Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) eszementális


eszementális
tag

Én nem próbáltam még, de ennek a rendszernek van valami értelme vagy haszna vagy csak a felület miatt teszik fel az emberek? Nem kötekedek csak nem értem.

(#2) Clickbait válasza eszementális (#1) üzenetére


Clickbait
aktív tag

Akkor javaslom, próbáld ki! :)
Külön meverlemezre megéri mindenképpen, nem okoz fejfájást, hogy mondjuk törölni kelljen a Windowst.

Szerintem egyrészt a felület, másrészt az összessitett környezet, teljesen más mint bármelyik Windows, mégis ismerős, nem kell újra megtanulni használni úgymond.

Személy szerint én szeretek mindent kipróbálni, többször is telepitettem már Hacklit, voltak sikertelenek, voltak disztrók de ez tökéletes lett, és ami a legszebb benne, hogy eredeti a rendszer.
Illetve én magamat jobban érzem osx alatt, igaz ezt a kommentet most Windowsról irom, de ez a szép a dualbootba. Ha játék kell Windows, ha munka akkor OSX. :)
De mint mondtam, egy próbát megér, gyönyörű és stabil rendszer.

[ Szerkesztve ]

You got clickbaited.

(#3) eszementális válasza Clickbait (#2) üzenetére


eszementális
tag

Lehet csak azért nem tudom elképzelni, hogy jobb mint a windows mert még nem próbáltam de miért jobb az munkára? Gondolom itt számít az is hogy nem ugazán kell vírusírtó de nem tudom elképzelni hogy gyorsabb legyen mint egy w8.1. Nekem egy a10 5800k-m van vajon arra felkúszna?

(#4) Clickbait válasza eszementális (#3) üzenetére


Clickbait
aktív tag

Disztró szerintem megoldható, de ez még függ alaplaptól és videokártyától is. :)
Retail csak Intelre megy fel, bár szerintem AMDre is lazán.. erről nem tudok sokat mondani.

Munka nálam: Logic Pro X, ami csak Macen érhető el, továbbá Photoshop és Cinema4D fürgébb nálam.
Meg minden annyival gyorsabban fut, a rendszer is hamarabb tér észhez. Virusok vannak, de én Windowson sem használok írtót, és soha nem kapok be semmit, okosan netezek. ;)
Illetve sokkal jobban tudom rendszerezni a dolgaim, nincsenek mellételepülő fájlok, + programmal teljesen lehet uninstallálni, egyszerűbb minden.

Ha érdekel a dolog, keress rá disztókra, próbáld ki. De ha nem akarsz komolyabb telepitéssel bajlódni, Virtualboxban például szinte nem is számit milyne géped van, oda lazán felmegy, nem lesz az az élményed mint egy teljes tiszta rendszerrel de megnézni + telepítőt készíteni tökéletes. Még az én gépemen is hulla darabos volt virtuálisan.. :(((

You got clickbaited.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.