Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Aztán semelyikre nincs gari
(#146) Steven
Google Playből, Google adja a garit és a ott gariztatja egyéb forrás meg kérdéses. de ha pl nincs IMEI szám a számlán akkor végkép bukta.
(#144) MartOOn
Ja.. Hadilábon. hozok én neket mind 2 őt 110 ért. Aztán ne keress ha gari kell.
Garis N5 140 G2 150-160? Ezt nézzük ne egy xy gsm bolt árát.[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
djgeg
őstag
Miután nincs sok helyen még az N5 így azért elég nehéz Főleg, hogy itt ott még nincs is N5... és amit néztem pl nincs 16gb os G2 csak 32... pl 165 ért... N5 32GB os meg nem lesz több 150 nél, valószínű.
Ez van, ha olyan nyomi országban élünk amibe nem érdemes egy nyamvadt Google Play Store-t rakni...Egyébként ezek a G2 árai már mentek le a megjelenés óta 2 hónap múlva N5 is olcsóbb lesz... Csak nem mindenki győzi kivárni.
(#151) Dreadloord
Ez most mi?
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
-
assemble
addikt
Szinte barmiben fogadnek szinte, hogy sokkal-sokkal kevesebb hiba van a gyari 4.4-ben, mint nagyjabol barmelyik gyarto altal szetbarmolt, szemettel telepakolt, eroforraszabalo, altalaban izlesficamos rendszerben. Es amiket olvastam a G2 szoftvererol, arra ez fokozottan igaz. De aki ezt magatol nem latja, annak egyebkent is kar magyarazni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest