Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #58 üzenetére
Nekem mióta kijött azóta üzemel a Windows 8(.1), újratelepítés nélkül. SSD váltás miatt egyet újrahúztam, de hiba miatt még nem halt le Win8 nálam, ellentétben a Windows 7-el.
Amúgy remélem az elavult Windows XP alatti gépeket nem kötitek rá a hálózatra. Egy ilyen régi OS a számtalan biztonsági résével kábé könyörög azért hogy meghackeljék.
-
quailstorm
nagyúr
Amúgy 8.1-nél ki lehet kapcsolgatni az indítási baromságokat, és vissza lehet állítani a legacy bootmenüt. Több oprendszernél még izgisebb volt hogy nem kapcsol ki.
(#57) janos666: P3, Athlon XP gépen, egymagos P4 és Celeron gagyi VGA-val. Itt tudom hogy sokkal rosszabb a 7.
-
arnyekxxx
veterán
Amúgy meg a Win7 messze stabilabb mint a 8 és a 8.1. Egy rossz driver, vagy hardvercsere, és ugyanúgy megpusztul mint egy XP
nekem még nem pusztult meg pedig volt eldurranó tápom és rendszervinyóból kimozduló sata kábelem és tettem át az intel c2d procis amd videokártyás gépre telepített w8-ról klónozott rendszervinyót amd procis nvidia videokaris gépbe ahol pár perc +bootidő után szépen elindult, pedig annál, hogy minden hardvert egyszerre cserélsz komolyabb hardvercsere nem létezik.
Ráadásul betöltés előtt nem lehet speciális indítást választani
lehet azt csak a telepítés végén rá kell szánni egy percet a beállításra
http://dirtywindows.hu/2012/11/11/19-1-0-616/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest