Hirdetés

2019. október 16., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) CocooN-z


CocooN-z
(őstag)

Nah ez frankónak ígérkezik

BRSZK 5.0 - https://bit.ly/2IgQqox

(#2) oriic válasza CocooN-z (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Engem egyelőre nem győzött meg (Persze, hiszen alig láttunk még valamit), de talán nem csak a Z sztori-line lesz benne remélhetőleg.

Live-Die-Respawn

(#3) RetroJack válasza oriic (#2) üzenetére


RetroJack
(csendes tag)

Én örülök, hogy nem erőltetik a Supert, de biztos része lesz a jateknak valamilyen formában. Cyberconnect2 fejlesztette a Naruto Storm játékokat amik rendkívül igényesek. Jó lesz!

(#4) oriic válasza RetroJack (#3) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Félreértés ne essék, várom én is, csak reménykedem hogy extra tartalom is lesz benne. Nem kell pont a Superrel teletömni, de egy Future Trunks sztorit meglesnék pl.

Live-Die-Respawn

(#5) Xaels válasza RetroJack (#3) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Én meg alapvetően nem örülök, hogy már megint a Z meg az Ultimate ellenfél keresés. Kicsit kalandközpontúbb JRPG kellene ahol a Sárkánygömbök összeszedése lenne a cél akár több fordulattal vagy választási lehetőséggel. Akár az egész Goku família mellékre dobásával.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#6) tuki2200 válasza Xaels (#5) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Warcraft 3-ba voltak regen ilyen Dragon Ball map-ok, palyak szerkesztve, eventek, fejlodes, sarkanygomb kereses, jo csapat, rossz csapat, kulonbozo karakterek akkor jelentek meg ha valami aktiv esemeny triggerelte. Lehetett edzeni mennybe, pokolba, visszakerulni az elet palyara stb. És mindez egy multiplayer map volt csak for fun (mint a dota) :D Hatha most az ujra megjeleno jatekkal elo szedik ezeket is..

[ Szerkesztve ]

(#7) RetroJack válasza Xaels (#5) üzenetére


RetroJack
(csendes tag)

Sokan kifogásolják, hogy már megint ugyan azt meséli el, de talán a Budokai 1 az ami normálisan volt felépítve sztori szinten, minden leanimálva, még az intro is. Én arra vagyok kiváncsi miben lesz több mint a Xenoverse.

(#8) 3L1T3 válasza tuki2200 (#6) üzenetére


3L1T3
(aktív tag)

Mennyire imádtam azokat! :D

(#9) SunMount3r


SunMount3r
(veterán)

Nem a szívem csücske ez a Dragon Ball téma, tán még 1 részt sem láttam végig a sorozatból, de mivel RPG, így már én is kíváncsi vagyok... (Sokkal inkább, mint a "püfölgetős" vonal, amiből már lassan Dunát lehetne rekeszteni) :D .

(#10) szupermacs


szupermacs
(addikt)

Először azt hittem valami felugró ablakban szólalt meg valami ócska reklámzene. Azért elég hitvány módon lett összerakva ez a videó. Nem hozta meg a kedvem és az érdeklődésem.
Biztos velem van a baj, hogy a Sima DB-t sokkal jobban szerettem, mint a Z-t.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#11) Xaels válasza szupermacs (#10) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Nincs veled baj, nekem is az a kedvencem.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#12) MerLinh válasza szupermacs (#10) üzenetére


MerLinh
(senior tag)

Hát igen, az alapsztori igazabol a keleti utazas cimű ázsiai legendára épül. Benne vannak az alap dolgok, a felhőn repülés a bot. És a majomkirály utazásai kalandjai. Aztán a Z-re toltak egy superman sztorit belőle :D

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#13) szupermacs válasza MerLinh (#12) üzenetére


szupermacs
(addikt)

Nem a Superman sztorival van baj, hanem azzal, hogy önismétlő: Dermesztő, Cell, Boo. Kiszámítható, mindenki meghal és mindenki feltámad. Semmiről nem szól a Z. :(

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.