Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Megéri szerintem, én viszonylag sokakat javítok, legtöbbször megköszönik, mindenkinek jobb végül. Vagy van hirdetõ -nem itt- aki rendre átküldi a reklámanyagokat stilisztikai, esztétikai tisztázásra élesítés elõtt, még fizet is érte. Mindezt a kukacoskodásomnak köszönhetem (sokak szemében az). Vizionnal értek egyet, nem kell hagyni szarrá válni a környezetünket és akkor nem lesz az. Van, aki csak hõbörögni tud az építõkritikán, de ilyen mindig lesz, 1x talán hasznosul benne is az "atyai" tanács. Úgyhogy szerintem egyáltalán nem kell megtagadnia magát annak, aki hibát lel.
-
tatabike
őstag
Jéé, de nekem azért volt ideje levezetni egyikőtöknek, hogy mennyibe kerülne, ha a vaterán árulnám a "szarjaimat"... mert Ő majd jól kiszámolja, különben is örüljek, hogy ingyen hirdethetem a "szemetet". Mindezt egy (azóta is) nulla értékeléses, pár napos reggel bíró, szövegértelmezésre képtelen emberke alaptalan vádaskodása miatt...
Én elismerem és mindig is elismertem, sőt, nagyra becsültem a munkátokat, csak néha eltévesztitek, kivel szemben kellene megereszteni azt a bizonyos lovat...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Lexus, Toyota topik
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Threadripper X3D-vel?
- További aktív témák...