Hirdetés

2023. szeptember 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) msgt.fubar


msgt.fubar
senior tag

Jöhet a savazás, várom az ellenérveket, hátha csak én végeztem felületes munkát. :)

gottagofast

(#2) Racecam válasza msgt.fubar (#1) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Mivel az írásod eléggé flame keltő (legalább a fogalmazásban erre odafigyeltél volna, de látszik, hogy indulatból írtad)), valamint semmi konkrétumot nem tartalmaz sem ellene, sem mellette, marad a blogodban, a címlapról levettem.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#3) msgt.fubar válasza Racecam (#2) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

Értve, tudomásulvéve. Legközelebb jobban figyelek majd :) Ha kissé lehiggadtam lehet, hogy újra nekiülök, normálisabb hangvételben, teszt-ebbé formálni a dolgot.

[Szerkesztve]

gottagofast

(#4) szasza_1


szasza_1
senior tag

Ha már így belelendültél, akkor írhatnál egy picit erről az XP alatti Vista skinről.

(#5) ALI_G


ALI_G
veterán

van Vista topic, be is írtam, hogy az SB live-ra mi a megoldás (nekem is nagy probléma volt). KX drivere kijött vistára, igaz még bétás, de tökéletes.

Mellesleg az XP-t is ugyanígy fikázta mindenki az elején, mert win98-hoz volt szokva a tömeg. Kis idő kell neki, h megszokja az ember.

mod: még egyszer handsúlyozom, a Vistás topicban majdnem minden eddig felmerült problémát megtudtak oldani a szakavatott kollégák.

ui.: az SB live driverről meg nem a vista tehet, a creative-ot tartom a hibásnak, ki kellett volna adjon vistás drivert. (de hát butusok)

ui.: a vistában nem a csili-vili kinézet szerintem ami miatt érdemes váltani, az csak egy dolog. A biztonsági kezelése sokkal meggyőzöbb, hálózati alrész teljesn át lett írva (XP-ben sok időt elb@sztam -már bocsánat- azzal, hogy BT és egyéb hálózatokat kreáljak, eddig a vistán ilyen gondom még nem volt), .net-nek alárendeltek egy csomó dolgot, hogy könnyű legyen rá fejleszteni stb.

[Szerkesztve]

(#6) msgt.fubar válasza szasza_1 (#4) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

Már tudom miről fog szólni a következő blogom, erről.
Addig is néhány link, és egy gyors leirás.

A dolog annyiból áll, hogy kinézel magadnak a wincustomize.com-on ([link]), vagy a deviantart.com-on ([link]) egy neked tetsző stílust, és letöltöd.

Alapjáraton nem fogod tudni használni, a legelterjedtebb program ezekhez a WindowBlinds és a WindowBlins XP, ezeknek a próbaverzióit itt ([link]) le tudod tölteni, ha bejött akár meg is veheted.

És innentől csak az szab határt, hogy hetente, naponta, vagy óránként akarod-e cserélgetni a stílusokat, amikből soksok ezer készült, és legalább 5-600 igazán igényes közül válogathatsz, amelyek után még a legfinnyásabb user is megnyalja mind a tíz ujját.

Remélem tudtam segíteni.

gottagofast

(#7) msgt.fubar válasza ALI_G (#5) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

Köszönöm a választ, ez még a majdnem- agyvérzésem előtt pont kapóra jött volna. De nem hiszem, hogy egy ideig újra elővenném a Visztát, nem nyújt többet számomra mint az XP.
(ez pedig a windows 98 - XP ellentétre nem mondható el :))

gottagofast

(#8) VladimirR válasza ALI_G (#5) üzenetére


VladimirR
nagyúr

szo nincsa rrol, hogy butusok
en sem adnek ki drivert a sokeves eszkozomhoz
vegyel ujat

(#9) ALI_G válasza VladimirR (#8) üzenetére


ALI_G
veterán

persze, hogy azért csinálták, hogy vegyek újat :) Ez triviális, de ha még mindig qva sokan használnak ilyet?!

(#10) Coyot válasza ALI_G (#9) üzenetére


Coyot
őstag

ha a régit fogod használni, akkor abból nekik nem lesz pénzük teccikérteni?:DDD

Má' nem

(#11) VladimirR válasza ALI_G (#9) üzenetére


VladimirR
nagyúr

akkor szerencsere osszeul par okos (sokszor ruszki) programozo es irnak maguk drivert ;p

(#12) CJ3 válasza msgt.fubar (#6) üzenetére


CJ3
senior tag

Itt tényleg kemény témák vannak xp re kössz Big G3ry én eddig sose találtam jo oldalt de itt biztos tudok sok közül válogatni :C

Crypto

(#13) ollie válasza msgt.fubar (#6) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Áruld el, hogy miért fizetős programot ajánlasz, amikor van ingyenes is?

***

(#14) Balinov válasza ollie (#13) üzenetére


Balinov
félisten

mire gondolsz,Ollie?

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#15) msgt.fubar


msgt.fubar
senior tag

@CJ3: nincsmit, remélem találsz neked tetszőt :)

@ollie: ez a legismertebb, olyannyira, hogy én nem is tudok másról. Ha téged kérdeztek volna, akkor Te biztos mást mondtál volna, de én sajnos csak ezt ismerem :(

gottagofast

(#16) CJ3


CJ3
senior tag

Olie akkor adj léci linket ha azt mondod h van ingyenes is :)) ;]

Crypto

(#17) CJ3


CJ3
senior tag

Nekem van egy kis progim ami engedélyezi a témákat de az csak részben...
Tehát a Start menü meg az ablakok változnak a Sajátgép képek C: ikonok sajna nem
de remélem amit Big G3ry barátunk adott linket az engedélyezi a teljes témát:)))))))
(csak még suliba vagyok és nem tom megnézni:DDDDDD :DDD

Crypto

(#18) MichaelSD válasza msgt.fubar (#1) üzenetére


MichaelSD
őstag

Megértelek. Én akkor tettem vissza a Linuxomat mikor a dvd lejátszás közben egy ''Media Foundation Protected Pipeline'' nevű task elkezdte enni a CPUmat.

XMPP: sdmichael@kdetalk.net

(#19) Wolverine válasza msgt.fubar (#15) üzenetére


Wolverine
félisten

StyleXP, de az is fizetős. Ingyenes XP-skines programról én sem tudok...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#20) Nightmare válasza ollie (#13) üzenetére


Nightmare
senior tag

Azért;hogy crackelje meg! ;]
Az aláírásod még mindig idegesítő;és no értelme...

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

(#21) msgt.fubar


msgt.fubar
senior tag

@MichaelSD: az mi is konkrétan? Mert kipróbáltam, és DVD lejátszás közben nálam is előjött... tán csak nem információkat gyűjt?!

@ollie+Wolverine+Nightmare: tisztázzunk valamit. Kérdezték tőlem, hogy mire célzok, amikor az XP ''sztájlosításáról'' beszélek. Mondtam konkrétumot, hogy zum beispiel ezzel a programmal, így-és-így lehetséges.
Nem mondtam egy árva szóval sem, hogy crack-elje, vagy csináljon bármi hasonlót, azt majd ő elintézi a saját lelke szerint, az nem az én saram, hanem az övé, így nem is foglalkozok vele, így nektek is ezt ajánlom.

mod: a programnak meg amúgy van egy 30 napos próbaváltozata, ez idő alatt 100%-os funckionalitással üzemel, ha pedig bejött akkor meg lehet venni, nincs egetrengető ára, és mindenképp olcsóbban kijövünk vele, mint egy vadiúj Vista vásárlásával.

[Szerkesztve]

gottagofast

(#22) msgt.fubar


msgt.fubar
senior tag

Amúgy időközben árnyaltabb lett a kép, mert valahogy hiányérzetem volt a dologgal kapcsolatban, és újra feltettem a Vista Ultimate-t, újra nekiestem, valamivel higgadtabban, és türelmesebben.

Első körben az idegesítő rákérdezgetős biztonsági központ minden egységét kikapcsoltam, ezek után megkerestem itt a PH!-n a KX driver linkjét, így máris közelebb kerültünk egymáshoz.

Végülis azt kell mondjam, nem lett rossz rendszer, de jobbnak sem tartom mint az XP. Szebb lett, átláthatóbb, mindent könnyebben megtalálni, egy kis eyecandy, de sajnos tényleg semmi több. Idővel biztosan én is át fogok térni a Vista útjára, de jelenleg még nagyon boldogan elvagyok a feltuningolt Windows XP-mmel (Extended Edition, codename: Simplicity, überkirály szerintem).

gottagofast

(#23) Nightmare válasza msgt.fubar (#21) üzenetére


Nightmare
senior tag

Ezt mi ollie-vel tudjuk igazán;hogy miről van szó. ;)
Ő kardoskodik állandóan a jogok miatt;de kvázi:értelmét nem látom;csak bugyuta kötözködést...nézd csak meg az aláírást.

Apropó;én lexarom;hogy ki mit crackelt.

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

(#24) msgt.fubar válasza Nightmare (#23) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

Jaja, már megnéztem a blogját, de sajnos tényleg csak gyengécske próbálkozások ezek, mikor 3 hozzá hasonló becsületes ember megy szembe tíz ezer másikkal...

Hozzáteszem, két programot már lassan 1 éve használok, azok közül amikről írt, az egyik a paint.net, a másik meg az Audacity, mindkettő elsőosztályú ingyenes program, a kép és zeneszerkesztéssel kapcsolatos igényeim 110%-osan ki vannak velük elégítve.

De! Olyan programot, amiről kérdeztek nem ismerek nyílt forráskódú verzióban, ez az egyik fele. A másik pedig az, hogy nem csak fekete és fehér létezik a másolt programok csataterén, magyarán:
Nem csak ''a talpig becsületes, minden programot eredetiben használó és/vagy nylít forráskóddal dolgozó'' és ''az internet mocska, aki mindent letölt, mindent másol, és havonta károsítja milliókkal a nemzetet'' tipusú felhasználók vannak, ennél jóval árnyaltabb a kép... És sokszor nem ártana a dolgok mögé nézni, és nem csak ócsárolni azokat akiknek mondjuk nincs pénzük megvenni valamit, de ezt most hagyom abba, mert nincs kedvem most flame-elni, pedig lennének elleérveim dögivel....


[Szerkesztve]

gottagofast

(#25) Wolverine válasza msgt.fubar (#21) üzenetére


Wolverine
félisten

Én sem akartam warezre felhívni, de ollie ingyenes programoz említett, amiről - ebben a műfajban - én sem hallottam; illetve a WindowBlinds mellett a StyleXP is eléggé ismert ;)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#26) Nightmare válasza msgt.fubar (#24) üzenetére


Nightmare
senior tag

Kár ellenérvelni...Ő itt kőkeményen képviseli a törvényt;holott a nála jóval :o több befolyással bíró emberek se tudnak mit tenni. ;] Én se vagyok kőkemény warezoló...pl a tűzfalam kerio;és nincs crack hozzá.És még sorolhatnám.Total commander...opera...jetaudio...lenne még pár.
Úgy látszik ollie erre tette fel a mindennapjait;nagyon ráér...de hiába;ez ellen nincs mit tenni.

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

(#27) VladimirR válasza Nightmare (#26) üzenetére


VladimirR
nagyúr

kivanom neked, hogy szoftverfejlesztesbol (nem egyedi cuccok) kelljen megelned

[Szerkesztve]

(#28) Nightmare válasza VladimirR (#27) üzenetére


Nightmare
senior tag

Szegény bill...szegény activision...szegények...mert Te nem warezoltál a büdös életben soha!Ugyan már.Nem kell itt mártírkodni;aki teheti az megteszi.

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

(#29) ollie


ollie
MODERÁTOR

Tessék b@zmeg, ha egy kis fáradtságot vennétek kötekedés helyett, rengeteg patcher-t találnátok, ami engedélyezi a 3rd party témákat XP alatt:

UXTheme Multi Patcher
Universal UXtheme Patcher

fficial&client=firefox-a" target="_blank">[link]

:W

mod: A link rosszul jelenik meg, de működik

[Szerkesztve]

***

(#30) ollie válasza msgt.fubar (#22) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Neked segítségül: van Vista Transformation Pack XP alá, ingyenes, települ és működik meg minden. Rákeresel guglival oszt jó van.

***

(#31) msgt.fubar


msgt.fubar
senior tag

@ollie: nekem is eszembe jutott, vagy vagy 5-6 féle ilyen pakk, de itt most elsősorban windows-szkin váltó programokról beszéltünk.

@többiek: téma becsuk, warezt hagyjuk szerintem. Biztos nagyon tartalmas vitákat lehetne róla folytatni, de végeredmény soha nincs, így kár is belekezdeni. Peace

gottagofast

(#32) ALI_G válasza msgt.fubar (#22) üzenetére


ALI_G
veterán

na látod. megvan a driver, már egyből nem is vagy ideges rá :)

Egyébként meg ha kikapcsolod a vista biztonsági vacakjait, akkor kb egy win 98, XP közötti kemény biztonságot kapsz :) Semmi értelme kikapcsolni.

(#33) msgt.fubar válasza ALI_G (#32) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

Van saját Agnitium tűzfalam, és naponta frissülő NOD32-őm, ezzel a kombóval nagyjából 2 éve boldogan élek :)

gottagofast

(#34) CJ3 válasza msgt.fubar (#33) üzenetére


CJ3
senior tag

Csáo adhatnál linket ahonnan le tudom szedni ezt a tűzfalat (Agnitium Outpost Firewall )
Mert máshol is irták h jo tűzfal.
az enyém meg minden szart beenged és már nem győzöm ujra rakni a gépet......Keiro....

Crypto

(#35) CJ3


CJ3
senior tag

Leszedtem most eggyet a suliba majd otthon nézem meg de gondolom meg kell venni vagy regisztrálni stb tehát valami crack vagy felhasználonév jelszó linket lécc...
Agnitium Outpost Pro Firewall

Crypto

(#36) Pompi válasza CJ3 (#35) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Pár óra gondolkozási időt kapsz (értsd temp ban) és egy moderátori figyelmeztetést warez miatt.
Közben - kizárólag újra regisztrálás nélkül - javaslom a fórum alapelveinek elolvasását!

Feel Good Inc.

(#37) msgt.fubar válasza CJ3 (#35) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

Sajnos nem tudok ezügyben segíteni, nekem legális verzióban van meg.

Ha mindenképp warezra adod a fejed, akkor azt ne a PH-n tedd, hanem találd fel magad, aki keres az talán talál is.

gottagofast

(#38) CJ3 válasza Pompi (#36) üzenetére


CJ3
senior tag

Bocs a beírásért hülye kérdés volt.......
Most már tisztában vagyok az alapelvekkel Pompi........... :(((

Crypto

(#39) VladimirR válasza Nightmare (#28) üzenetére


VladimirR
nagyúr

szegeny barom....

(#40) CJ3 válasza VladimirR (#39) üzenetére


CJ3
senior tag

Ez is egy hozzászólás :DD De normálisabban is beszélhetsz....... :W

Crypto

(#41) msgt.fubar


msgt.fubar
senior tag

Ejnyemár. Elég mostmár a warezolásból, annak nem itt van a helye. Mert van annak is, de nem itt az biztos :)

gottagofast

(#42) CJ3 válasza msgt.fubar (#41) üzenetére


CJ3
senior tag

Így igaz hülye voltam de nincs ezen mit szórakozni
Ja amugy királyak a témák Big G3ry.))))

Crypto

(#43) VladimirR válasza msgt.fubar (#41) üzenetére


VladimirR
nagyúr

addig orulj, amig a forumtarsat savazom, s nem az ''irast''

(#44) msgt.fubar válasza VladimirR (#43) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

Hűha :D Most jól rám ilyesztettél DDD: Nyugodtan savazhatod az írást is, nem fogok sírva menekülni a kritika elől.

gottagofast

(#45) HXY


HXY
addikt

XP külsejének bütyköléséhez minden: [link]

(#46) CJ3 válasza HXY (#45) üzenetére


CJ3
senior tag

Köszi ezek is jók:)

Crypto

(#47) Nightmare válasza VladimirR (#43) üzenetére


Nightmare
senior tag

Savazhatsz;de leszarom;ez a véleményem. ;]

Mintha Te nem warezolnál :o ...cö...cö...cö...ollie-től is soxor kérdeztem;de soha nem válaszol;mindig kitér...vajon miért?Mert Ő is csinálta;csak nem meri bevallani... :U

[Szerkesztve]

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.