 10 milliós €-s alapítvány finanszírozta szervezet szoftverének nyilatkozatával, amely szoftver megjelenéséhez, tipikusan a honosításokhoz jelentős az önkéntesek hozzájárulása. Szerintem az MS honosításokért felelős részlegének középvezetése több fizetést visz haza, mint amennyiből az alapítvány működik.

OK, az ígéret szerint nem a CC kapja meg közvetlenül. De az egyértelműen egyedi azonosítót kiadja harmadik félnek (a szolgáltatónak), és nekem azért kellene megbíznom bennük, mert az MS azt állítja róluk, hogy megbízhatók. Hol van a jogi védelem? Kit perelhetek, ha mégse? Az MS-t? Szerintetek nem, mert elfogadtam ezt a nyilatkozatot. A harmadik, esetleg annyira mégsem megbízható felet? Őt minek alapján, hiszen vele nem vagyok semmilyen kapcsolatban?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés