Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
"bűncselekményeikre bizonyítékot találjanak"
És ezt hogy?
Aki elkezd ilyen tartalmak után kutatni, esetleg "beépül" egy ilyen hálózatba, hogy lebuktasson másokat, az maga is bűncselekményt követ el, nem?
Utána pedig ki dönti el, hogy valódi elkövetőről van szó vagy csak segíteni akaró lelkes aktivistáról?
"Bocsánat, én nem pedo vagyok, csak azért töltöttem le ilyen anyagokat, hogy megnyerjem a bizalmukat, beépüljek és segítsek az Anonymousnak lebuktatni őket..."
Megértem azokat, akik segíteni akarnak a bűnüldözésben, de azért nem biztos, hogy ez a legcélravezetőbb módja.
-
Dhampir
félisten
Gondolod, hogy csak egyes keresztények vannak benne?
Ez az elfajulás nem vallási természetű, hanem inkább biológiai-lelki jellegű, sokféle hátterű résztvevővel.Figyelmedbe ajánlom az "Ilyen az én papom" honlapját.
Böjte Csaba dévai ferences megelégelte, hogy a sajtó szinte kizárólag olyan papokról ír, akik ifjúság elleni súlyos bűnökkel vádolhatók, és eközben a keresztények megszégyenülten hallgatnak, pedig a papok és szerzetesek kilencvenkilenc százaléka minden tiszteletet megérdemlő, hősies és áldozatos munkát végez világszerte.
-
daczkó
aktív tag
Nagyon rá vagy kattanva erre az anonymous "hacker" témára. Csak nem letöltötted a LOIC-ot?
-
Simi87
senior tag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Mert abban is valós élethelyzeteket mutatnak be, "kicsit" túlspilázva.

-
-
Simi87
senior tag
Akkor vége a kereszténységnek. Ha az összes pap börtönbe kerül, akkor lehúzhatják a rolót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- MOZA R5 csomag (2028. 03-ig garanciás)
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 12GB Dual White OC
- LeX1 Yoga Gen7 2-in-1 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 1TB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)