Hirdetés

2020. augusztus 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) n.p


n.p
(csendes tag)

Számomra a bPS4SeenOtherConsole változó nem erre utal.

(#2) oriic válasza n.p (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Talán utalás lehet az egy újabb PS4 kiadásra. (PS4ProSlim vagy hasonló)

Live-Die-Respawn

(#3) b. válasza oriic (#2) üzenetére


b.
(nagyúr)

ps4 X :DDD

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#4) hombre[EU]


hombre[EU]
(senior tag)

Sokkal jobban hangzanak ezek a kódnevek,mint a végleges termékek nevei. Morpheus,Neo,Erebus,Scorpio,Scarlet... Tudom,hogy brand meg marketing stb. de mi alapján lesz végül az eladhatóbb név,hogy "ekszbokszvaneksz vagy píeszfórpró azt a képletet nem értem :)
A hardware lehet bármilyen felōlem csak a minōséget tartsák (vagy emeljék) a játékok terén

[ Szerkesztve ]

build bridges not walls

(#5) Kendek válasza oriic (#2) üzenetére


Kendek
(nagyúr)

Ha jön is a Pro-ból egy Slim variáns, azt elvileg nem szükséges szoftveresen megkülönböztetni, hiszen ilyen téren nem változik a speckó, max a gyártástechnológia. Szóval szerintem kifejezetten arra biztosan nem utalhat, mert nem lenne értelme.

<-ƘƘ->

(#6) #92006144 válasza oriic (#2) üzenetére


#92006144
(törölt tag)

Idáig csak a hangra halottam panaszt ps4 pro terén, szóval csak ezen kellene javítani valamit, ha tényleg pro "slim" lesz belőle. Abban a hitben voltam, hogy azért késett a One X, hogy újabb gyártástechnológián jöhessen ki, de wiki szerint mindegyik 16 nm-es csíkszélességen készült. Ezen infó tükrében érthetetlen számomra, hogy jóval gyengébb gép miért hangosabb.

Ettől függetlenül mindkét oldalról várom a zen alapú új konzolokat, azokkal már teljes mértékben ki lehet váltani egy játékos pc-t.

(#7) Kendek válasza #92006144 (#6) üzenetére


Kendek
(nagyúr)

Azért hangosabb a Pro mint a One X, mert ez utóbbiban jobb és hatékonyabb a hűtés kialakítása. Reméljük a PS5 kapcsán azért már a Sony is egy halkabb megoldásban gondolkodik.

<-ƘƘ->

(#8) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Csak jöjjön már!!! :D

ELADÓ HIGH END CSÖVES ERŐSíTŐ !!!! https://hardverapro.hu/apro/egyedi_high_end_csoves_erosito/hsz_1-200.html

(#9) oriic válasza Kendek (#5) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Mondjuk ez igaz. :B

Live-Die-Respawn

(#10) Kendek válasza GodGamer5 (#8) üzenetére


Kendek
(nagyúr)

Annyit találgatnak, pedig hát a Pro féltávon jött, szóval még annyi időt hozzáadva egyértelműen kiderül, hogy jövő év végén, decemberben már a boltok polcain lesz a PS5. :)
Elvileg 2019 első felében már 7 nm-es Zen 2 magos procik is elérhetőek lesznek. A PS5 pedig a jelek szerint sima Zen magokkal jön, szóval hova várnának 2021-ig?

<-ƘƘ->

(#11) Medocsabi


Medocsabi
(addikt)

Ezeket a "híreket" imádom a legjobban. Adott egy név, ami kb akármi lehet, de már az emberek fejében összeáll egy kép egy nem létező konzolról :D

Eladó új, többször hordható FFP2 maszkok, kézfertőtlenítő

(#12) Medocsabi válasza Kendek (#10) üzenetére


Medocsabi
(addikt)

Azért fognak várni, mert a sonynak sem éri meg 3 évente teljesen új konzol generációt kiadni.

Eladó új, többször hordható FFP2 maszkok, kézfertőtlenítő

(#13) Kendek válasza Medocsabi (#12) üzenetére


Kendek
(nagyúr)

A Pro nem egy teljesen új konzolgeneráció, vagyis hat év lenne az a három. Ami még mindig nem olyan sok, de ha a PS5 annyiból hasonlatos lesz hozzá, hogy vinni fogja a PS4-es címeket is (reméljük), akkor nem fog panaszkodni senki.

<-ƘƘ->

(#14) oriic válasza Medocsabi (#11) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Jó viccesnek tűnik, de azért egy grafikus motor kódjaiban lévő platformlistában ha feltűnik egy új név, azért az jelenthet valamit szerintem. :)

Live-Die-Respawn

(#15) Medocsabi válasza Kendek (#13) üzenetére


Medocsabi
(addikt)

no igen, annak minden ps4 tulaj örülne, csak akkor viszont ugye már alapból nem leher ryzen alapon a kövi gép. No de majd meglátjuk, versenyezzen csak a 2 nagy konzolgyártó, nekünk felhasználóknak csak jó. :K (bocs nintendo)
(#14) oriic: persze, kicsit vicces élcnek szántam, több esélye van egy ps5-nek mint egy kiló magnélküli nektarinnak valóban :))

[ Szerkesztve ]

Eladó új, többször hordható FFP2 maszkok, kézfertőtlenítő

(#16) paprobert válasza Kendek (#10) üzenetére


paprobert
(senior tag)

Valóban, egyértelműen nem a legkorszerűbb ZEN-nel fogják szállítani, mivel a hardver finalizálása és a boltok polcai között eltelik nagyjából 1.5 év.

Ellenben valamilyen mókolásra számítok a visszafele kompatibilitást tekintve. Valamilyen ZEN frankensteint kapunk Jaguar utasításkészlettel megtoldva.

Én ~2020 Q3-ra várom a megjelenést.
Fél év múlva finalizálnak, 1.5 év jut a szoftverfejlesztőknek összekalapálni valamit, és ennyi idő alatt a gyártósort és a készleteket is fel tudják futtatni.

[ Szerkesztve ]

640 KB mindenre elég. - Steve Jobs

(#17) Kendek válasza paprobert (#16) üzenetére


Kendek
(nagyúr)

Azon is múlik, hogy versenyileg mennyire akarnak sietni vele. Elvileg a hardveres technika amiből összeáll majd a PS5, már jövőre készen fog állni. Természetesen az ésszerű legjobb tipp az 2020 második fele, de azért még lehet meglepetés. A titkolózás most eléggé prioritás lehet a Sony-nál és az MS-nél is.

<-ƘƘ->

(#18) #92006144 válasza paprobert (#16) üzenetére


#92006144
(törölt tag)

Laikusként pont az azonos utasításkészlet miatt gondolnám, hogy töredék energiát kell befektetni a szoftveres oldalba. Sőt szerintem pont ezen fognak kaszálni a legtöbbet, vagyis arányaiban erre fognak a legkevesebbet költeni az előző generáció váltásokhoz képest.
MS részéről egy windows-os dual boot-tal kb világuralomra törhetnek.

(#19) Def26 válasza Kendek (#17) üzenetére


Def26
(félisten)

szerintem a következő generációt is viszi a sony. Nem hiszem, hogy akármilyen gépet is dob piacra az ms, tömegek váltanának át (vissza) boxra ps -ről, amikor már egy valag online játékot megvettek.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#20) Hunpriest válasza Def26 (#19) üzenetére


Hunpriest
(aktív tag)

Simán benézhetik a dolgot, a PS3 is félrement az elején a brutál sikeres PS2 után. Én bízom benne, hogy az MS összekapja magát és a One után letesznek valami ütőset az asztalra. Senki nem járna jól ha a PS5-nek nem lenne méltó ellenfele, csak a Sony.

(#21) Kendek válasza Hunpriest (#20) üzenetére


Kendek
(nagyúr)

Azért úgy is lehet nézni a dolgot, hogy ha nyeregben van a PS, akkor annál inkább célplatform amin minden lényeges játszható. Én személy szerint nem akarok több konzolt és PC-t is fenntartani.

<-ƘƘ->

(#22) tuki2200 válasza Def26 (#19) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Nem biztos, mi azert vettunk PS-t mert mikor megjelentek a Sony jobb konzolt arult olcsobban (ugye az X-bol csak kinecktes verzio volt, tv nezessel meg a tobbi baromsaggal ami nem kell konzolhoz), de most a generacio vegen mar az EA acess, Game Pass, ar stb. miatt siman Xboxot vennek csak keves a jatekos a multi game-ekben... Szoval legyen csak verseny, nyomjak lefele az arakat meg fejlesszek a szolgaltatasokat hadd legyen a jatekosoknak megjobb

[ Szerkesztve ]

(#23) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)

Ezt hamar tisztázták. :DDD

[link]

Live-Die-Respawn

(#24) SunMount3r


SunMount3r
(veterán)

Erebus.

Bár a névadás biztos nem ezen a balszerencsés dologgal van kapcsolatban, csak érdekesség képen. (De aki nem látta az ebből készült sorozatot, annak érdemes bepótolnia, persze csak ha bírja az "ilyesmit".)

Egyébként tőlem aztán Zeus is lehetne a kódneve, nekem minden csak attól függ majd milyen játékok és milyen minőségben jönnek majd rá.

Szerk.: közben előbb jött a fenti poszt, mielőtt ezt megírtam volna... :D

[ Szerkesztve ]

(#25) 7up


7up
(tag)

🎮

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.