Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz zoltanz #25611 üzenetére
Az utolsó 2 telómat tólük rendeltem, az egyiket leejtettem (S4), elromlott a wifije, de külsérelmi nyom nem volt, írtam garifutárnak, jött, telót vitte, amikor kész volt hozták vissza.
Egyébként mosószert, műszaki cuccokat kis értékben szoktam tőlük rendelni.
Többen panaszkodtak már rájuk, nekem még nem volt rossz tapasztalatom velük!
Akiknek volt, azoknak sem biztos, hogy az E-MAG-gal volt problémájuk, mert több cég forgalmazását csinálják az E-MAG webáruházban.
Én konkrétan szoktam figyelni, hogy az E-MAG által forgalmazott dolgok legyenek csak bepipálva!!!
Itt olvashatsz róluk jót, s rosszat! -
tahepa
senior tag
válasz zoltanz #25611 üzenetére
Tavaszon rendeltem egy GPS készüléket tőlük. Két nap múlva problémám lett a készülékkel.
A weblap megfelelő helyén jeleztem (űrlap kitöltése) , kettő nap múlva futár érkezett a problémás készülékért.
Három nap múlva email útján érdeklődtek a továbbiakról ( új készülék küldése , kupon küldés , pénz visszautalás). A pénz visszautalást választottam és ha jól emlékszem kettő nap múlva a számlámon volt a pénz.
Több vásárlás ( 2 db notebook , több mobiltelefon , routerek , apróbb műszaki cikkek , kozmetikai termékek stb...) után ez volt az első problémás vásárolt termékem de ez is probléma mentesen lezárult.
Soha ne legyen nagyobb problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest