Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FordFair
tag
osztrák media markt-ban: 440 EUR ...
-
FordFair
tag
Sziasztok!
Én is beléptem
Partneronál, 304K, bütykös és naggggyon jó a telefon!!!
Blade 1-ről volt a váltás, hááát, 1-2 apróbb dologban jobb az N4Szerk:
(#15591) w333 :
én is S III LTE-ben gondolkodtam, míg akciós volt a T-nél, de nem jött össze, így utólag: szerencsére[ Szerkesztve ]
-
FordFair
tag
Sziasztok!
1-2 kérdésem lenne pár napos használat után.
Eddig csak rootoltam a telefont Pőze leírása alapján.
Most feltennék egy romot próbaként (pl. az említett PA 3.60-at), de kérdés, hogy mi hogyan ajánlott:
pl. a GooManager-es megoldással vagy az első hozzászólás szerinti toolkittel?+ a romoláshoz gondolom nem feltétlen kell kernel-csere, de egyébként érdemes?
+ kernel-csere toolkit-tel megy?sorry a túlságosan alap kérdésekért, de az eslő hozzászólás sokmindenre nem ad választ + a topicban keresgetés után sem egyéretelmű nekem (blade-re kicsit egyszerűbb volt nekem )
Köszi!!
-
FordFair
tag
-
FordFair
tag
válasz FearTomi #16604 üzenetére
Én például jóval a telefon beszerzése előtt elolvastam már és szerintem ezzel sokan vannak így...
A romolásra a fórum bányászása sem adott egyértelmű választ és a terjedelmére tekintettel nem kis idő volt ...
Nekem pl. sheratan válasza segített (más nem is válaszolt), szerintem tényleg elférne a bevezetőben, akár még Neked is hasznos lehetne, mert hivatkozhatnál az első hozzászólásra ...
Egyébként meg milyen szöveg már ez: "ahogy látod egyik se olvassa el"
Te valószínűleg úgy kezdted az N4 használatot, hogy mindent tudtál? -
FordFair
tag
-
FordFair
tag
Nekem működik a Touch Control, CM 10.2 nightly, franco r182
-
FordFair
tag
Nekem mióta megvan nem zabálja az akkut, pedig minden mindig be van kapcsolva ...
(most és általában is: google szolg.: 7%, andr.rendsz.: 7%, android os: 6%)
Ami volt stock, CM 10.1 stable, 10.2 nightly ...
Úgyhogy ezt, pls, általános érvénnyel ne jelentsd ki, főleg úgy, hogy nem is használsz főzött romot ... -
FordFair
tag
Nekem is hasonlóan ZTE Blade-n és Defy plus-on, ahol konkrétan kellett a főzött rom az újabb android verziókhoz
N4-nél nekem a plusz funkciók miatt éri meg romolgatni és eddig a CM-ben nem csalódtam, nekem például semmilyen hiba nem jött elő eddig (de ebben persze benne lehet a szerencse is...) -
FordFair
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata/tanácsa, hogy nexus 4-hez TV-re milyen miracast adapter működik, illetve érdemes venni?
Köszi!
-
FordFair
tag
Igen, én is ezek között - chromecast/miracast adapter - gondolkodom, de ahogy nézegetek neten, egyiket sem egyszerű beszerezni itthon ...
A legjobb persze a chromcast lenne a támogatás miatt, persze ha tudná már a teljes telefonkép-átadást, amit írtál ...(Én épp ezt néztem: ScreenBeam Pro Wireless Display Receiver)
Te hogyan jutottál chromecast-hoz, ha szabad kérdeznem?
[ Szerkesztve ]
-
FordFair
tag
A korábban működő total commander + plugin megoldás nem megy most nekem valamiért, azt írja a TotalAndDroid plugin, hogy Device is Offline.
A szülő könyvtárból továbbra is elérem a telefon SD-részét, de a rendszert nem(USB debugging bekapcsolva, driverek rendben)
+ parancssorból is az adb devices parancsra az írja, hogy offline
list of devices attached
[számok] offlineMit tudok csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
FordFair
tag
-
FordFair
tag
válasz sonique #34050 üzenetére
az usb debug engedélyezve, megpróbálom a drivereket újratenni
(#34053) sonique
igen, pont ez lett volna még kérdés, az újrakényszerítés, de lövésem sincs ...gondolom, ha leszedem/felteszem a drivereket, akkor újra kéri, nem?
Ezeket már próbáltam:
- usb debug ki/be
- MTP/PTP ki/be
- telefon/PC újraindít[ Szerkesztve ]
-
FordFair
tag
válasz sonique #34054 üzenetére
Köszi a segítséget!
Mint kiderült nem a jó könyvtárból adtam ki az adb devices parancsot, ezért írta parancssorban az offline-t a device helyett a számok után ...
Viszont nálam a total commanderes plug-in-ek továbbra sem működtek.
A (fél)megoldás az lett, hogy ha parancssorba beírom az adb devices parancsot (amire kihozza a készüléket egy "adb out of date. killing... * daemon started succesfully * szöveg után), akkor ezután az adbplugin működik (a TotalAndDroid továbbra sem)...
+ akit érdekel - a franco 194 kernellel működik a touch control app ...
[ Szerkesztve ]
-
FordFair
tag
válasz baluka6 #35912 üzenetére
sorry, ez (#35910) Hitch -nek ment válasznak...
én így tettem fel - a factory image-ből a boot, recovery és system flash-elése:
[(#33906) sonique
de ahogy látom így pl. egyszerűbb - az OTA-zip flashelése - csak 9 MB-ot kell letölteni...: (#34312) sonique[ Szerkesztve ]
-
FordFair
tag
-
FordFair
tag
válasz RootRulez #36941 üzenetére
Nálam is ugyanez van, fehér gombsor, más óraháttér ...
(Nova Beta alatt)(#36946) cirx
jaja, adb sideload menüpont(#36949) cirx
Nekem franco kernel volt fenn, úgy nem ment, ezért visszatettem a stock-ot.
Mivel így sem ment, így flasheltem a system.img-t is, aztán csak sikerült[ Szerkesztve ]
-
FordFair
tag
Sziasztok,
Lemerült a telefonom és töltőre tétel után sem kapcsol be (nem is jelzi, h tölt), pedig már vagy 1 órája töltőn van
ilyenkor mi a helyzet?Mintha olvastam volna itt a fórumon hasonló problémát, de nem találom most...
Az akksit kellene leválasztani, aztán vissza?Nem erőltetném feltétlenül, h én csináljam, egyelőre még (bolti) garanciás a partnerónál, vagy érdemes lenne LG szervizbe vinni?
Köszi
-
FordFair
tag
Kis tapasztalat:
A telefonom nem kapcsolt be, garanciális szerviz lett a vége a partnero-nál.
Teljesen korrektek voltak, a telemax-hoz küldték be szervizre, 3 hét alatt jött vissza.Eredmény: cserélt "főalkatrész", gondolom alaplap + megváltozott imei-szám.
Kaptam egy telemax-os javítási lapot (amin a beküldő neve: B-tel ), a csóka szerint innentől bármikor vihetem közvetlenül is a telemax-hoz gar. szervizre.Ami érdekes, hogy 2013. júniusban vettem a telefont, de a papíron 2013. októberi vétel van, tehát innentől van az 1 év gari
Amit még mondtak, és nem értem, hogy szerintük ne rootoljam a telefont, mert ha rootolva kerül be a telemaxhoz, akkor nem garanciális már a javítás (több esetben előfordult...) Csak azért úsztam most meg, mert nem lehetett bekapcsolni a telefont ...
+1:
http://sndeep.info/en: az eredeti imei-szám szerint a telefont az arab piacra gyártották, míg a mostani Ausztráliába készült (mindkettő 304K egyébként)+2:
kipróbáltam a CM installert, teljesen jó, egy az egyben megcsinált mindent, ami nekem kellett a kezdéshez (bootloader nyitás, root, CM rom)...[ Szerkesztve ]
-
FordFair
tag
Sziasztok!
A navbar részen (egy fél cm-es részen) a telefonom mától nem érzékel, ahogy olvasgattam ez hardware-hiba.
Tudnátok segíteni abban, hogyan tudom a navbart nagyobbá (magassabbá) tenni?
CM 12.1/hellscore van fenn...
Köszi!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest