Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Szvsz ez tök jó cucc. Én a Windowsos változatát imádom, de ahogy elnézem droidon is elég jól hasít. Gyors, mint az atom!
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Tikakukac #38 üzenetére
Na nem tamasztottam nagy igényeket a dologban, de nekem tokeltesen bevált arra l, amire kell.
Windows osszefosassal meg nem találkoztam.A topikjaban nem nagyon lattam elégedetlenkedoket. Persze nyilvan egy 2-300k cucc jobb.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Tikakukac #41 üzenetére
Nekem nem volt összefosás, semmiféle bug a RAM vagy az ablak forgataás miatt.
A billentyűzet valóban nem egy minőségi dolog, de a napi munkahelyi levelezésemre eddig megfelel (most is arról írok), pedig gépelek rajta eleget. De az is igaz, hogy nekem max 1 hónapja van meg.A zsanért aláírom, az valóban nyílhatna jobban, de már megszoktam és a hátlapot is adom, igen az tényleg elég hulladék ezzel a borítással.
De mindent egybevetve nekem azzal a felhasználási céllal és használhatósági elvárással amit támasztottam tökéletesen megfelel és egyelőre nem bántam meg a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
A MUI-t én helyből elvetem, képtelen vagyok megbarátkozni vele, annyira butítottak a programok és nekem valahogy nem akar kézre állni a felület sem (ettől persze még lehet másnak kiváló);
EZt olvasva nem nagyon értem mire kellett Neked 10"-os Windows 8.1 tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest