Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz Saccco #33426 üzenetére
Ilyen kis csavarhúzó páros van többünknek már, volt már akcióban. Én amikor vettem, tudtam rá pár pontot is beváltani. A lapos csavarhúzó egy-két fokot dől
(#33529) XtremLor: olyan pákaheggyel nem találkoztál, aminek a rögzítéshez egy gallérja van és ø5mm-es a szára? Kinézetre ilyen. Köszi
-
spidersoft
senior tag
válasz Saccco #33624 üzenetére
Ezek szerint a gsmarena nem jó adatokkal dolgozik... ott 58.6 x 9.3 mm-t ír a négyes szifonra, ami körméretileg 135,8mm, kb. 9mm-rel szűkebb a telómnál... vagy nyúlik ez annyit?
-
-
syler123
veterán
válasz Saccco #33934 üzenetére
Elvileg ez csak az új v300-akra vonatkozik nem? Máshol is olvastam ezt már hogy nem jók, amikor vettem akkor meg ajánlott volt Nekem egy régi 60gb-os van, közel 8tb írással Nem volt kímélve, de semmi baja.
Kínai-ra rá kell még számolni az áfát, úgy már annyira nem jó ár.
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz Saccco #34214 üzenetére
32Gb/Class10 amit kinéztem. Ez 1/3 áron van mint itthon.... -
Ciccuka
veterán
válasz Saccco #35274 üzenetére
Nekem a kosaramból szedték ki a hátizsákot. Pedig beleraktam és mikor fizettem volna 20 perc múlva már out of stock.
Ilyen barnába csak 2175 volt
Már 13 perce lejárt az akció, de még mindig ingyenes a szállítás
(lehet 11-ig tart magyar idő szerint).
Most járt le úgy néz ki[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
XtremLor
őstag
válasz Saccco #35370 üzenetére
Jo buli lenne, remelem nem kovetkezik be! Olcso vackokat nem szabad hasznalni toltesre, melle valami rendes eloszot pl kontaset, amikor nem megy lekapcs nagy gond nem lehet.(Remelem..)
Az 1s miband ara tuti lentebb fog menni viszont arra nem kizart hogy varni kell par honapot.
Ar/ertek tekintetebe most a feher a bestbuy vitathatatlan.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
dugesz77
őstag
válasz Saccco #36876 üzenetére
Nekem is kéne az rpi2 mellé egy kis tesó de szinte lehetetlen mostanában beszerezni. Pimoroni-n szokott lenni de hamar elkapkodják. Hiába kérsz email értesítőt mire rendelésig jutsz lehet elfogy.
-
havri1
félisten
válasz Saccco #36881 üzenetére
Milyen filmeket szoktál nézni rajta? FHD mkv megy vajon?
Gyerekeknél egy ezer éves Asus van, de már hálózatról vannak bajok FHD mellett (lan kevés neki úgy vettem észre). Köszi/V: írj nekik emailt az order számmal, hogy nem érkezett meg, mi legyen.
[ Szerkesztve ]
havri
-
maestro87
őstag
válasz Saccco #36906 üzenetére
Miért mindenhol azt a dagadt nyulat használják bemutatóként? Engem felidegesít már ha meglátom.
(#36850) bul07: Alin én valamelyik nap simán rányomtam a dispute-ra, nem diskuráltam az eladóval mert múltkor is azt kérte az egyik hogy nyissak vitát, ahhoz hogy tudjon adni refund-ot. Ha nem reagál a dispute-ra akkor automatikusan refund-ot kapok.
(#36910) zsiz: Szerintem azért mert százalékosan elosztották a két termék között az 5 dolláros kupont. Alin is úgy működik, hogy az összes termék árát csökkenti a kupon.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Saccco #36909 üzenetére
Sárga kazettás tv játék - Famiclone
A sárga kazettás gépek a NES (Nintendo Entertainment System) olcsó másolatai voltak.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
titán
válasz Saccco #37131 üzenetére
Nem annyira régi a cikk,de volt technikai fejlesztés ott a Központban, és vannak vad ötletek is a cikkben, de azt inkább nem minősítem. Tudatlan a cikkíró.
Pl: Érdemes tehát a küldeményre kívülre rátenni egy számlát árumegnevezéssel, valamilyen kivonatot a banki átutalásról neten rendelt áruknál.
Na ezt hogy kivitelezné? Első felére talán rábeszélnénk a kínait, dehogy félvilágon keresztül a banki adataimat bárki elolvassa, no azt már nem.Meg: Ha ki kell bontani a csomagot, azt egyébként elvileg egy postás és egy vámos együtt végzi, épp azért, hogy ellenőrizzék egymást.
Mi az hogy elvileg, az a törvényi előírás.[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz Saccco #37131 üzenetére
Ahogy olvastam a cikket pont azt írják hogy szúrópróba szerűen világítanak át....nálunk is van ilyen gép persze lényegesen kisebb teljesítményű és abból gondoltam hogy lassú a procedúra mert az sem egy kapkodó őrült...
szóval találomra világítanak át csomagokat...főleg ilyen dömpingben...
Mellesleg nem kimondottan telefonos doboz az X5 Pro-é sem....
ez ha jól gondolom[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Saccco #37160 üzenetére
Igen, néhol sokkal magasabb az ára, mint az alap BG-s ára, de javítják, a tegnap említett $200-as Ulefon ma már csak $90.
Chuwi vagy Teclast közül ÁFA-val melyik az ajánlottabb szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest