Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
+ @hcl
Én is kapok a "pontnékülire" de az kivétel nélkül mind spam
+ @cidalain
Én sem akarnám a huszonéves E-Mail címemet "eldobni" ilyen miatt...Ha 100% biztosak vagytok benne, hogy valaki más egy másik eszközről elolvassa a "pontos" vagy "pontnélküli" címre (vagyis a nem sajátra) érkező leveleket, akkor visszavonom az állításomat és nekem sincs rá magyarázatom.
Ehhez én például egy teljesen független, harmadik E-Mailről írnék egy kapcsolatfelvevő levelet a másik E-Mailre. Ha erre jön élő személytől egy igazoló E-Mail, hogy igen, használatban van, akkor ez egy bizonyíték lenne. Volt ilyen próbálkozás részetekről?Valamint visszaolvastam kicsit és ezt is írtad itt korábban:
"Anno én magam is be tudtam regisztálni magamnak a pontot tartalmazó címet, de mivel azt nem használtam, egy idő után felszabadította a gmail, és más meg beregelte magának."
Na nekem már ez is "hihetetlen" mivel én úgy tudtam, hogy semmilyen valamikori E-Mail címet nem ad ki a szolgáltató újra...[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Trailblazer #110480 üzenetére
Pegig lehet az az igazi autentikus kínai kaja...
Legyél kicsit nyitottabbgyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Trailblazer #110509 üzenetére
Jó kérdés még, hogy miért 2001-es ha a képen egy 2002-est mutat.
Ahogy nézem az nem ritka , 30 milliószor (a 2001-es 50 milliószor) lett nyomtatva. [link]
Egyébként pedig van itt olcsóbban is [link]gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Trailblazer #110515 üzenetére
Egyébként pedig lehet ilyen amit árul, csak nem sikerült a helyes képet csatolni
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Nem kapcsolódik az épp aktuális témához, de leírom.
Épp várok egy csomagot foxposttal és a tervem az, ha megjön én is feladok egyet (spórolok egy utat az automatához)
Errefel jött egy email ahhoz amit várok, hogy nem tudják beletenni, mert nincs hely [kép]
Ergo ha nincs hely akkor én sem tudom beletenni, tehát duplán nem éri meg bemenni a feladás miatt.
Egyébként az hogy van, ha már létrehoztam a csomagot az egyik automatához, akkor az feladható egy másiknál is?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz envagyok #111172 üzenetére
"Egy étteremben nem helyet bérel az ember, hanem eszik."
Hát én ezt legfeljebb önkiszolgálóban/kantinban látom így
Főleg ha volt foglalásuk is. És ahogy írtam az előbb, annak a foglalásnak kellett volna így szólni pld 20:00-22:00 és már az elején tájékoztatni a vendéget, hogy azon felül fel fog merülni a "percdíj"gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz Donki Hóte #112519 üzenetére
A belépésen kívül a normál/kompakt nézet is belejátszik.
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz F.E.K.. #112646 üzenetére
Ha már ez a gondolatkisérlet:
Visszamegy felvásárol sokat és azt be kell tárolja egy olyan száraz zárt helyre, ahova visszatérve, vagyis 25 év múlva ismét ő lesz az első, aki "megtalálja"
A te verziódban az időgép képes sok Simson-t is transzportálni. Szerintem ilyen nincsgyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz koby11h #112652 üzenetére
Na nehogy már nekem kelljen ezeket elmagyarázni
"composed of liquid metal, or a mimetic polyalloy (nanorobotics) that can manipulate itself to assume various forms" vagyis fel tud venni élő szövet formát isMásrészt Simson-t hasonlítani T1000-hez? Nanemá. LOL
@cidalain Így már lehet
[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #113948 üzenetére
Erre a mozdulatra azért részleteiben is kíváncsi lennék "földön fekve keltem"
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz homerhamm #114078 üzenetére
Az első hirdetés első képén mi látszik?
Az emlékezeted pedig már kopik?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vallás
- PlayStation 5
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest