Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz dewil666 #3102 üzenetére
Hát pedig ez g580 alaplap és a videó is a g580 -at szedi szét ha megnézed
3 hűtést adtak ki hozzá ezek szerint de ez tűnik a leg ideálisabbnak
De nem értelek mi a baj a felfogatással szerintem semmi , körbeível egy vastag rézcső és az tartja a ventilátort.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz dewil666 #3102 üzenetére
Ja értem ,ha te arra gondolsz hogy a vga nak a csavarjai máshová esnek , szerintem az nem baj mert szerintem az ott van csak nem látszik ,és üresen van hagyva.....ha ilyet tennénk bele nyilván átkerülne a szemközti oldalra és ami most van betekerve nekünk az lenne szabadon,
-
Angel2014
addikt
válasz Gaben92 #3110 üzenetére
Tanka: Nagyon. nekem b960 volt a procim én betettem egy corei5 3360m et kitakarítottam és nyilván újrapasztáztam mx4 el. alapból 37 43 fok körül van terhelve 83 fok de turbóval 3.5 ghz.
Pontosat vasárnap tudok mondani mert qualstar kolléga akkor hozza a core i5ösét nála is nagyon melegszik , ventilátor kitakarítása ill gpu és cpu újrapasztázása lesz,
-
-
Angel2014
addikt
válasz Gaben92 #3118 üzenetére
Ez az én lapom [link] amii b960 procival volt és 610m es gpu val. A gpu egyáltalán nem melegszik ,mert swich módban van a bios beállítva és csak akkor megy ha nagyobb erőhatás éri. amúgy most a hd 4000 megy.
Szerintetek a chipset : pl a HM67 vagy a HM 76 és az intel engie manegment az két különböző dolog? Mert nekünk a lenovo oldalon csak a engie van fent chipset néven.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok a mi gépünkre lehet xp ét felrakni mert próbálom telepíteni de kék halállal kidob mindég?
frissíteném a gps em de csak xp alól lehet.
-
Angel2014
addikt
Azt szeretném kédezni ti felteszitek és letöltitek az intel-től külön a chipset drivert , az intel chipset hm76 drivert , vagy csak a Intel Management Engine Interface -t a lenovo oldaláról ?
Mert abban amúgy is benne van a HM76 ?Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz dewil666 #3162 üzenetére
Lehetséges.....Home Premium Sp1.nem támogatná....csak az proff vagy az ultimate
Én erősen arra gondolok a kártya a rossz sok kinai hamisítvány van ami magától elszáll.
Vagy esetleg......te is szétszedted a géped igaz? Esetleg valamelyik szalagkábel nincs jól visszarakva....én a billentyűzettel jártam így egyszer, megigazítottam gép re-start és jó is lett.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
-
-
Angel2014
addikt
válasz akos727 #3199 üzenetére
win 7 ről a telepítés menete win.8.1 re.
Elősször felrakod a win 8 biost [link]
Amikor megvan belépsz a biosba és beállítod a secure bootot és az uefit. Át kell állítani a biosban a securét enabled , a legacy bootot meg átállítod uefire és a boot prioritást is!
Amikor megvan F10 el elmented a biost kilépsz , és elindítod a telepítést egy ilyen wint keress : Windows Embedded 8.1 Industry AIO x64 Integrated August 2014 IE11 Hungarian-Kori
Ebben benne van az összes verzió válaszd a 64 bites prot!
Amikor a partício haladó beállításokhoz érsz töröld az összes partíciót 1 hogy ne maradjon semmi a win 7 legaciból és a recoveriből sem!!! Létrehozol egy partíciót annak adsz 60 gigát bőven elég ...és felrakod uefiben a win 8.1 et.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz akos727 #3201 üzenetére
Persze több okból is ...
Uefi így sokkal gyorsabb a boot, mint az egész lemezt ellenőrzi felálláskor , mint csak 60 gigát nem?
A másik biztonság szempontból is jobb ha ez van. a legközelebbi telepítésnél már nem kell csinálnod állandóan erre a 60 gigára fogod rakni a wint , csak leformázod és meget rá a win , de ez csak a legközelebbi win rakásnál wan.
A 3. nem ütközik a rendszer pl a képek videókkal a letöltött progikkal stb ....mert a maradék meghajtóra rakod amire létrehozol egy mappát átnevezed pl letöltések nevűre jobb egérgomb és kiküldöd parancsikonnak az asztalra és így nem ütközik a C és a D meghajtó.
Igen vissza tudod rakni a 7es biost , de be kell jönnie és feltétlenül 0 ra kell formáznod és törölnöd az összes meghajtót lessz egy pár a recovery miatt is addig csináld amíg egyben nem látod a meghajtódat ,utánna rákattintasz az új ikonra és beírsz 60000 et , fel is kell mennie, ha nem megy te szursz el valamit....
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz akos727 #3204 üzenetére
Valamelyik igen valamelyik nem ha mindenképp progival inkább a rufus és tudod miért ...mert meghagyja legacynak a bootot ez azt jelenti elindul a telepítés de nem fogod tudni letörölni ill leformázni a maghajtókat!
Ahogy leírtam úgy jó lesz fat 32 re formázva!!!
Vagy rufussal uefit választva....
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
Ezt próbáld meg amit küldtem ezzel is ezt csinálja ....amikor odaérsz az express modot válaszd!
Ez a probléma a másik gépemem az allienware mx17r3 jelentkezett a reg fájt kellet módosítanom és az nvidia naplójába is betennem a videó kártyám típusát gtx580m
De én az express és a custuom telepítésre gondolok , mert lehet valami hiányzik vagy nem tettél fel , azért mondom az exprest válaszd és ne te válaszd ki a custommal.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
És amit én küldtem arra még nem válaszoltál.....abból a 64 bitest rakd...
Ha ez sem sikerül szedd le a régit , lépj be a biosba csinálj egy load defaultat állitsd a grafikus résznél swichabléra f10 el mentsd el , és utánna próbáld az enyimét rakni.
De itt egy optimusos változat a mi laptopunkhoz a lenovo oldalárol [link]
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz tigerscorpio #3276 üzenetére
Érdemes bizony win8 64 bitre....boisban uefi boot és uefi first re kell állítanod és az utolsó menüpontnál az op rendszert nyilván win 8 kell állítanod.
-
Angel2014
addikt
válasz dave0825 #3280 üzenetére
Milyen hiba léphet fel? A lenovo oldalról kapsz egy flashelhető progit el sem tudod rontani.
És vissza is tudod downragelni ha nem jön be.Csak arra kell odafigyelni , hogy a megfelelőt húzd le pl 21150 est.
Uefiben ha usb pendrrivével csinálod a win8at vagy a win 8.1 et akkor fat 32 re kell formáznod mert nem fogja felismerni. [link]
win7 az mehet legacyba.
A touchpadra meg annyit, hogy inkább a csattogós lepkét húzgálom mint a touch padot engem kikészített idegileg, inkább vettem egy genius werles egeret 2500 ft ért.[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz tigerscorpio #3282 üzenetére
Akkor menj a bios legutolsó pontjára ahol vissza lehet állítani a gépet.
Lejjebb írja az op rendszert és egyéb ost akkor csak van valami jelentősége nem ?
A win8.1 es bluetotth drivert felraktad? Alul a futó progignáll is ott kell lennie de a gépházban is hozzá adhatod , egyáltalán az eszközkezelőben nem hiányzik fent van a drivere?
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Abban tudtok nekem segíteni,hogy ti hogy használjátok az energy managmentet?
1: maximális élettartam
2: optimalizált akkumlátor állapotHa az optimalizált akkumlátor állapotot használjátok nálatok a led tovább ég kikapcsolt állapotban?
Melyik a jobb szerintetek?Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz dave0825 #3289 üzenetére
Nekem is kiírja csak rá kell húznom az egeret az aksi ikonra mondjuk nekem win8.1 van fent.
Ezért javaslom neked is .....előbb win8 bios flash, uefire állítás, az ost a biosban win 8 ra állítani,
És mehet a telepítés , mindent meghajtót fullra törölve és formázva.
Ha cd-ről rakod nincs gond ha pendrivéról akkor fat32 re kell megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz atti1848 #3296 üzenetére
Szia pár lappal nézz vissza volt szó róla....[link]
Kérdezd soma01 -et ó azt hiszem ki is cserélte és ebayról rendelte meg.
Ez meg gaben válasza somának....[link]
Szerintem olyan jó , ahogy gaben és wazee írja whitelist-es legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Szia! Igen bele menne ....
Nekem is B960 volt én 3360m et tettem bele és jobb a hűtése mint a dupla csöves gyári 3210m nek ...
A pasztára is figyelj igaz picit drága de az MX 4 paszta nagyon jó....Amúgy nekünk ilyen a hűtésünk , egy vastag cső.
Korábban csináltam képeket illetve teszteket , és a biosban mit kell csinálni,hogy a torbó is beinduljon,olvass vissza pár sort....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest