Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
koszi szepen, felraktam a 460 megas full R09-es ROM-ot, megmaradt a root, minden adat es szepen felment a rendszer, koszi szepen megegyszer!
(#1452) kukinyo
nem probaltam unrootolni, eloszor mindenkepp a tobbi megoldast akartam kiprobalni es meg is lett az eredmenye(#1454) vszabcsi
nehany hozzaszolasban targyaltuk mar ezt, mivel zsebbol/tokbol automatikusan ment tobbunknek ilyen elutasitas, sajna letiltani vagy az uzeneteket torolni sem tudtuk, igy en lecsereltem a bejovo hivaskezelot, amin mar nem jelenik meg ilyen...ez volt az egyeduli szempont, amiert csereltem a hivaskezelot, ha a letiltas menne, akkor siman jo lenne a gyari is...[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Egy kis megerősítésre várok.
Leszedtem az "SP_Flash_Tool_v5.1620_Win" verzióját, ha jól gondolom mindegy a verzió szám, azt használom amelyiket akarom, ha rom-ot akarok flashelni, akkor nincs más dolgom mint kitallózni a scatter filet, és ha mondjuk nem akarom újra flashelni a recovery-t akkor csak ki kell venni előle a pipát, majd rányomni a Download gombra.
Ha kéri a telefon csatlakoztatását, akkor rá dugom, várok amíg a zöld kör meg nem jelenik, utána le lehet húzni a telefont, aksi vissza és indítás.Soha nem használtam még ezt a programot, "Infinix Flash Tool"-t használtam eddig a flashre, de a legutóbbi rom letörölte a recovery-t amit újra kellett raknom, legközelebb nem szeretnék így járni.
-
Bl.Gyo.
őstag
Sima X5-öm volt 1 évig (Gyári ROM-al), avval nem volt hasonló gondom se mint amiket az imént említettél, kipöcköltem mindent (az alkalmazás váltóban), mégis ment a háttérbe, ébresztöóra, messenger, viber, minden müködött. De akkor müködésileg az X5 és X5 Pro rom-ja is ennyire különbözik...
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
A messengernél nekem is úgy tűnik, mintha létezne ez a probléma, nem mindig kapom meg azonnal az értesítéseket, de az óránál még sosem volt ilyen gondom. Beállítom az időpontot, kilövöm az appot, és rendesen szól reggel az ébresztés... ( X5 Pro, gyári rom )
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
Köszönöm a választ de ez sajnos nem vitt közelebb a megoldáshoz.
Nem csak a SnowCat féle romoknál csinálja ezt. Ez a kép például Flasher_23, Leagoo Elite 5 rommal készült, talán ezen a legfeltűnőbb.
Az összes romot ami az orosz oldalon van kipróbáltam a probléma mindegyiknél megvan és sajnos nem csak az előlapi, hanem a hátsó kamerakép is ilyen.
"Az érintő képernyő néha fagy"
Én ilyet egyiknél sem tapasztaltam.
Az én készülékem 07-es rommal jött, gondolom ez a V2-es. -
szanalmas
tag
"ilyen van a SnowCat-nek aki a kernelt vissza fejtette nagyjából az ő munkájára épül minden rom portja. Hiba mentesen működnek."
Maradjunk abban, hogy nem fejtette vissza a kernelt, csak forkolt egy ark_benefit_m7 kernelforrást, valószínűleg ezért sem működött soha tökéletesen egyik ROM-ja sem.
Igazából szerintem nem elérhető a Doogee kernelkonfigja, azért nem lesz soha normális főzött ROM Doogee-ra. Kínai gyártókat nehéz gpl-lel fenyegetni, mert halálra röhögik magukat rajta maximum. A francia tabletemnek volt kernelkonfigja, mert ők megfoghatók Európában, de még úgy is nehéz a hardververziók lekövetése.
Tőlem támogathatja aki akarja, de még a saját verziós telefonjára sem sikerült rendes ROM-ot csinálnia, mert állítólag nem ér rá. Igazából nem látja át az egész témakört, és ezzel nem bántani akarom, de minden hibajelzésnél csak hebeg-habog, vagy nem tud választ, és nem igen oldja meg az igazi problémát, max. fordít egy új kernelt és körbeér a kígyó. Szóval a többire meg pláne nem érne rá, szerintem nem komoly a csávó. Persze ezzel nem akarom azt mondani, hogy nem dolgozott rajta, de sosem csinál meg semmit készre, ez tény. Például az akksikezelés nem jó egyik ROM-ban sem, akár hanyas verziójú a készülék.
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy én tudnék jobbat csinálni, mert lehet, hogy nem, de én nem akarok vele foglalkozni, mert nem ér annyit az egész telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest