Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz attiati #71538 üzenetére
Ez egy hasznos dolog nem egyértelműen kidobott pénz. Vettem már annyi marhaságot, amit megbántam. De ha csak azt nézem, hogy nem cigizek, több ismerőssel ellentétben, napi egy doboz cigi árán hamar összejön egy ilyen.
A mélyebb részekbe nem másztam bele addig, amíg nem volt meg a gép. Az első szeletelő programot is akkor telepítettem csak, amikor már összeraktam a gépet. Az legelső programot készen szedtem le a netről. Ami egy tesztkocka volt. Mostanra már kinyomattam belőle 12 db-ot.
Megtérülés érdekes kérdés, sokszor kellene valami, amit ez a gép meg tud valósítani.
Sok mindent lehet vele csinálni, ami egy laikusnak is álleldobós, pl.: ezek a képek, már sajátot is csináltam.Ez nem saját:
Bármilyen képből lehet csinálni, ami jól mutat fekete-fehérben.
Ez saját:
Leméretezett modell, azért is sávos, teszt jelleg, van jobb, de azt elajándékoztam...
Hátulról topiktagsági Mi lamp és MiBank kombóval megvilágítva.
A gyerkőc nem kancsal, a kép miatt úgy tűnhet.----------------------------------------------------
(#71540) lac14548:
Csak XBMC, vagyis már egy ideje Kodi.
Most OSMC-t tettem rá, ez egy Linux alapú disztró, amin a Kodi fut.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest