Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• pentax7

csendes tag

válasz CYBERIA #1042 üzenetére

egyszerüen undoritó dolognak tartom ezt a meleg felvonulást jó erkölcsű ember nem csinálja ezt sodoma féle másságot amit én csak gyalázatnak nevezznék
    én nem szeretném hogy gyerekem ezt lássa és megrontsák a gyerekeket ezzel

én inkább szégyelném mint még büszke lennék rá

valamivel nem kell ennyire liberálisnak lenni akkor ti most hogy szaporodtok??? teljesen abnormális az egész ??

• pentax7

csendes tag

válasz pentax7 #1050 üzenetére

ne legyen felvonulás ne legyen megrontjátok az embereket az utcákat ezzel és büszkék vagytok erre
    másra nem gondoltok

van változás számotokra hagyjátok abba ezt végre és hallgassatok a lelkiismeretetekre ha még nam halt meg teljesen el bennetek

ne terjesszétek ezt a betegséget gondoljatok arra hogy életetetekről van szó!!!!

• pentax7

csendes tag

válasz ask #1052 üzenetére

ez nem hajlam ez nem hajlam ez férfimegrontás aminek a vége sodoma és gomora keresd meg a várost a térképen a tenger fenéken csücsül vége pedig az hogy velünk is erőszakoskodni akartok majd hát tudod kivel csináljátok ezt

vak vezet vakot

nehogy már azt gondold neked hajlamod van csak ez több annál!!

sok minden van a génekben rossz dolog mégse a rossz erősődik meg bennem mindent meg lehet magyarázni szabadulj meg ettől az életmodtól legbelül tudod te is hogy ez nem jóóó

ez nem géndolog ez csak lelkiismereted kiirtására való válsz meg amit akar a fülecskéd hallani hogy amit csinálsz az normális pedig nem az egyszerüen abnormális sexuális aktus amivel állandóan megrontjátok egymást

férfi és nő ez ==normális!!!!!!!!!!!!!!!!
    nő nő abnormális
    férfi férfi abnormális

az meg végképpen hogy erre még büszke is vagy ha anyád apád ilyen gondolkodású lett volna akkor te most nem születtél volna meg

• pentax7

csendes tag

válasz pentax7 #1053 üzenetére

"Dr.Cz.E.: Én hiszek ebben. Azért nyilatkozom szívesen erről, hogy az emberek megértsék, nem tehet senki a homoszexualitásáról. Ez egy hajlam, ami társadalmilag nem veszélyes. Olyan, mint a balkezesség: egy variáció. Egy társadalomnak az embersége azon múlik, hogy mennyire tudja elfogadni azt, aki más, aki nem olyan, mint a többség. Ezen lehet legjobban lemérni a társadalom érettségét."

én nem akrok ilyen érett gondolkodó lenni inkább maradok a hagyományos értékeknél ami normális
    nem érdekel kiket győztök meg evvel a ferde hajlamotokkal legyen az a legnagyobb szaktekintély is ez a szexuális viselkedés nem normális gondolom erre rájöttél amikor aktushoz készülsz és nincs meg ami kéne

az emberiség számára ez az életmód mindig itéltetet hozott

sodomizmus nem az érettség jele ne keverjük össze a dolgokat
    hidd el inkább maradok éretlen ebben a dologban és védem a gyerekeimet tőletek
    sajnos

• pentax7

csendes tag

válasz tildy #1055 üzenetére

ha nem szereted normális szót arról én nem tehetek
    de ha homo vagy akkor persze hogy nem szereted csak "abnormális ismered"
    az hogy mi jó meg rossz nem egyéni szubjektiv vélemény!!!!!!!!!téves felfogás lásd dzsihádot

akik megölnek ártatlan embereket de szerintük az jó akkor azt is hagyjuk és az ő szubjektiv véleményük??
    ugyan ez a homo dolog is ártatlan embereket gyaláztok meg és alátámasszátok hogy az jó!!
    ez nem jó társadalomnak embereknek korházaknak és főleg nektek akiket csak sajnálni tudok de tényleg

ez a népesség dolgot meg ne hozd szóba mert ti kihalnátok ha zárt közösségbe kéne élnetek egy két nemzedék múlva ha életmódotokból adódóan nem tudtok szaporodni

• pentax7

csendes tag

válasz tildy #1055 üzenetére

lásd már be nem normális az amit csinálsz és hagyd abba

• pentax7

csendes tag

válasz Racecam #1104 üzenetére

az vérbőszítő amit csinálnak
    te meg itt tolerálod liberális érték ide vagy oda de ez abnormális és rémisztő ránk és gyerekeinkre
    ha törlöd ha nem

Aktív témák

Hirdetés