Hirdetés

2018. december 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Agyturbina


Agyturbina
(tag)
LOGOUT blog

Egyszerűen borzalmas amit műveltek vele, valószínű egy pillanatpáka tette ezeket, nem hozzáértő kezekben.
Mit fogsz vele kezdeni? Kíváncsi vagyok, hogyan tovább, mert patkolni patkoltam többször is kényszerből, de az ott felül nagyon brutális, és talán a nyak is több mint sima kétoldalas, de ezt inkább kérdezem. :R

A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek.

(#2) hege8888


hege8888
(tag)
LOGOUT blog

Mint az alaplap tulajdonosa:

:R :R :R Köszönöm frescho!

:W Kiegészíteném a sztorit annyival, hogy a szomszédomra volt bízva ez a meló, akiben, mint elektronikás, (erősítők, RC járművek,ilyeneket birizgál) megbíztam. (Eddig) Tanulság, hogy Ne bízz s szomszédodban, pedig ebből él. Ráadásul anno olyan 10e Ft körüli összegre le is húzott. :W

Retro hardver csere-beréhez szegedi, vásárhelyi cimborákat keresek.

(#3) távcsőves


távcsőves
(őstag)

De életre kell a gép? Szorítok érte!

(#4) frescho válasza hege8888 (#2) üzenetére


frescho
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó és rossz hírem is van. A képeket csak kutyafuttában készítettem telefonnal az előbb, mert 3 órát szöszmötöltem el a géppel.

A kondikat lecserétlem ahogy látható. Ha nem is szép, de kimérve jónak tűnik így. Kompozit videót nem ad ki magából. A hibát viszont sikerült szűkíteni. A gyanusított a SONY PAL enkóder környéke.

Egyelőre csak a traceket mértem végig, azok jónak tűnnek, majd előszedek szkópot és megnézem a ki/bemenő jeleket. Elsősorban a compozit érdekel, na meg a PAL-hoz tartozó rész. A bemenő CSYNC és RGB jelek jók kell, hogy legyenek. Ezt arra lapozom, hogy a DB23-as kiementre Az IC bemenete előtt ágazik el a CSYNC és az U12-ből jön az RGB jel. Kondizás után az eredmény már nem egy fekete képernyő, hanem ez:

Szóval a jó hír az, hogy SCART kábellel már van kép. A kompozit PAL kimenetért még küzdeni kell kicsit.

Attól, hogy RC-t meg hasonlót birizgál nem biztos, hogy ért a digitális és SMD dolgokhoz. Az utóbbit én is csak nem régen kezdtem el kapisgálni és csak messziről ugatom egyelőre.

Még egy apróság: A 3.1-es ROM sokkal lassabban ébred, mint az 1.3-as meg a 2-es ami az én hatszázasomban van. Meg is tréfált volna, ha nem adok még neki kis időt.

[ Szerkesztve ]

https://frescho.hu

(#5) hege8888 válasza frescho (#4) üzenetére


hege8888
(tag)
LOGOUT blog

:R :)) :R

Na ez jó hír!
A többit majd privátban!

Retro hardver csere-beréhez szegedi, vásárhelyi cimborákat keresek.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.