Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Igaz, most megnéztem, nem tudom, miért emlékeztem én 12 gigára
lama_lamm: az iTunes restore-ból csak 1 féle van, ami full legyalul mindent és újrarakja az oprendszert is Az iPaden van olyan,h minden adat törlése és teljes visszaállítás, de JB-elt készülékre nem szabad ezt rányomni, mivel nem fog tudni bebootolni utána és iTunes Restore kell neki...
G^zC^mp€r: jaja, egy ideje a JB már nem tiltott téma Remélhetőleg végre kiadja az Apple a 6.1-et és utána a hackerek kiadják az iOS6 JB-et Remélem mondjuk stabilabb és bugmentesebb lesz, mint az iOS5, mivel az iOS5 JB nagyon bugos sajna, 4.3.3-mon sokkal stabilabb volt JB-el a rendszer...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Ipad Air 4 256 GB Wifi
- Samsung Tab S9+ 5G 256Gb Beige X816 Új -doboza nélkül.
- Samsung Tab S9 X710 128gb wifi Grafite Új dobozában.
- Eladó iPad Pro 13 M4 256GB Wi-fi + Magic Keyboard + Pencil Pro + biztosítás, iStyle vásárlás
- iPad Mini 4 - 64GB, wifi/SIM, hibátlan + kiegészítők (tok, SD kártya olvasó, töltő)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest