Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Prop Hunt mód: [link] A lényeg, hogy a játékosok akiknek el kell rejtőzni fel tudják venni a mozdítható tárgyak alakját és úgy kell elbújniuk/elvegyülniük a vadászok elől.
Murder: [link] Itt az a lényeg, hogy a civil és fegyvertelen játékosok között van egy gyilkos aki úgy néz ki mint bárki más és ha jól csinálja kiléte ismeretlen marad. A célja, hogy megölje az összes játékost a késével. Viszont az egyik nem gyilkos civil random kap egy pisztolyt (Magnum - amit érdemes titokban tartani), az az egyetlen eszköz amivel meg lehet ölni a gyilkost. Szóval a kérdés: Ki a gyilkos és kinél van a fegyver?
Mind a két játékmód garantált szórakozást és agyfaszt biztosít egy LAN partin.
Továbbá van még sok más mód amit nem fedeztem fel egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
El kell kezdenem tolni ezeket a jatekokat ugye nem ereeeti nem gaz
-
bacsis
Közösségépítő
ha komolyba akarsz Settlers3-azni akkor innen vedd meg szaros egy ezer Ft, és garantáltan nem lesz szoőpás akár 64biites win7/win8 alatt sem
-
Buci21
addikt
gyerekek, én lehet, hogy finom termelői örvényesi bort tudok hozni balatonfüred mellett van, szóval a kitérőt akár megejthetjük lefele menet
-
törölt tag
codwaw nazi zombie mod?
-
nem_tom
őstag
Bacsis, felvésel akkor a talán listára a Csömöri fuvarkérelmemmel együtt? Jobb ha szem előtt van. Köszi!
(#77) Winner_hun: Zsír, látom vevőek rá néhányan. Akkor majd csapatjuk mindenképpen, csak jussak le.
Egyébként a Murder mód is van olyan jó, csak arról nem találtam magyar gameplay videót sajna.[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
Talán kategóriában szeretnék nevezni.
Remélem Winner levisz -
ZoZ77
csendes tag
válasz Winner_hun #13 üzenetére
Figyelek!
Ha jönnék, már Fótról jönnék (gondolom az sem túl nagy kitérő). Sajnos melószezon lesz a nov-dec időszak, nem túl esélyes hogy eljutok a partyra.
Éppen ezért már itt megkérdezem bacsis mestert: mi a helyzet a jan-feb-márc időszakkal, mert ha szervez lan-t ebben az intervallumban, tutira jönnék persze csak miután minden emberileg elkerülhető gikszert kizártunk (Fülei Nyugdíjas Maffia , jan 17 munkanap lesz, ha minden igaz márc 15 körül péteri lan stb...)
Szóval ha lesz egy biztos, megingathatatlan, aranylemezre írt időpont, már venném is a repjegyetAddig is, urak mostani lanhoz jó hálózatot, áramszolgáltatást, elegendő fázist, védőitalt, pizzát és rengeteg freget kívánok!!!
[ Szerkesztve ]
Üdv: ZoZ
-
JetiRulez
őstag
Találtam egy marha nagy LAN-os videót. Olyan dumák vannak benne, hogy megszakadok.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Buci21
addikt
veressük neki tisztességgel
-
Buci21
addikt
kíváncsi leszek mi lesz ottan sok pia és mégtöbb csé
-
creation
senior tag
Lehet, hogy ma elviszik az M90-et, akkor viszont tud nekem kölcsönözni valaki a helyszínen egy monitort? Csak mert motoron elég szar lenne a 21"-os crt-t cipelni
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
Buci21
addikt
-
JetiRulez
őstag
Elvilekben már nekem is adott egy játszásra alkalmas noti, felturbóztam kicsit az enyémet. Csak most meg szarakszik. Írtam is az azonnali notis kérdésekbe.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
oPalRx7
aktív tag
Bár még eddig se mondtam biztosat....
-insert random swear here-, reggel megpróbáltak beledokkolni az autónkba hátulról. lehet csak laptopos-vonatos lanparty lesz a részemről...
-
creation
senior tag
Ahh nem, most moddingra nem futja, így is kölcsön memóriával fogok élni. Meg örülni, hogy eljutok oda.
Viszek egy darab szivacsot a lap alá, egy HDD-t, esetleg egy VGA-t ha megszorítaná valamelyik játék az APU-t, tápot meg a lapot. Bill+egér és mehet a fight.
A vivős cfg az alábbi lesz elvileg:
-MSI A88XI AC
-A6 5400K vagy A4 7300
-HD4870 1GB (Nem biztos hogy velem jön)
-CM 500W
-Alpenföhn Brocken, de lehet hogy csak a gyári hűtő fog elférni
-4GB valami RAM
-500GB szarszung HDDRemélem lesz olyan játék, ami ezen elszalad
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
bacsis
Közösségépítő
combosabb Geforce4-es-eken bőven pörög 100FPS fölött
Tehát bátran szedd ki a 4870-est
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Filmvilág
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest