Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andika81
csendes tag
válasz enerdzsájzer #613 üzenetére
Sajnos most tüszős mandulagyulladásom lett,megint,mielőtt kijött a sérvem az előtt is volt és kihordtam lábon,utána elkezdett szúrni a hátam utána a fenekem és jött a sérv,úgyhogy lehet ennek is köze volt a dologhoz,és most újra előjött és megint dolgozom,bár ma haza megyek 3 kor ,vasárnap,hétfő ágy.Hétfőn lesz egy Mr vizsgálatom,mert látni akarjuk mi a helyzet belül,fáj a hátam terhelésre,ülésre,ha sétálok nincs gáz,csak hát nem sétálhatok egész nap mivel ülő munkám van.Mindig van valami,jó lenne ha nem kellene dolgozni.Otthon ellenék.
-
Eastman
addikt
válasz enerdzsájzer #623 üzenetére
Mozogjak de csak óvatosan.
Igen, ennek a mértékét határozza meg - jó esetben - az orvos és a gyógytornász közösen.
Mint írtam a 4 hét még nem sok idő. Indokoltak lehetnek a fájdalmak. Lehet, hogy kicsit előre szaladtam gondolatban, minden amit a tornával kapcsolatban tanácsoltam a műtét utáni egy éves intervallumra értettem. Úgy gondolom, hogy ennyi rehabilitáció, gerinckímélő életmód szükséges.
Röviden:
Gyuli78, szerintem jóideig ne súlyzózz. A gyógytornászod fogja megmondani mikor edzhetsz újra.Jobbulást!
Üdv: Eastman
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #645 üzenetére
uff, hát, kitartást.
és ne aggódj, hosszú táppénz után egy ideig nem rúghatnak kiElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #647 üzenetére
Mi a helyzet?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #649 üzenetére
Hat igen, tartosan nem jo
Kitartast a mutetig es utana is, es vigyazz most mar raElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
szlibud
tag
válasz enerdzsájzer #676 üzenetére
Szia, tényleg jól eltűntél, pont már rá is akartam kérdezni mi van a műtéttel.
Most végül ki műtött meg újra?
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #676 üzenetére
én csavart nem, de pár zsírzógombot szereltettem volna be az izületeimhez
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Digital
addikt
válasz enerdzsájzer #693 üzenetére
Bakker ezt még olvasni is szörnyű volt!
Jobbulást!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #693 üzenetére
O basszus! Kitartast!
Jol emlekszem, te voltal tuzolto igaz?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #697 üzenetére
jesszus
Hát mielőbbi felépülést!Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
pikopeti
csendes tag
válasz enerdzsájzer #706 üzenetére
A csavarnak nem az a lényege, hogy stabilizáljon amíg 2 csigolya összeforr? Utána gyakorlatilag nincs funkciója. Miért jó a rugalmasság? Vajon mennyire szűkölhet be a mozgásomha L4-L5-S1-et összecsavaroznák?
-
pikopeti
csendes tag
válasz enerdzsájzer #708 üzenetére
Szóval veled pont az történt, ami valószínűleg veled is fog. Akkor 2 kérdést még engedj meg: fájdalmak mennyire nehezítik az életed? Kerékpározni tudsz-e? Nekem az a szerelmem, az se érdekel ha 4 csavarral, csak tudjak tekerni fájdalom nélkül.
Visszatérve a csavarokra, én értem a porckorongok feladatát, de csavarozásnál a porckorongot kiszedik és a 2 csigolya összecsontosodik, ergo rugalmas csavarok csak nehezítenék az összecsontosodást, pont az a lényeg, hogy fix legyen...én ezt a részét nem értem.
Egyébként igen, engem is röntgenre küldött anno a háziorvos, de nekem már akkor is nagy sérvem lehetett, amit az persze ki sem mutat. De még az általam profinak tartott gerincdoki se mondott sokat a helyes ülésről és hasonlókról. Akinek nincs ilyen csúnya kiszakadt sérve mint nekem azt én biztos Bene Máté Zoltánhoz (www.porckorong.hu) fogom irányítani elsőként, annak ellenére hogy úgy néz ki rajtam nem segít a dekompresszió. -
pikopeti
csendes tag
válasz enerdzsájzer #710 üzenetére
Hát ez nekem durván hangzik. Nekem még fájdalomcsillapítót kifejezetten a sérv miatt nem kellett bevennem, pedig a korábban linkelt képen láthatod mekkora. Eddig még mindegyik orvos/gyógytornász azt mondta, hogy a fájdalmam/mozgásom alapján nem gondolt volna ekkora sérvre. Most abban bízom, ha már visszahúzni nem sikerül tornával, akkor ha kimetszik a sérves részt és utána tovább figyelek a szabályokra, akkor van esélyem elkerülni a csavarozást, vagy mire oda jutok tényleg fejlődik annyit a csavarozás/protézis hogy jobbak legyenek a lehetőségek.
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #710 üzenetére
ez nem jó hír, hogy ennyire merevedik a csavarozással.
Barta Nóra hogy műugrik csavarral?
Én sokat tűnődtem, miért nem csavarozták meg, de fene tudja, jobb-e úgyElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
pikopeti
csendes tag
válasz enerdzsájzer #722 üzenetére
Ja őt én is olvastam, műugrás csavarokkal...az ilyenek adnak reményt, hogy fogok tudni bringázni. Na és ő, motivációként szoktam nézni de sok hasznos gyakorlatot is mutat:
http://www.viddler.com/explore/bbtv/videos/168/[ Szerkesztve ]
-
derzo
csendes tag
válasz enerdzsájzer #729 üzenetére
Köszi megvagyok,dolgozom,vagyi inkább úgymondom:tanítok,vezetek,heti2×1km uszás+30perc'vizitorna,2×konditerem súlyzokkal,gépekkel aerob gyakorlatokkal,1×nagylabdás45 perc.Havi 1×rosszabb 4-5 napra,vagy sokat terhelem,vagy kisízületi gyulladás.De összességében sokat javúlt,de azt azért nem lehet mondani,hogy szinte elfelejtettem az egészet mintha mi sem történt volna.Pici fájások, merevségek,elfáradások gondoskodnak róla ,hogy el ne bírjam felejteni,de ezek szerencsére inkább apró kellemetlenségek,egyelöre nem korlátoznak semmiben.Ha már így tudna maradni az már jó,teszek érte, de te is tudod,sose lehet tudni meddig marad a jó....Febr,25körűl születik 2.gyermekem a mindjárt 5 éves Petra után Levente-Nem adhatom fel....Csatárit épp a héten épitem be az edzésproramba...
[ Szerkesztve ]
-
derzo
csendes tag
válasz enerdzsájzer #734 üzenetére
A bal lábamon(az bénúlt le a kiszakadás után)már csak a kislábujj mögött a talpon van egy 5 forintosnyi terület ami érzéketlenebb,de az is el fog múlni!!!!!!!!!!(na jó valszeg az már marad).egyéb radikuláris nincs.Meg tudo ropogtatni,dokik szerint kisizületek.De mán olyan izomfűzőm van,hogy na.A hasamon reszelem a sajtot,oly kockás...
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #738 üzenetére
dettó, lásd lejjebb
-
derzo
csendes tag
válasz enerdzsájzer #752 üzenetére
mi újság,mit mondtak 20-án.neked milyen tipusú a merevítésed?hogy vagy?
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #754 üzenetére
En elmentem reumatologushoz, irjon fel furdojegyet meg jo lenne derekamrol par kep, erre felirt egyetlen bemer terapiat, meg nyaki rtg, b+ nyaki. Derekam le van ejtve
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #756 üzenetére
abban igaza volt, hogy a nyaki rtg leletem kb a lumbális másolata, csak kicserélték a lumbális szót cervicalis szóra, de a derekam??????
ma reggel pl úgy keltem, merev és fáj, majd rámjött egy tüsszögő sorozat, és úgy beállt mint a szögElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #758 üzenetére
nem tudom, de ha CT-zni nem lehet, akkor legyen MR, basszus, azt lehet
Látom, mindenhol ki vagyunk segítveElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #764 üzenetére
jah dühítő.
Én visszamentem ma egy másik reuma dokihoz, mert kisírtam, hogy ha egyszer maglódon lakom, miért kell monorra menjek, ha gyömrőn is van rendelés, és eleve a másik doki szerintem hülyeségeket nézett és írt.Megnézett, mert be is jutottam ma, semmi 2 hét vrólista, közölte hogy vagy a seggemen maradok vagy ebből 2. műtét lesz, beadott (hiánycikk, nem tudom hol veszek újat) szteroidos injekciót+lidocaint, 4 helyre, átnézte leleteimet, és kérte az azonnali MR-t, amit ha 2 hét múlva kérek időpontot, lehet, hogy 1-2 hét és meglesz.
Tök rendes volt, persze neki is volt már ilyenElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #766 üzenetére
ez felette van szerinte, volt L5-s1, ez L4-L5
mert a farizom-comb-lábfej vonalon megy le a fájásHát igen, nyugat az más.
Pl itthon hamarabb kapsz MR időpontot ha táppénzen vagy, mert "beteg vagy", kérdem én, ha én vállalom, hogy betegen is dolgozok, mert kell a pénz és nem akarok vérszívó lenni, akkor az miért baj?
ilyen videó linkeket küldj már át, nem hallottam még ilyet.
-
Eastman
addikt
válasz enerdzsájzer #768 üzenetére
Huhh, ipari.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #768 üzenetére
áá, azt hittem animáció lesz
brrrrrrElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #773 üzenetére
nekem ez eddig símán ment.
4 naposan ő is bottal járt, én bot nélkül fél-egy km-t lesétáltam.
ma is hiába szarul voltam, elmentem a patikába, laza 3km oda vissza2009-ben műtöttek, 2010-ben lenyomtam a Plitvicei tavakban egy 6 órás gyalogtúrát szintemelkedés le 300m majd fel 300m közben
csak most "elromlott"
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #776 üzenetére
Mar az elso mutet elott is irtak kisebb protrusiot, de osszesen a jobb oldalon, de a bal combomban volt par tunet, amit igy nem ertettek
Hat most van jobb oldalon gazElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Digital
addikt
válasz enerdzsájzer #776 üzenetére
Hali!
Ment privát!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #708 üzenetére
S1-L5 csavarozásnál már éreztem mit jelent, már az elég zavaró volt. Guggolás, görnyedés már nem ment úgy mint kellene. Most hogy az L4 is fixálva lett, ami térd alatt van az elérhetetlen. Nem tudok törölközni, vagy zoknit húzni. Ha valamit fel kell venni a földről, nem elég térde ereszkedni, amit az előző műtétek után már ennyi idővel simán megcsináltam. Valamibe erősen kell kapaszkodni és úgy négykézlábra ereszkedni hogy bármit elérjek ami a földön van. De ha lehet inkább szólok valakinek hogy vegye fel mert eléggé fájdalmas procedúra. Hogy ez javulni fog-e még nem tudom.
ezt régen írtad, még mindig ilyen? zoknit se tudsz húzni, mert nem hajlik?
-
pikopeti
csendes tag
válasz enerdzsájzer #758 üzenetére
"Megmondta a röntgenből hogy nincs porckorong sérvem sehol."
Vicc ez amúgy, nekem is megmondta a háziorvos tavaly röntgen alapján, hogy nincs komoly gond (az mr persze kimutatotta sérveket), most meg mikor visszamentem hozzá: "Hát a röntgenből nem gondoltam volna...blabla". Persze, hogy nem, én laikusként tudom, hogy a röntgen semmit nem árul el a lágyszövetekről, ők meg nem? Ezért is kezdtem utána magánúton az egész témát...mert a normál út csak időpocsékolás, látjátok ti is.
Amúgy jövőhéten műtik meg az L5-S1 kiszakadt sérvemet, utána remélem már hamar felépülök. -
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #792 üzenetére
ezzel az a baj, hogy 98% L4-L5, esetleg S1 mellé, de pl a sarokjárás, lábujjhegy még 2 hete ment, míg más teszt nem.
össze vissza jelez nekem itt az ideg, pl majd behalok úg yfáj, zsibbad a lábujjam, mármint bizsereg, de érzek vele, és van benne reflex.
persze, megzavarodik a doki tőleElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #794 üzenetére
na, akkor neked is jól telik az év
-
lenczybaba
újonc
válasz enerdzsájzer #798 üzenetére
Köszönöm a gyors reagálásokat. Nos 1,5 hónapos orbitális fájdalmam miatt/ezidő alatt a hagyományos kezeléseket megkaptam,ennek ellenére a fájdalmak szuicidközeli méretűre nőttek. Sem feküdni, sem ülni nem tudtam, mint a ló csak le-föl a lakásban, mert akkor az elviselhetőség határán volt.Sajnos SEMMI csillapító nem használt. A fájdalom helye j.comb hátsó középszakasza, majd kiterjedt a fenékre,önjáró ostorcsapásokban jelentkezett a nap bármelyik szakaszában, de éjjel non-stop./végül megműtöttek elsején, ami gyors ,üdítő megoldást hozott. 3-4 nap után az alapfájdalom itt van, elviselhető, élhető, de félek.Ezért kerestelek meg Benneteket, mert a tapasztaltaknak jobban hiszek.
Egyébként porckorong sérv L.V-S.1
Akkor türelmes leszek, tornázom ill. most finoman erősítem a gerincizmaimat.
Minden életmódbeli ötletet szívesen veszek.Aktív sportoló nagyi voltam!!!!, most meg egy kriplinek érzem magam. De! Nem adom fel! -
lenczybaba
újonc
válasz enerdzsájzer #806 üzenetére
Köszönöm a buzdítást!
A tegezés nem probléma, hiszen itt "testvérek" vagyunk. Nagyon sajnálom, hogy Te és még ahogy látom sok fiatal küszködik hasonló állapottal, így Neked és mindenki másnak én is a türelmes gyógyulást kívánom.
Jó érzéssel tölt el, hogy van egy hely, ahol kipanaszkodhatom magam,s nem a családomat terhelem ezzel.Szeretettel üdvözöllek! -
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #809 üzenetére
szerdán 9:00, de ez "csak" reumatológus
Pár horrorképAz L4-L5 protrusio az b 2006 óta ott van, a 2008-as leleten is megemlítették, ebből lett mára a brutál sérv
Az L5-S1 protrusio szinte semmi a képeken
a csigolya peremek még rosszak, túl nagyok, és továbbra is szárazak a csigolyákElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #813 üzenetére
hát ja, csak ugye az L5-S1 is jobb oldali sérv volt, most az L4-L5 is jobb oldali, mindkettőt megfaragják ott, lehet ebből is csavar lesz
-
Digital
addikt
válasz enerdzsájzer #816 üzenetére
Komoly a cucc!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #824 üzenetére
tartós táppénz esetén a doki kéri sürgősséggel, és lesz időpont! ezt tudhatná a doki
Kistarcsán nekem július lett volna, de a táppénzre hivatkova egy hétre kaptam, és meg is van
ne hagyd, hülyék!
vinni kell majd a táppénzes papírt is bemutatniElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
luci71
csendes tag
válasz enerdzsájzer #824 üzenetére
Bocsi Pesten laksz?Probáld meg a Fiumei úti baleseti sebészet melletti EUROMEDIC DIAGNOSZTIKAI központot.Február 22.én márc.24.ére kaptamidőpontot,hogy most véletlen vagy tényleg csak ennyit kell várni nem tudom.De a neten van több helyen elérhetőségük.
Üdv.
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #828 üzenetére
Megyek 30-an az oiti-be ertekezni a dokival
Csak kibirjam, mert elobb tusszentettem, na most mar a derekam is faj nem csak a labam baffamegElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
luci71
csendes tag
válasz enerdzsájzer #827 üzenetére
Szia!
Gondolom Pestre meg nehéz is lenne feljönni,ha lenne is időpont elöbb.
Hát itt igen.Csak olvasgatni szoktam,én egy másik fórumon voltam eddig.
Igen,már elég rég óta.Nálam is igen öszetett a probléma.Gerinccsúszás,csigolyaív megszakadás,porckorongsérv.2 éve már ajánlották a műtétet nekem kéne elfogadni,de valahogy nem szerettem volna.Inkább a konzervatív kezeléseket választottam,meg gerinc helyretétel,szteroid injekció gerincbe.
De most már egyre nehezebb elviselni a fájdalmat,a januári injekció és helyretétel után majdnem 2 hónapot kibirt.Viszont újra jön a zsibbadás fájdalom.Akkor kértem még időpontot az idegsebészhez akihez járok,febr.22.én voltam,RTG-n kontrol megvolt a csúszás kb.mint volt 13mm.De az MR.most 24.én lesz.Ez után állítják fel a műtéti tervet ami kb.megegyezik a 2 évvel ezelöttivel LV-SI decompressio rögzités.Mert a régi Mr alapján mindjárt mondta a doki. -
luci71
csendes tag
válasz enerdzsájzer #832 üzenetére
Hát valami olyasmi.Eddig még nem tudok róla,majd most a friss MR kitudja mit fog mutatni.Hallani lehet hogy hallottam,de azt is hogy olyat tb alapon nem csinálnak csak magán uton.Na igen ha tudnánk a dolgokat elölről,biztos mindent másképp csinálnánk.Valahogy nálam is ez a helyzet,a műtétet halasztgatom és mindig jön valami más nehogy egyszerű legyen,persze más betegségek.És hozzá hasonló dolgok.Megprobálsz magán uton elmenni MR-re?Az kicsit húzós nem?
Valahogy én még mindig tartok a műtéttől,nem tudom hogy járok jobban,ha húzom vagy sem.Egyenlőre még nekem annyi szerencsém van hogy a fájdalmak bizonyos idő és kezelés után enyhülnek.Nem ugy mint itt néhányatoknak,nagyon sajnálom amin keresztül mentek.Nehéz döntések ezek.
Köszi,JOBBULÁST NEKED IS. -
luci71
csendes tag
válasz enerdzsájzer #835 üzenetére
Sikerült már Mr-időpontot kérned valahova?
Ami nem hónapok?
Hogy vagy,birod még? -
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #845 üzenetére
A dokim nem akar csavarozni, a reumasom meg eroltetne
Jo lutri ez, van aki szerint a cssavar az isten, masik szerint a csavar tulterheli a tobbi szakasztElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Digital
addikt
válasz enerdzsájzer #851 üzenetére
Akarok!
Nyolc évig egy osztályba jártunk, majd 3 évig egy suliba, láttam az ábrázatát eleget!
Ha lett volna valami vonzalom kirajzolódott volna!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #859 üzenetére
wow
-
Digital
addikt
válasz enerdzsájzer #859 üzenetére
Durva!
Nekem kifejezetten jól esik az időjárás melegedése, jobban lazulnak az izmaim! Egész sokat el tudok beszélgetni, akár helyben állva is! A székből felkelés után még picit van "robotzsaru", de bejáródik! A napokban egy laza 30km-es biciklis túra után még gyalogoltam 6km-t, nagyon jól éreztem közben magam!
Ja és megszűntek a rémálmok is!
Fájdalommentes szép estét![ Szerkesztve ]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz enerdzsájzer #866 üzenetére
Nem megyek mint állat, csak nyugodtan,megfontoltan!
Középső szelet? Ezt hogy érted? Ez a legmélyebb kép, ezen látszik a legjobban![ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #872 üzenetére
játszunk itt az ideg hol az ideg-et
mondjuk középen nem tudom, hogy nyúlnak alá kiszedni, de remélem jól kanyarcsipeszElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest