Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz Real_Necro #72485 üzenetére
Gyerekek! Avassatok be, mire jó ez a kütyü. Azt én értem, hogy "gateway", de a mindennapi használatban mire való?
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
válasz Real_Necro #72487 üzenetére
Ha jól értem, akkor ehhez különböző "okos" kiegészítőket kell beszerezni és betanítani?
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Dzsolo
senior tag
válasz Real_Necro #72485 üzenetére
Köszi meg is vettem, ez AU plugos? vagy milyen átalakítót vettél hozzá?
-
modzoltan
csendes tag
válasz Real_Necro #72688 üzenetére
+1
Már nagyon idegesítő ez az elárazott töltő téma! -
poffsoft
veterán
válasz Real_Necro #72758 üzenetére
Mert egy uk plugra ajánlottak neki egy cn2eu adaptert.
Mondjuk, ha a hülyeség kitartással párosul, akkor hibátlan ez a megoldás is.[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Real_Necro #72763 üzenetére
Valóban.
De ettől független akkor is inkompatibilis eszközt ajánlottak hozzá. Us/eu átalakítót.[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
válasz Real_Necro #72763 üzenetére
Megvettem akkor a konvertert, legyen igazad, de ránézésre nem hozzávaló, mindegy ők ajánlották, ha nem jó majd lelevelezem velük.
Szükségem lenne egy BlitzWolf® F1 IPX4 re de nincs készleten, valaki esetleg más megbízható oldalon láttt belőle? Xiaomit nem szeretnék mert ezek jobban szólnak állítólag, barkácsoláshoz kellene a garázsba, hogy ciceregjen valami
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
válasz Real_Necro #72812 üzenetére
Köszi a képeket, írtam nekik én is, de nem raktak mellé hanem küldték a linket ahol megvehetem
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Real_Necro #72821 üzenetére
Nem sokkal dragabb valoban itthon. Es mondjuk akkor mar az uj Wagot erdemes venni, kismillioszor jobb vele dolgozni mint a lenti modell kopiajaval.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Real_Necro #72823 üzenetére
De az uj azert klasszisokkal jobb. Foleg kinyitni... Amikor egy nap 100at kinyit az ember, elkezdi ertekelni az innovaciot es nem mellesleg kisebb
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Real_Necro #72821 üzenetére
Hát nem tudom 5 db-ot én még nem vettem soha 300 Ft alatt. (5 db-ot adnak a 2-esből $0.79-ért)
Hangszórókhoz ez a márkátlan is elég szerintem bőven.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
z123456789
addikt
válasz Real_Necro #72897 üzenetére
OK, köszi.
-
cris78
őstag
válasz Real_Necro #73251 üzenetére
Silent77-nek sem lett baja tőle. Mondjuk már világít a sötétben
Meg lehet távol tartja a wombat-ot és akkor topok kellék lesz[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Real_Necro #73331 üzenetére
nem kell köszönöm, QC3-as 10k chuwi-m van, a tabletjeikből kiindulva csak nem robban fel a táskám
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kiskkas
tag
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #73472 üzenetére
Írtam mailt neki mert nincs itthon, ha válaszol linkelek
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
maestro87
őstag
-
jjeahh
nagyúr
No, tőle vannak állítólag a hangtálak, de ahogy elnézem nála annyira nem olcsók, más eladótól olcsóbban meg lehet kapni. Ő valszeg azért rendelte németből, mert sürgős volt.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
kmarci25
veterán
válasz Real_Necro #73912 üzenetére
Na igen. Ez a wifis dugalj számomra olyannak tűnik, mint korábban a "tapsolós" lámpakapcsoló. Kb. 2 napig érdekes, utána csak akkor ha olyannak mutatod, aki még nem látta.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Real_Necro #73929 üzenetére
"Lassan már a cipőfűzőnket is lusták leszünk bekötni. "
Látom lemaradtál a gumis cipőfűzőről... Ez már lejárt lemez.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
kmarci25
veterán
Ó, szerintem már a mozgásérzékelő egy meghaladott dolog. Én úgy oldanám meg, hogy feltételekhez kötném. Csak akkor kapcsoljon fel a lámpa a folyosón, ha már a szobát elhagytam, illetve a folyosón lévő fény mennyisége egy bizonyos szint alatt van. Ezek persze konjunktív feltételek lennének.
Nem azt mondom, jó dolog lehet az automatizálás, de számomra sokszor már túlzás. Aztán mi van, ha áramszünet van, vagy még inkább: elmegy a wifi. Akkor aztán kapkodhatsz..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
werszomjas
addikt
Most a Xiaomi mozgásérzékelőm amikor mozgást érzékel a ház egy pontján, egyből kapok a telefonomra egy értesítést.
Erre tudsz mutatni egy linket?
üdv
-
IG55
senior tag
válasz Real_Necro #73938 üzenetére
Még a hő és páratartalom mérőről kérdezném, hogy loggolásra nincsen lehetőség? Tehát mondjuk órás bontásban vissza lehet nézni az adatokat? Tudom, egyszer már kérdeztem, de akkor még nem tudtál biztosan válaszolni.
-
XtremLor
őstag
válasz Real_Necro #74035 üzenetére
Inkabb errol van szo [link], de cris78 mindjart megmondja a tutit
1.25$ meg most is, ki nem hagynam !!![ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Dolphine
addikt
válasz Real_Necro #74137 üzenetére
Igazad van, elnézésedet kérem.
Én voltam a buta.
Úgy gondoltam, hogy minél több helyre beteszem, annál több ember tud majd róla. Nem mindenki van benne ezekben a topikokban.
A topikgazdát kérem, hogyha zavaró a hozzászólás, akkor törölje.
Még egyszer bocs!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
BullZeye
veterán
válasz Real_Necro #74137 üzenetére
Másik topicot nem követem, ezt igen, itthon ilyen kábel van, és használom töltésre 2 telefonnál, nekem ez új. Szóval mi lenne, ha picit félrenéznél néha, és nem nyafognál miatta?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Gerasz
aktív tag
válasz Real_Necro #74157 üzenetére
Valami fogadatlan moderátor vagy itt? Most az enyémmel együtt generáltál vagy 10 felesleges hozzászólást. Sokan vettek és veszélyes cuccról van szó, a linkelt topikban fellelhető 70 hozzászólás is bizonyítja, hogy itt is helye van. Remélem másokat nem zavarsz el a világító bugyogó meg a csavarkiszedő topikba.
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #74176 üzenetére
Mind a ketten elmondtátok véleményeteket, a többit rendezzétek le privátban egymás között ha megoldható! Köszönjük!
(#74179) cris78
Neki kék jött és ausztrál dugóval![ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
ReFleXx
addikt
válasz Real_Necro #74323 üzenetére
hogy kellene? nekem 32.10rol indul az ar alapbol , amibol a kuponnal lejon 10% -> 28.89 , hogy lesz ebbol 18 usd?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Real_Necro #74341 üzenetére
thx, majd legkozelebb ha eszembe lesz
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Vertigo18
addikt
válasz Real_Necro #74337 üzenetére
Ez aztán az összefoglaló leírás!
És még mindig működik, most már nekem is lett egy...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
ztibor
senior tag
válasz Real_Necro #74440 üzenetére
Erre is nehéz mondani bármit is, mert ha jól emlékszem a Csepeli Baumaxban vettem, ha ott árulnak csomagban hamisítványt, akkor az volt
A villanyszerelő meg nem tudom mit tud gányolni egy ilyen bekötésen, még én is megtudom csinálni jólTermészetesen nem alumíniumot húzott be, az lett lecserélve burkolás előtt a wc-ben és fürdőben.
Ennyire hihetetlen hogy elolvadt egy? A többi még működik amit felhasznált
-
w.miki
veterán
válasz Real_Necro #74337 üzenetére
bocs nekem így csak 40 pont-ot ír ki.
Honnan van még 100?+10 10 G points for uploading avatar first time
+20 Completed personal profile.
+10 Register successfully and get 10 points[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
törölt tag
válasz Real_Necro #74490 üzenetére
Eléggé érdekes ezt egy olyan oldalon olvasni, amelyik xenon szetteket árul, amit egy nem xenonos fényszóróba ajánl, ami teljesen illegális. Ettől függetlenül nem ír hülyeséget, da azt gondolom ennyi esze mindenkinek van, hogy rájöjjön, a vetítési kép sose lesz olyan ha egy nem odavaló izzó kerül bele. Ezeket eddig is tudtam, nem írtam sehol, hogy nem vagyok tisztába a led felhasználásával, de köszi azért
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Real_Necro #74519 üzenetére
Tudom, köszönöm
-
retesz147
addikt
válasz Real_Necro #74630 üzenetére
Igen, ezt játszottam egy órával. 3-4x fölém licitáltak, de bíztam benne, hogy később majd én nyerem meg a licitet, erre 2 hete nem raktak fel újat licitre....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Breki
veterán
válasz Real_Necro #74630 üzenetére
Egyrészt éjjel kettőkor nem kelnék fel ezért, másrészt nem lehet manuálisan pár másodpercel a vége előtt ilyen gyorsan beírni max. szóval máshogy.
Meg ezt amiről szó van nem biztos, hogy felrakják ugyanígy újra. Különlegesebb dolog.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Met
nagyúr
válasz Real_Necro #74647 üzenetére
Ezt olyankor szokták írni ha árnyalatnyi eltérések lehetnek.
Ez meg nem az, feketét írt a leírásban, fekete van a képen, amit küldött az konkrétan ezüst.
Ha egy nagyon sötét szürke lenne akkor nem lenne joga reklamálni."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
bexinho23
őstag
válasz Real_Necro #74647 üzenetére
Nagyon örülök neki. De ez is a leírásban van pár sorral feljebb:
Specification:
Material: Aluminum alloy (1.2mm thickness) + rubber (0.5mm thickness)
Size: 19cm x 19cm/7.5'' x 7.5''
Thickness: 17mm/0.7''
Color: BlackTudom, hogy a kép nem mérvadó, ezért szoktam leírást is olvasni. De tegyük fel, hogy a hirdetésben két helyen is fekete termékre utal az eladó (képen és a leírásban). Az, hogy megjegyzésbe odaírja, hogy esetleg mégsem abban a színben jön, ez nem mentesíti a probléma alól. Ilyen alapon küldhetett volna narancssárgát is.
Amúgy nekem is tetszik a pad, minőségre is tökéletes. Szállítási időn meglepődtem (01.15-én rendeltem).
Csak azért szerettem volna feketét, mert a monitor, az asztal, az egér, a bill, a laptop és a telefon is fekete. Ez a szürke egérpad pedig teljesen megtöri a harmóniát.Mindenestre akkor nem értékelek még. Kiválasztottam azt a sablon mondatot, hogy nem a leírásnak megfelelő termék érkezett. Ekkor tovább dob egy oldalra, "request a return".
Az ügy vége gondolom az nem lehet, hogy vissza kell küldenem a terméket, ugye? Itt vagy ő küld újra egy megfelelőt, vagy visszautalnak bizonyos %-ot, vagy elutasítják. Jól gondolom?
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #74645 üzenetére
Csak emlegetni kellett, meg is jött ma az elem. Eredeti csomagolásban. 1 hét volt a szállítási idő.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Czimby
addikt
válasz Real_Necro #74684 üzenetére
Az most éppen nincs, ezért is kellene valami olcsó megoldás
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Real_Necro #74694 üzenetére
Asszony, süti... kezdek irigy lenni
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #74734 üzenetére
Csak fölösleges méretnövelés, de jobb híján valami ilyesmi lesz, köszi!
(#74736) HoTaZo: köszi, ilyesmiket is találtam már, csak reménykedtem, hogy találtak már közvetlen, pici megoldást is már.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz Real_Necro #74938 üzenetére
Pedig a fotó alapján biztosra vettem volna
-
Breki
veterán
válasz Real_Necro #74645 üzenetére
Igazából itt az volt a kérdés, hogy működik-e a program, vagy van-e olyan ami jobb.
Pl ezt az eredeti Citizent US $3.25-ért vitték el úgy, hogy 3 volt az utolsó ajánlatom, de aztán aludtam.
Ha van működő program akkor az rárak pl 4-et vagy ötöt az utolsó pillanatban és enyém az óra.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz Real_Necro #74982 üzenetére
Azért mert annyiért nem akartam elvinni.
Az nem érdekel, ha valaki többért viszi el, de 4-5-ig, lehet emeltem volna.
Nem az a lényeg, hogy az enyém legyen mindenképp, hanem hogy bizonyos szintig emeljen, ha nem vagyok ott akkor is. De csak akkor ha outbid! És ne most írjam be a maxot, minél kevesebben licitáljanak és csak a végén.Ez nem garasoskodás, főleg 10-15 óránál.
Egyébként nem tilos.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #75010 üzenetére
Ja, én 5,03-at szoktam feltenni, hogy verjem az ötdolcsisokat.
-
sambenez
addikt
válasz Real_Necro #75010 üzenetére
Ha 100$-at írsz be akkor is a minimummal leszel a max licitáló fölött. Ha neki 5$ volt beállítva és 0,25 a licitlépcső, akkor is csak 5,25$-ba kerül neked. Ehhez nem kell program. A program az utolsó pillanatos licithez kell, meg ahhoz ha nem érsz rá ott ülni amikor lejár a licit.
-
gagyilovag
aktív tag
-
DJ Diablo
tag
válasz Real_Necro #75019 üzenetére
Én tőle vettem. Nagyon gyorsan megjött, valós tn-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest