Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz Sotyks94 #16219 üzenetére
Szerintem neked nem való N5
Minden telefon egyformán törik 4" felett. Minél nagyobb a kijelző, annál kisebb ütődéstől is törik. Rengeteg S3, S4, G2 törést láttam, így mindegy mit veszel. Ha lényeg, hogy ne törjön, akkor vagy vigyázol rá, vagy veszel egy max 4"-os kijelzőjű telefont. GG3 meg nem törés álló, hanem karcolás álló, de persze csak amíg homokemberkével nem találkozik.Ja és törésnek mi köze lenne az évjárathoz? Na meg zsebben hordva nem kell tesztelni, hogy ez is hajlik-e, mint LG Flex. Ha S1 feszül a zsebedben, akkor mit vársz N5-től? Nem kicsit nagyobb a kijelzője.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz Sotyks94 #16219 üzenetére
Nekem kb. egy hónapja esett ki a farzsebemből, kocsiból kiszállva, 80-90 cm magasból, díszkőre. A bal felső élére esett, majd átfordult a bal alsó élére és a kijelzőn landolt. A kijelzőn van egy nagyon halvány karc, ami csak bizonyos szögből és fényben látszik, az élei csúnyábbak, de még viselhető. Megkérdeztem fagyállót, innen a fórumról, csak egyben cserélhető a kijelző és a keret, 35 ezerbe fájna.
A fentiek alapján szerintem nem kell félned a kijelző törésétől, pláne egy Spigen tokban.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest