Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricibácsi
tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani a telefonon, hogy 30% töltöttség alatt ne ugráljon fel 5 másodpercenként egy figyelmeztető ablak, hogy tegyem már fel töltőre? -
gabika318
aktív tag
válasz Fricibácsi #702 üzenetére
gravitybox, energia beállítások.
[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
Zotya 2
újonc
Üdv.Mindenkinek! SegÍtséget és tanácsot szeretnék kérni 1 hete én is kézhezkaptam a 7320 ast.jó kis telcsi,sokadik Kína telefonom,csak sajmos a 028 as ROM volt rajta amit segítséggel tegnap megpróbáltunk lecserélni a 035 re ami sikerült is ! ,de itt elakadtunk mert csak Kínai és Angol nyelv van a telefonon és valamiért CoolLife UI 5.0 van a kezdőképernyőn ..tele Kínai alkalmazással ,próbáltuk utánna a Gábor féle AOSP felrakni de egyenlőre nem települ fel?? tudna valaki segíteni mit rontottunk el ?Igazából nekem a MiUi nem hiányzik róla ...vagy legyen akkor az is magyar!! Igazábol ezek után már csak egy használható telefont szeretnék !!! A 028 as romot még visssza tudjuk ezek után állítani?? Előre is köszönöm a segÍtséget !!!
Üdv:Zotya..
-
Zotya 2
újonc
Bocs RVR400 én most nézem a #443 alatti bejegyzésnél található Gabika által használt Rom 035 ös Rom ot tettem fel!!
-
Chef77
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a mobilnet beállításával kapcsolatban, mert sehogy sem sikerül működésre bírni. Próbáltam a távgyógyítást a vodkafon oldaláról de persze nem ismerik a telefont úgyhogy ez a megoldás kútba esett. Próbáltam manuálisan is a korábban leírtak szerint, de az oldal ahol ezt meg tudnám tenni nem szerkeszthető sehogy sem ( gyári rom van root nélkül ).
Előre is köszi!
-
KisTé
tag
Valaki tud segíteni, win7 alatt ha rádugom a telót és mtp-re teszem a csatlakozást, akkor csak a telefon belső memóriáját látom az sd kártyát nem, mi lehet a baj ?
-
törölt tag
Elvileg tegnap esete óta megvan rendelve számomra egy 7320, úgyhogy most már nem tudtok lebeszélni róla, hiába is akartok!
(#713) KisTé: Egyrészt bizonyára segít amit Nagya mond, másrészt az ilyesmihez az afféle USB mass storage, tehát USB tárolóeszköz/adathordozó és hasonló menüpontok nyújtanak ideális megoldást, vagyis amikor a számítógép kvázi pendrive-ként vagy "memóriaolvasóként" használja a memóriakártyát. Ha nincs ilyen menüpont, az pech, mert azért az MTP kapcsolódás jóval gagyibb, korlátoltabb mint az USB storage típusú, még akkor is, ha Nagya javaslata segít MTP-ben láttatni.
-
gabika318
aktív tag
Beállítások / Fejlesztői lehetőségek / USB hibakeresés
ha ezt a menüpontot nem látod katt 7x A telefonról menüpontban a build verzió menüre és látható lesz a Fejlesztői lehetőségek menü.[ Szerkesztve ]
[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
Chef77
csendes tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki a mobilnetet hogyan tudnám beüzemelni?
Vodkafon + gyári rom root nélkül.
Előre is köszi.
-
deske76
csendes tag
Szia
előbb ment egy privi, nézd meg, remélem okés lesz.
Üdv
Deske76
Ui: Azt nem tudom milyen előfizetésed van
itt van mindkét beállítás
Írd be az APN-nevet
Válaszd az APN lehetőséget a Mobil adatok alatt.
Ha előfizetésed van:
Írd be az internet.vodafone.net címet.Ha feltöltőkártyás telefonod van:
Írd be a vitamax.internet.vodafone.net címet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8GB/256GB
-
Huroq
senior tag
Az én Coolpad-em is eladósorba került.
-
myk74
senior tag
Döntenem kellene 3 telefon közül hogy melyiket vegyem.Ez a modell is közte van.Ha van köztetek Nyíregyházi és szánna rám 1 percet hogy megnézzem a telefont az nagy segítség lenne a döntésben.Köszönöm!
Nincs kéz Nincs csoki!
-
törölt tag
Létezik ehhez a telefonhoz valamiféle letölthető rendes, részletes manuál, azaz használati utasítás? Coolpad honlapokon persze nem találtam ilyesmit. Egyáltalán, a Coolpad honlapokon még magát a típust se találtam, még a kínai nyelvűn se.
[ Szerkesztve ]
-
Troyan001
tag
Skacok, valamit elcseszerintettem szerintem. Bedugom a telót usb-vel a PC-re és nem hozza fel az USB menüt. Nem találom sehol. Persze nem tudom bekapcsolni az MTP-t semmit. Hol találom szerintetek? Nagyon kösz!
-
Troyan001
tag
Developer options bekapcsoltam és kijött a menü. Minden fain.
-
KisTé
tag
Azt nem értem, hogyha a beállítások menüben az adathasználatra nyomok akkor miért írja ki, hogy "a beállítások alkalmazás sajnos leállt" valaki megoldás ???
-
törölt tag
Például:
(#218) deske76
(#222) deske76
Később is szó volt a helyes internetbeállításokról szolgáltatónként.Hehe, most éppen sorozatban jönnek az olyan kérdések, amelyekről volt már szó korábban, akár többször is, csak nem használjátok a topikot olvasásra, a keresőt keresésre. Nekem még csak jövő héten jön meg a készülékem, de például a te utóbbi két vagy Troyan001 utóbbi kérdését már rutinból ismerem.
-
törölt tag
Persze, tudom, hogy elvégezted korábban, arra gondoltam, hogy hátha elfelejtette a készülék a beállítást - ez megesik néha. Újraindítással gondolom próbálkozgattál...
És persze végszükség esetén a gyári visszaállítás tabula rasája segít - de nyilván erre nem lesz szükség, hanem valószínű, hogy újra be kell állítani a mobilnetben valamit, hogy működjön, és akkor az adatforgalom beállítást is meg kell tudnia nyitni... De hogy a távolból ne a levegőbe beszéljünk, ahhoz ilyenkor részletesebb kórisme szükséges.[ Szerkesztve ]
-
Troyan001
tag
Iphone 6 majdnem 1 centivel nagyobb mint a coolpad
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
akinek van, dobhatna fel akku screenshotot, tényleg tud a teló 7óra kijelzőidőt is akár a 2500-as akksijával?Köszi
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest