Hirdetés

2022. szeptember 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30) Thunderzolee válasza biker (#29) üzenetére


Thunderzolee
addikt

Mindkét e-mail címemre jött válasz..

Pedig nincs is T-moblios előfizetésem.. :N

Tessék, ez az:

Tisztelt Thunder Zoltán, kedves Előfizetőnk!

Amint azt a hivatalos sajtóközleményben is jelezte vállalatunk, a december 4-i probléma kapcsán a Magyar Telekom Nyrt. a fenti helyzetben minden szükséges lépést megtett. A hiba észlelését követően annak javítása azonnal megkezdődött, amelynek eredményeként a szolgáltatás délután fél 4-re az ország egész területén helyreállt. Sajnáljuk, azonban a hirtelen fellépő technikai problémát nem állt módunkban előre jelezni, azonban ügyfeleinket több fórumon értesítettük az alábbiakról is:

Tájékoztatjuk, hogy a karbantartási munkálatok miatt a mobil hálózat működése bizonytalan. Kérjük, mobil irányba indított hívását készüléke ki- majd visszakapcsolását követően, ismételje meg! Megértését köszönjük!"

Emellett természetesen a hálózati hibából eredő kötelezettségeit is megvizsgálta társaságunk. A mobiltelefonok napjaink nélkülözhetetlen velejárói, így természetesen megértjük, hogy kiesésük bosszúságot jelent. A kialakult helyzetet őszintén sajnáljuk, azonban a vonatkozó törvényi és szerződéses rendelkezések alapján jóváírást vagy kártérítést nem tudunk biztosítani. Őszintén sajnáljuk, amennyiben a felajánlott kompenzációt nem érzi megfelelőnek, azonban ettől eltérni nincs lehetőségünk! Megértését köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Felhívjuk figyelmét, hogy 2010. január 16-án 0 órától megszűnik az egy hálózaton belüli hét számjegyes hívás lehetősége. A mobiltelefonszámokat ezt követően már csak a teljes formátum (+ karakter, országkód, hálózatkijelölő szám, előfizetői szám; vagy belföldi előtét, hálózatkijelölő szám, előfizetői szám) tárcsázásával lehet hívni. Pl.: +36302345678 vagy 06302345678.

További információt http://t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/tarcsazzon_36 internet oldalunkon olvashat.

Reméljük azonban, hogy válaszunkat megértéssel fogadja, és jövőben is bizalommal fordul hozzánk kérése, kérdése esetén!

Üdvözlettel:

Mayer Mónika

levelezési képviselő

T-Mobile

Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
Cégjegyzékszám: bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságon Cg. 01-10-041928 szám alatt

Amennyiben vizsgálatunk eredményével nem ért egyet, módjában áll panaszával vállalatunk felügyeleti szervéhez, a Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatalához (1525 Budapest, Pf. 75), a Budapesti Békéltető Testülethez (1253 Budapest, Pf. 10), illetve a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Közép-magyarországi Felügyelőségéhez (1364 Budapest, Pf. 144) fordulni.

----- Eredeti üzenet -----

Innenttől meg az én üzenetem van...

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.