- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
Lehet hulyeseg, de ezt lehetne hasznalni kocsiban is? A mostani magnonak (radio, mp3) eleg szornyu a hangaja
Kiiktatnam annak a vegfokjat, es ezt tennem bele
Eletkepes? -
macera2
aktív tag
A „Nobsound erősítőhöz” még egy gondolat. Hátha más is belefut. Én azért egy fél nap alatt rájöttem. Szóval az előlapon látható Jobb/Bal csatornánál a fekete színű ”–” jelű kimeneteket nem lehet közösíteni, mondván, hogy az úgyis a hangszórók földje.
Egyébként nálam már 8V-tól mindenféle zaj, sípolás nélkül működik. USB-ről meg külön tápot se igényel. Persze ilyenkor csak a fejhallgató kimenet aktív. -
Goose-T
veterán
Nekem is van egy SMSL Q5 erősítőm, nagyon jól szól, igaz csak a tuningolt Scythe Kro Craftokat hajtom vele. Ebben STA350BW chip van, de állítolag az STA326 alapú erősítők még annál is jobban szólnak. Persze ez már más árkategória, 50$ felett van az áruk, ami már vámkezelés alá esik, ha valaki külföldről rendeli.
-
Egy ilyen erősítő vajon meg tud valamennyire hajtani egy JBL TLX181 hangfalat?
-
bkercso
nagyúr
Ezen is van BT, de még USB-DAV (hangkártya) is. A fejhallgatósban utóbbi nincs, azt hiszem. Illetve azt olvastam, hogy annak nincs kimeneti szűrőke, ezért sok EMI-t emittál, ami zavarja a monitort stb. Nálad nincs ilyen gond?
Le tudod fújni festékspray-vel, csak előbb azedd szét.
-
macera2
aktív tag
A Nobsound erősítőhöz:
Valóban szuper! De vannak különféle alfajai is. Amit rendeltem, azon van fejhallgató kimenet, és Blútuszt is tud kezelni. Egy kis szépséghiba, hogy feketét rendeltem, de pirosat kaptam. Utólag megtaláltam a megjegyzést, hogy a fekete szín kifogyott, helyette pirosat küldenek. Lehet, hogy tapétaragasztó lesz a vége. -
kmisi99
addikt
Erről a 12v os táp megszűrésről kérhetnék némi infót? Hogy kell közbe iktatni a kondit illetve a 10mh-s cuccot.
-
bkercso
nagyúr
Ez AB-osztályú. [link]
Ezt írja:
"The final diagnosis of the Kentiger HY-502S amp playerDespite the very low price, the amplifier fully and qualitatively performs all the declared functions, and its price fully justifies. General feedback about the amplifier-player Kentiger HY-502S will be positive.
Pluses:
- reproduction of a signal from a large number of sources;
- high output power;
- competent circuit-technical solutions;
- Good sound quality;
- the ability to control the amplifier both "manually" and from the remote control;
- small size and weight.
Disadvantages:
- the lack of a standard power supply unit, which must be purchased separately (a small number of sellers may be included in the kit);
- does not look "rich" and / or "branded".
Application area:
The amplifier can be very useful if you have "free" and at the same time more or less high-quality speakers. For example, they may remain from the previous "deceased" music center; or it can even be "ancient Soviet" columns, many of which were very high-quality (10MAS, S30, S90 ( AC35), etc.). Due to this amplifier you can give them a "second life". "
-
DraXoN
addikt
magam részéről ezzel szemezek egy ideje: [link]
nem tudom jó vétel lenne-e ... de ha ez jó .. akkor talán az is (jó táppal).. túl sok teszt videót nem találtam róla... (youtubeon át ... nem jön vissza, hogy jó-e vagy sem)
-
bkercso
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
Egy időben akartam ilyet TV analóg hangjának erősítésére, de végül nem volt rá szükség. Jó látni, hogy azért nem kukaszökevény...
-
bkercso
nagyúr
A vacak adapterrel sorba lehetne kötni egy ilyet, utána 10.000uF / 25V-os kondi párhuzamosan, és kész is a szűrő.
-
Goose-T
veterán
válasz
Speeedfire #21 üzenetére
Ezt lehet b*szni, van rajta lyuk.
-
Goose-T
veterán
Ennél olcsóbb már nem is lehetne.
-
kmisi99
addikt
Van esetleg hasonló fillérb@szó erősítő ilyen extrák nélkül? Nekem csak annyi kell, hogy 3,5 jack rá tudjak dugni meg 2db hangszórót. Sajnos az 1000ft os pam8610 erősítőm egyik csatornája recseg és borzasztó minőségű.
-
bkercso
nagyúr
válasz
Speeedfire #16 üzenetére
Ha Nobsound van ráírva, akkor eredeti lesz. Úgy értettem, h más márkák is kijöttek hasonló megjelenéssel.
Ez egy korábbi verziója mélykiemeléssel. Jó lesz!
-
A leírás alapján u.a. a TPA3116 van mindkettőben. (linket most nem tudok adni, telefonos aliexpress app-ból még nem sikerült nagyon linket kicsikarni)
A táp-tippet köszönöm.
(Főleg azért, mert a lineáris táp építését még múlt év szeptemberében kezdtem el...... toroid, graetz, puff kondik, meg a 100n-s a lábukra, stab IC-k és csatik tömkelege megvannak... csak egy időtényező nevű valamicsoda meggátol.)
-
Speeedfire
félisten
Meg is rendeltem ezt, hasonló, mint a cikkben.
Úgy is van egy felesleges thinpad adapterem. Az íróasztalon meg ez kevesebb helyet foglal el, mint a pioneer a-103. -
Köszi a bejegyzést.
Rákerestem, és akkor a képeid alapján azonosítottam: Nobsound F900 kódnévvel is árulják (Aliexpress).
Az NS-10G-re meg teljesen más képű cucc jött elő. De a' ícé az ugyanaz a 3116.
Lehet, hogy a konyhába beszerzek egy ilyet
-
Doki16
addikt
Arra a micro usb portra mi lehet amúgy kötni?
-
Goose-T
veterán
Van ilyesmiből még extra fillérbaszó edition is.
-
MineFox54
őstag
Minek lehet jobb hangja? Ha az ember tákol egy Gainclone-t, vagy ennek? (tudom, hogy nem egyértelmű kérdés, de azért kíváncsi vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest