Hirdetés

2021. május 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10) chopin42


chopin42
őstag

Kösz a hozzászólásokat mindenkinek, most elvitték estére, feleségem garázdaságról való társalgást hallott, miután a csávó kifejtette, hogy "nem árt ő senkinek".
A helyzet azért is gáz, mert jól mutatja: aki kijön a börtönből, kb a kutyát nem érdekli már. Az alsó szomszédom meg egy rohadék, mert nem akarja beengedni a saját gyerekét. Mellesleg van joga kirakni, mikor a csávó be van jelentve?
Elköltözés nem játszik, mert (még) eleve nem a miénk, az adásvétel most zajlik éppen. Már itt lakunk egy ideje, csak most tudjuk megvenni.
Toll vs tv/ kutya:
A kutya akkor ugat, ha éppen rájön, ekkor kb kiordítanak neki a nappaliból, hogy "kuss legyen", persze ugat tovább. Ha leejtek egy tollat az egy példa volt, de néha azért is képes ugatni, mert csörgök a kulcscsomóval. Ezek ilyen random dolgok: néha ordítoznak, néhja hangos a tv, néha ugat a kutya. De ezekkel még együtt tudunk élni, viszont ez az utóbbi pár nap rendesne kiakasztott.
Ügyvédet kérdeztem, lehet birtokvédelmet kérni a lépcsőházra, emellett minden alkalommal ki kell hívni a "kedves" védelmezőket. Bár sopk reményt nem fűzök az intézkedésükhöz, amíg valakinek nem esik baja, vagy keletkezik anyagi kára. Remélhetőleg erre nem kerül sor, és egy békés szaró-hugyozó alkesszal van dolgom...

Szakmai kérdések csak a fórumban.... Corsair Vengeance 2x8GB 3000 c15 eladó! Phanteks Enthoo Pro eladó!

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.