Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
válasz Barett 50cal #1654 üzenetére
Én most váltottam közel két év után U2312HM-ről P2414H-ra, mert úgyis kellett volna egy monitort vennem, így ezt kapta meg a lányom.
A P2414H-t jobban le lehet sötétíteni, éjjel ez jól jön, nincs "kiégeti a szememet" effektus. Bevilágításban a sarkokban is sokkal jobb. A színekben én ugyan nem vettem észre eltérést - mindkét monitort kalibrálva vettem -, elvileg az U2312HM-nek jobb a színvisszaadása, ha grafikai munkára veszed, ez fontos lehet. Viszont a P2414H a nagyobb pixelméret miatt sokkal kényelmesebben olvasható, ha elterülök a "főnök" székemben messzebb, akkor is. Az U2312HM-nál ilyenkor már nem láttam jól bizonyos méretű szöveget. A leírások szerint a P2414H-nál finomabb, nem olyan agresszív a tükröződésgátló bevonat, így picit jobb részletekben is, s a zavaró fény nekem nem volt szempont, ablaknak háttal van előttem a monitor.
Az ár kérdésre: Az U2312HM-et szállítással, kalibrálva, pixelgarival ~57 ezerért 2012. márciusában, míg a P2414H-t ugyanilyen kondíciókkal ~64 ezerért vettem, decemberben. Ennyit mindenképpen megér. A U2412M-re váltást már nem érte volna meg nekem, 71 - 72 ezer kalibrálva + szállításért. Ott mondjuk a 16:10-es képarányt kell megfizetni...
Azt gondolom, általános, netes, filmes, játékos, otthoni használatra jobb választás a P2414H, a nagyobb méret okán. Csak ha nagyon szűk a keret, s nagyon professzionális a felhasználás, akkor jöhet szóba az U2312HM.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest