Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz NyMRooD #27601 üzenetére
1. hivatalos image, minden google cucc benne van
2. én nem szoktam semmi backup progit használni, az összes cuccom Google fiókkal sync-elt (telefonszámok, progik, mentett játék állások play games fiókkal, fotók-videó G+ fiókba, chrome a saját sync-erével). ezzel múltkor szembesültem mikor upgradeltem 4.4.4-ről az N5-öt a preview-re hogy mindent gyönyörűen felajánlott a setup alatt visszaállításra.
Egyébként passz, nekem még backup progik sosem működtek rendesen. Illetve alapvetően nem is bízok bennük, egyáltalán nem biztos hogy az új rendszerhez pont ugyanazok az apk-k jók lesznek amelyek a régin voltak. Jobb a békesség, mindent Play Shop-ból újra. Azt a 3 perc kattintgatást kibírom félévente egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz NyMRooD #27608 üzenetére
Arra figyelj hogy ha kétlépcsős authentikációt használsz Android aktivátorral akkor előbb írj ki magadnak egy backup kódot a profilodból hogy nehogy kizárd magad. Én múltkor majdnem összehoztam, de szerencsére voltam annyira előrelátó hogy beállítottam tesóm számát vésztartaléknak és oda tudtam kérni kódot.
Én egyébként sokkal jobban kíváncsi vagyok az N10-re hogy mit változik, azzal is kezdtem, most boot-ol. Egyrészt arra eddig nem volt Art, másrészt a 4.4.4 egy bugos fos volt, memoryleak-el. Igazából nem számítok drámai változásra, mert azért az N10 hardvere elég gyengécske már az N5-höz képest.
DeathAdder: nem hiszem, én is Win8-on flash-elek egy ideje.
dud998: hmm, akkor még lehet jó is hogy nem az N5 image-el kezdtem, lehet hibásan van felrakva. Azért bevárok még embereket. Az N10-es image rendben felment.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest